• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۷۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
بین الملل » غرب آسیا
البناء:

دروغ پردازی های موشکی نتانياهو

موشک هاي ادعايي نتانياهو به هیچ وجه نمي توانند از اسرائیل در برابر موشک های ارتش سوریه و مقاومت فلسطین محافظت کنند.

دروغ پردازی های موشکی نتانياهو برای فریب افکار عمومی است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه البناء با اشاره به دروغ پردازی های جدید موشکی نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای فریب افکار عمومی نوشت: این موشک ها به هیچ وجه قادر نخواهند بود, از اسرائیل در برابر موشک های ارتش سوریه و مقاومت فلسطین محافظت کنند.

روزنامه البناء در یادداشتی به قلم «محمد صادق الحسینی» با عنوان «دروغ پردازی های موشکی نتانیاهو» نوشت: بنیامین نتانیاهو دو روز پیش اعلام کرد: اسرائیل طی هفته های گذشته در ایالت آلاسکا سامانه ضد موشکی خارق العاده ای را به نام «حیتس 3» به طور محرمانه آزمایش کرده است. این هم نسل جدید نظام موشکی شکست خورده اسرائیل است. در میان این موج دروغ پردازی های نتانیاهو و مدیر شرکت صنایع هوایی اسرائیل باید به برخی جزئیات مهم در این خصوص اشاره کنیم:
نخست اینکه باید به این نژاد پرست خودخواه بگوییم: این سامانه نه محرمانه است و نه آنطور که تو ادعا می کنی خارق العاده ؛ بلکه آن تنها سامانه ای است که به دست شرکت آمریکایی «بوئینگ» در جهت برنامه های واشنگتن برای ایجاد سپر ضد موشکی تولید شده و 80 در صد هزینه برنامه تولید این سامانه موشکی را آمریکا تامین کرده است. این در حالی است که تاکنون هزینه این برنامه به میزان دو میلیارد و 400 میلیون دلار برآورده شده است و آمریکا 80 درصد آن یعنی تقریبا دو میلیارد آن را پرداخت کرده است.
دوم اینکه بر اساس بیانیه وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل, آزمایش این موشک در ماه مه به سبب مشکلات فنی که باید پیش از اجرای آزمایش حل می شد, به تعویق افتاد. به گفته همین وزارتخانه آزمایش این سامانه موشکی در ماه ژانویه سال 2019 در عمق اسرائیل صورت گرفت و موفقیت آمیز بود؛ بنابراین دیگر چه نیازی به اجرای محرمانه آن در ایالت آلاسکای آمریکاست؟ آن هم پس از آنکه وزارت جنگ اسرائیل دست کم دو مرتبه از به تعویق افتادن آزمایش این سامانه خبر داد.
سوم: آنچه در آلاسکا روی داد, پیش از هر چیز تنها برای فریب افکار عمومی اسرائیل است که نتانیاهو در چارچوب پویش انتخاباتی خود, انجام می دهد و بخشی از همان اقدامات «تارزانی» وی از جمله (ادعاي) سرقت آرشیو هسته ای ایران از تهران و دیگر دروغ پردازی های او به شمار می رود.
چهارم اینکه برای توضیح بیشتر باید بگوییم: به علل فنی نیازی به آزمایش میدانی این سامانه در آلاسکا نبود, به ویژه آنکه ایستگاه های رادار از نوع «AN / TPY 2» که برای راه اندازی این سامانه لازم است در پایگاه «تل شاحار» نزدیک شهرک «بیت شمش» در غرب شهر قدس موجود است و مقر چهارم سکوی سامانه هایی از این دست خواهد بود که اسرائیل آن را در تپه ها یا اطراف این پایگاه مخفی می کند. بنابراین با توجه به اینکه کارشناسان و تحلیلگران نظامی اسرائیل تاکید کردند: سامانه رادار آمریکایی مذکور در ماه ژانویه 2019 مورد استفاده قرار گرفت, دیگر به هیچ وجه نیازی به آزمایش چنین سامانه هایی در آلاسکا نیست.
نویسنده در ادامه نوشت: کارشناسان نظامی از جمله خود اسرائیلی ها نتیاهو را به باد سخره گرفتند؛ زیرا او تلاش می کند به مردم اسرائیل و افکار عمومی بین المللی بگوید «رامبو» این دوران شده است و می تواند با موشک های جنگی دور برد خارج از پوشش هوایی مقابله کند.
مهم تر اینکه آنچه موجودیت اسرائیل را تهدید می کند, ماهواره های عربستانی و اماراتی نیست, بلکه نیروهای پیمان مقاومت است که در فاصله کمی از مرکز اسرائیل چه در جبهه سوریه چه لبنان و چه در جبهه های نوار غزه حضور دارند و این همان چیزی است که نتانیاهو و ژنرال های ارتش اسرائیل به خوبی آن را می دانند و خواب را از چشمان آنها ربوده است و چالش راهبردی بزرگی برای آنها به شمار می رود.
اینکه به همین علت ارتش اسرائیل از طریق همکاری با گروه های مسلح که خود آن را ایجاد کرد, سعی داشت کنترل منطقه جولان و استان درعا را به دست بگیرد و پایگاه های دفاع هوایی سوریه را نه تنها در این مناطق بلکه در همه اماکنی که نیروهای مسلح به خاک سوریه وارد شدند, تخریب کند.
در ادامه این یادداشت آمده است: نیروهای مقاومت در منطقه یرموک از منطقه حیفا و یافا دور نیستند و در فاصله 60 کیلومتری قرار دارند و این مسافت به موشک های دور بردی که نتانیاهو دروغگو آنها را «حیتس 3» می نامد, نیاز ندارد.
در پایان به طور خلاصه باید گفت: سامانه های «حیتس 3» قادر نخواهد بود, از تل آویو در برابر موشک های ارتش سوریه و موشک های نیروهای پیمان مقاومت در شمال و نوار غزه حمایت کند؛ زیرا همه سامانه های دفاع موشکی ارتش اسرائیل تاکنون در زمینه مقابله با موشک های مقاومت فلسطین که اواخر سال گذشته از سوی نوار غزه شلیک شدند, شکست خورده اند و ناظران می توانند به حوادث آن روزها مراجعه کنند و ببینند که نتانیاهو برای آتش بس چطور دست به دامن مصر شده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت پیل سوختی کاغذی زیستی یک‌بارمصرف برای نشانگرهی پزشکی
حمام تاریخی خان خمین مرمت شد
آیین ازدواج آسان ۲۳ زوج جوان در شهر چاه مبارک شهرستان عسلویه
در طرح کالابرگ ماهانه یک میلیون تومان برای هر نفر پرداخت می‌شود
فعالیت راهداران برای تردد ایمن در جاده های استان
بهره برداری از ۲۲۴ واحد مسکونی در بندرعباس
عوامل کلان بازار را نوسانی کرد
جایگاه کویر در بازساخت حکمرانی گردشگری
پایان معضل آبگرفتگی در خیابان شهید چمران شهر گلستان
فرمانده سپاه سلماس: مکتب شهید سلیمانی جریان ساز است
نقش موثر درختان در پدافند غیرعامل
آغاز عملیات اجرایی ساخت کتابخانه جدید شهر گزیک درمیان
بانوی مرگ‌مغزی به دو بیمار، بینایی بخشید
سفر معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران به کابل
حمایت همه‌جانبه استاندار مازندران از هنر بومی
استانداردسازی و شواهد معتبر؛ پیش‌شرط جهانی شدن طب سنتی ایران
پیگیری مشکلات واحد‌های تولیدی در کارگروه امور زیربنایی استان
حس و حال زیبای بندگی در مراسم اعتکاف
برگزاری آیین‌های جشن میلاد باسعادت مولود کعبه در انگلیس
ثبت بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار فقره اعمال قانون برای موتورسیکلت‌سواران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)