• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۰۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
علمی و فرهنگی » معارف
در گفتگوی ویژه قرآنی؛

بررسی عملکرد و سابقه حوزه‌های علمیه خواهران

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران: نام نویسی علاقه‌مندان به تحصیل در این مراکز آغاز شده و آزمون ورودی نیز در شهریور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ معصومه ظهیری در گفتگوی ویژه قرآنی شبکه قرآن و معارف سیما گفت: سابقه فعالیت حوزه‌های علمیه خواهران به قبل از انقلاب برمی گردد، اما پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خیلی کم بود و محدودیت‌های زیادی هم داشت.

وی افزود: استقبال افراد و حضور بیش از پیش علاقه‌مندان به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا، بیشتر و سال ۱۳۶۴ به دستور امام خمینی (ره) مکتب خانه‌ها تجمیع و جامعه الزهرا (س) تاسیس شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ظهیری گفت: بعد از دو دهه مرکز حوزه‌های علمیه خواهران تاسیس شد و امروز ۵۰۰ مدرسه در سطح‌های دو - سه و چهار در ۲۸ استان فعال هستند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران افزود: استقبال و رویکرد آموزش منابع در بعد از انقلاب رو به فراوانی گرایید و زیرساخت‌های لازم برای آموزش و پژوهش، تبلیغ و کار‌های عام المنفعه گسترش پیدا کرد.

ظهیری گفت: بسیاری از دانش آموختگان ما در برنامه‌های فرهنگی مشغول فعالیت هستند.

وی درباره واحد‌ها و درس‌هایی که در حوزه‌های علمیه خواهران وجود دارد، افزود: طلاب ما در سطح دو که دوره کارشناسی است، ۱۹۰ واحد را می‌گذرانند. تعداد این واحد‌ها به علت حجم کتاب‌ها و نوع آموزش از واحد‌های دانشگاهی بیشتر است و در سطح‌های سه و چهار، ارائه مقاله و پایان نامه هم داریم.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: رشته‌ها در حوزه علمیه تنوع خوبی دارد و به زودی درخت واره دانشی با معرفی رشته‌های جدید رونمایی می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: برخی از رشته‌هایی که در حوزه‌های علمیه خواهران تدریس می‌شود شامل فقه و اصول، فلسفه و کلام، تاریخ، مطالعات زنان، ادبیات عرب و مشاوره است، این رشته‌ها در گروه‌های علوم انسانی، دانش‌های دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی قرار دارد.

ظهیری درباره ضرورت پرورش طلاب گفت: پرورش این متخصصان، کار حوزه‌های علمیه خواهران است و این بستر بعد از انقلاب در سراسر کشور به خوبی فراهم شد.

وی افزود: رغبت خواهران و در دسترس بودن محل تعلیم به گسترش فعالیت‌های حوزه منجر شده است و تلاش کردیم این مراکز در دسترس قرار گیرد و بانوان برای آموزش مجبور نباشند به شهر‌های دیگر بروند.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: برای کسانی که امکان حضور ندارند، بخش آموزش مجازی فعال شده است و بسیاری از کلاس‌های آموزشی به صورت آنلاین فعالیت می‌کند و افرادی که در روستا‌ها و مکان‌های دور هستند از این امکانات استفاده می‌کنند.

وی درباره مدرک حوزه‌های علمیه خواهران افزود: همه مدارک ما در سازمان اداری و استخدامی کشور پذیرفته می‌شود و کسانی که مدرک سطح دو (معادل کارشناسی) دارند، می‌توانند برای آزمون کارشناسی ارشد در وزارت علوم اقدام کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ظهیری گفت: شرایطی را فراهم کرده ایم تا همه کسانی که در دانشگاه‌های سراسری تحصیل می‌کنند، بتوانند آموزش همزمان در حوزه داشته باشند.

وی در پاسخ به این که آموزه‌های حوزه‌های علمیه خواهران چقدر منطبق با مسائل زنان است، افزود: مبنای کار ما علوم اسلامی است و به بحث‌های تعلیم و تربیت، اخلاق اسلامی، تربیت کودک و نوجوان، مطالعات زنان با رویکرد خانواده، کلام قدیم، کلام جدید، تفسیر قرآن، رشته حدیث، فقه و اصول فلسفه ورود می‌کنیم.

ظهیری گفت: در حوزه برادران درخت واره دانشی ما گستره بیشتری دارد و دانش‌هایی مثل هنر اسلامی و طب با رویکرد دینی وجود دارد که امیدواریم زیرساخت‌های آن در مراکز خواهران هم فراهم شود.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران افزود: محدودیتی برای پذیرش استاد نداریم و امیدواریم بر گستره رشته‌ها بیفزاییم.

وی گفت: علاقه‌مندان به تحصیل می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و مدیریت استان‌ها در ۲۸ استان نام نویسی کنند، نام نویسی آغاز شده و آزمون ورودی در شهریور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)