• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۳۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
چند خبر از سازمان تامین اجتماعی

اجرای قانون بخشودگی جرائم بیمه‌ای

مدیر کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی: اجرای قانون بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان خوش حساب، ۱۳ شهریور به اتمام می‌رسد

اجراي قانون بخشودگی جرائم بیمه‌ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیر کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی گفت: اجرای قانون بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان خوش حساب از ۱۳ خرداد در شعب تأمین اجتماعی سراسر کشور آغاز شده است و ۱۳ شهریور به اتمام می‌رسد.
مهرداد قریب افزود: با توجه به نامگذاری سال ۹۸ به عنوان سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و به منظور مساعدت با کارفرمایان خوش حساب مدیون هیئت محترم وزیران در اجرای ماده (۱۳) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیاز‌های کشور و تقویت آن‌ها در امر صادرات، موضوع بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان را مصوب کرد و بلافاصله پس از اعلام به سازمان تامین اجتماعی، بخشنامه آن تهیه و به تمامی واحد‌های اجرایی این سازمان ابلاغ شده است.
وی گفت: بر اساس این مصوبه، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول با تأیید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه‌های استانی آن، در صورتی که "جرائم" آن‌ها مربوط به قبل از تاریخ ۲۹‏/۱۲‏/۱۳۹۶ باشد، چنانچه حداکثر تا سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این تصویب نامه در مورد پرداخت یا تقسیط اصل بدهی قطعی شده براساس مدارک و مستندات ابرازی، با سازمان تأمین اجتماعی توافق کنند، از بخشودگی موضوع این آئین نامه برخوردار خواهند شد.
مدیر کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: قانون بخشودگی جرائم در ارتباط با کارفرمایانی اجرا می‌شود که حق بیمه کارگران زیرپوشش خود را به صورت منظم و مطابق با قانون به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کردند، اما به دلیل بروز مشکلات ناخواسته از جمله حوادث و بلایای طبیعی، تحریم‌های ظالمانه و نوسان نرخ ارز با مشکل مواجه شده و از پرداخت حق بیمه و ایفای تعهدات خود در قبال نیروی کار بازمانده‌اند.
قریب افزود: کارفرمایان کارگاه‌های مشمول با تأیید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها در صورتی که "جرائم" آن‌ها مربوط به قبل از تاریخ ۲۹‏/۱۲‏/۱۳۹۶ باشد، از بخشودگی جرایم بهره‌مند خواهند شد.
وی با بیان اینکه تمامی "جرائم" تا ۲۹‏/۱۲‏/۹۶ مشمول این بخشودگی خواهد بود، تاکید کرد: کارفرمایان بدهکار که در دوره‌های قبل، برغم ارائه درخواست از پرداخت تمام یا بخشی از بدهی خودداری کرده اند در صورت ارائه درخواست مجدد و با تایید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها با رعایت ضوابط و اخذ ضمانت نامه بانکی یا سند ملکی معتبر، مشمول استفاده از تسهیلات این بخشودگی خواهند بود.
مدیر کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی در پایان توصیه کرد کارفرمایان گرامی در مهلت مقرر برای پرداخت یا تعیین تکلیف بدهی خود به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند.
 
 لزوم ثبت نام کارگران ساختمانی در سامانه رفاهی 
مدیرکل نامنویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تامین اجتماعی از ثبت نام کارگران ساختمانی در سامانه رفاهی این سازمان خبر داد.
بهروز کریمی اظهار داشت: کارگران ساختمانی برای استفاده از مزایای قانون مربوطه باید در یکی از مشاغل مرتبط با صنعت ساختمان اشتغال عملی داشته باشند و ارائه کارت مهارت معتبر همان شغل از سازمان فنی و حرفه‌ای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ثبت نام در سامانه رفاهی کارگران ساختمانی الزامی است.
وی با بیان اینکه تعدادی از کارگران ساختمانی که حق بیمه ماهانه را پرداخت می‌کنند، تاکنون در سامانه رفاهی ثبت نام نکرده و در فهرست این سامانه قرار نگرفته اند، گفت: این گروه برای جلوگیری از اختلال در بیمه پردازی باید در اسرع وقت به صورت اینترنتی به نشانی www.samanehrefah.ir مراجعه و ثبت نام کنند و در اسرع وقت مراتب را به واحد نامنویسی و حساب‌های انفرادی شعبه محل بیمه پردازی خود اطلاع دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)