• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۲۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۹
بین الملل » تحلیلی
در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد؛

نشست تخصصي حج ابراهیمی در مکه مکرمه

نشست تخصصی «حج ابراهیمی و پارادایم آینده جهانی» در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتباطات و گفتگوهای بین المللی در مکه مکرمه برگزار شد.

نشست حج ابراهیمی  در مکه مکرمهبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از مکه مکرمه، نشست تخصصی «حج ابراهیمی و پارادایم آینده جهانی» در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتباطات و گفتگوهای بین المللی در فرصت حج در مکه مکرمه برگزار شد.
در این نشست که با حضور نخبگان داخلی و خارجی در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد.مصطفوی عضو هیئت علمی بعثه مقام معظم رهبری بعنوان دبیر نشست، به تبیین اهداف سلسله نشست های علمی بعثه مقام معظم رهبری پرداخت. محمود واعظی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در مقاله‌ای با نام «حج ابراهیمی و پارادایم آینده جهانی» ادامه یافت.
این استاد دانشگاه تهران در جمع منتخب نخبگان ایرانی و فرهیختگان کشورهای آفریقای جنوبی، نیجریه، افغانستان، پاکستان، هند و بورکینافاسو، محورهای مقاله خود را ارائه کرد و گفت: حج در مکتب اسلام یکی از جامع ترین و عمیق ترین مناسکی است که توسط شارع مقدس به صورتی دقیق و جهان شمول طراحی و تشریع شده است و قرنها و هزاره هایی را در تجربه خویش دارد.
وی همه اعمال و مناسک در دوره برگزاری حج و حتی قبل و بعد از آن، اعم از واجبات، مستحبات، محرمات و مکروهات را آموزه هایی تعالی بخش، اخلاق محور، انسانی و سراسر معنوی و روحانی دانست.
واعظی گفت: امروزه دانشمندان بزرگ آینده پژوه، پارادایم آینده جهان را براساس مولفه ها و شاخص‌های مختلف رصد و پایش و هرکدام با توجه به پارادایم های گذشته و تحلیل شاخصه ها و تحولات جاری، پارادایم آینده جهان را به گونه ای متفاوت پیش گویی می کنند.
وی افزود: پروفسور سهیل عنایت الله، آینده پژوه بزرگ، شاخصه های بنیادین تشکیل دهنده موج چهارم جهانی را برخلاف دیدگاه های دیگر، به گونه‌ای غیر مادی و متفاوت با گذشته ارزیابی می کرد و گفت: پارادایم آینده جهانی معنویت است.
وی حج را به عنوان مجموعه برنامه ها و ارزش‌های انسانی و جامع در ابعاد فردی، اجتماعی و سیاسی و نیز سرشار از معنویت فراگیر و همه جانبه با رویکرد خدمت و تلاش برای ساخت روح و روان انسان سالم، آگاه و مخلص و بی تکبر و انفاقگر و پی ریزی جامعه ی پیشرو و پویا دانست که می تواند به عنوان سرچشمه ای زلال و شفاف برای طرح ارزشها و آموزه های بلند انسانی در پارادایم آینده جهانی و در جهت پایداری آن نقش آفرین باشد.
در ادامه این نشست که با استقبال نخبگان حاضرحدود دو ساعت و نیم ادامه یافت، شرکت کنندگان به ارائه دیدگاه و طرح سوالات خود پرداختند.در پایان این نشست بر ضرورت برگزاری جلسات مشابه با هدف روشنگری در تعاملات همگرایانه در جهان اسلام و امت اسلامی تاکید شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)