• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۳۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
آخرین اخبار از پایگاه پلیس

پیگیر اجرای قانون تسهیلات رفاهی سربازان هستیم

رئیس سازمان وظیفه عمومی: پیگیر همکاری سازمان‌هایی نظیر شهرداری برای ارائه تسهیلات رفاهی به سربازان هستیم

پیگیر اجرای قانون تسهیلات رفاهی سربازان هستیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار تقی مهری در جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شهرداری تهران گفت: با توجه به اینکه سربازان در حوزه‌های دفاعی، امنیتی، انتظامی و خدمات شهری نقش بسزایی ایفا می‌کنند و با وجود حقوق و مزایای حداقلی که برای آنان در نظر گرفته شده، ضروری است با اجرای ماده ۸۰ قانون خدمت وظیفه عمومی، از ظرفیت‌های وزارتخانه ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و شهرداری برای ارائه خدمات بیشتر به سربازان استفاده شود.
وی ادامه داد: از مسئولان شهرداری درخواست مساعدت در خصوص ارائه تسهیلات در زمینه تردد سربازان نیرو‌های مسلح در سطح تهران را داریم و امیدواریم با مساعدت و تصویب نهایی موضوع در شورای شهر، بتوانیم تسهیلاتی در زمینه کاهش هزینه‌های رفت و آمد سربازان از قبیل هزینه مترو و اتوبوس را فراهم کنیم.
براساس ماده ۸۰ قانون خدمت وظیفه عمومی، وزارتخانه ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و شهرداری ها، موظف به ارائه خدمات و تسهیلاتی نظیر استفاده از ورزشگاه ها، قطارها، اتوبوس ها، گردشگاه ها، سینما و موزه برای کارکنان وظیفه حین خدمت هستند.

مدیرعامل موسسه ناجی هنر
 برگزاری جشنواره تلویزیونی پلیس همزمان با هفته نیروی انتظامی 
مجتبی رشوند درباره تولیدات موسسه ناجی هنر در هفته ناجا گفت: همزمان با20 سالگی موسسه ناجی هنر قصد داریم جشنواره پلیس و تلویزیون را در هفته نیروی انتظامی برگزار کنیم.
وی افزود: دراین جشنواره به سراغ جوانان مستعد و کوشا می رویم تا هفت فیلم تلویزیونی با کیفیت، از ماموریت های مختلف پلیس ساخته و به نمایش بگذاریم تا دراین اتفاق مخاطبان تلویزیون با آرای خود بهترین فیلم را از بین این هفت فیلم انتخاب کنند.
مدیرعامل موسسه ناجی هنر بیان کرد: در این هفته نیز بهترین سریال و بازیگران زن و مرد فیلم های پلیسی که در این 20 سال سابقه موسسه ناجی هنر جلوی دوربین رفته اند را با انتخاب مردم معرفی کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا
 تمهیدات پلیس پیشگیری همزمان با فرارسیدن ایام محرم 
سردار محمد شرفی در خصوص ماموریت‌های پلیس پیشگیری در آستانه فرارسیدن ایام محرم افزود:کارکنان نیروی انتظامی به عنوان سربازان ولایت با هدف هماهنگی با دیگر ارگان‌های نظامی همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، ارتش و نهاد‌های مردمی در تامین نظم و امنیت شهروندان آمادگی دارند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در تشریح اقدامات پلیس پیشگیری برای استقبال از ماه محرم و اتخاذ تمهیدات امنیتی در این ماه ادامه داد: در ماه محرم توجه به حق الناس و حقوق شهروندی و همچنین پیشگیری از اقدامات هنجارشکنانه و تامین امنیت مراسم ملی و مذهبی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و نیاز به همفکری و همکاری شهروندان با پلیس دارد.
سردار شرفی تصریح کرد: توجه به مؤلفه‌های حرفه‌گرایی، دانش بنیانی، کارآمدی، استفاده از تجهیزات و فناوری‌های نوین، برون سپاری و ابتکار و خلاقیت‌های علمی و به کارگیری روش‌های هوشمندانه می‌تواند پلیس را بازوی اقتدار و امنیت کشور قرار دهد.

 دستگیری عامل آتش سوزی بافت جنگلی سوهانک 
رئیس کلانتری ۱۶۴ قائم (عج) با اعلام دستگیری یکی از عاملان آتش سوزی ظهر روز گذشته در جنگل‌های سوهانک، گفت: سهل انگاری عوامل خدمات فنی اپراتور تلفن همراه عامل این آتش سوزی بود.
سرهنگ حسین مالمیر اظهار داشت: ماموران کلانتری ۱۶۴ قائم (عج) در پی کسب خبری مبنی بر آتش سوزی قسمتی از بافت جنگلی سوهانک بلافاصله برای جلوگیری از خسارت بیشتر در محل حاضر شدند.
وی با اشاره به اینکه یکی از عاملان آتش سوزی در تحقیقات اولیه شناسایی و دستگیر شد، ادامه داد: تحقیقات پلیسی حکایت از این داشت که عوامل خدمات و فنی اپراتور‌های تلفن همراه برای بهسازی خدمات تلفن همراه به دکل محدوده جنگل‌های سوهانک مراجعه و به تعمیر دکل مشغول و شروع به جوشکاری می‌کنند که بر اثر پرتاب جرقه‌های آتش جوشکاری و تجمع این جرقه‌ها در پایین دکل در ابتدا مراتع خشک آتش می‌گیرد و سپس موجب آتش سوزی می‌شود.
این مقام انتظامی ابراز داشت: کارشناسان وسعت آتش سوزی را ۶ هکتار در بافت جنگلی سوهانک تعیین کرده اند.
وی گفت: با بررسی‌های بیشتر مشخص شد که تیم حاضر در محل ۳ نفر بودند که پس از وقوع آتش سوزی محل را ترک کرده اند.
رئیس کلانتری ۱۶۴ قائم (عج) افزود: با تلاش عوامل آتش نشانی، آتش سوزی در کمترین زمان کنترل و خاموش شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در این فصل از سال مراتع و چمن زار‌های جنگلی خشک می‌شود و با کوچک‌ترین جرقه، شعله ور و موجب آتش سوزی به وسعت زیادی خواهد شد، تاکید کرد: در موارد مشابهی، توصیه می‌شود در ابتدا اطراف محل کار را از چمن زار‌ها و مراتع خشک خالی کنید و سپس به تعمیر و ارائه خدمات فنی مشغول شوید.
 
 سرقت موتورسیکلت در سه ثانیه 
رئیس کلانتری ۱۳۲ نبرد از دستگیری یک متهم مخترع در رابطه با سرقت موتورسیکلت‌های تیزرو در محدوده نبرد جنوبی خبر داد.
سرهنگ جهانشاه تیموری گفت: از مدتی پیش بود که سرقت موتورسیکلت‌های تیزرو در خیابان نبرد و بازار گل شدت گرفت تا اینکه روز گذشته طی تماس‌های شهروندی با پلیس، فردی مدعی شد یک سارق موتورسیکلت را حین سرقت گیر انداخته است.
وی ادامه داد: با اعزام نیرو‌های عملیات کلانتری به محل، مشخص شد فردی ۳۵ ساله حین سرقت یک دستگاه موتورسیکلت از شهروندی بوده است که صاحب آن سر می‌رسد و جلوی متهم را می‌گیرد، اما فرد سارق با استفاده از زور و تهدید و چاقوکشی قصد فرار داشت.
وی افزود: با توجه به این موضوع متهم دستگیر و به کلانتری راهنمایی شد؛ متهم که سوابق متعدد کیفری در زمینه سرقت موتورسیکلت داشته است و به شیشه مخدر روانگردان نیز اعتیاد دارد، با ساخت یک سوئیچ دست ساز اقدام به سرقت موتورسیکلت این شهروند کرده بود.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: از متهم چاقویی کشف شد که او برای ترساندن مالباخته‌ها و صاحبان موتورسیکلت‌های تیزرو اقدام می‌کرد و در ادامه بازجویی‌ها صراحتا متهم جوان به سرقت موتورسیکلت اعتراف کرد و بیان داشت به جز این سرقت هیچ موتورسیکلتی را ندزدیده است.
سرهنگ تیموری ادامه داد: تحقیقات پلیسی آغاز شد و در بررسی‌های دقیق تصاویر دوربین مداربسته‌ای به دست آمد که نشان می‌داد متهم از شهروند دیگری یک دستگاه موتورسیکلت ان. اس را با استفاده از همین سوئیچ و در کمتر از سه ثانیه به سرقت برده است.
وی در ادامه تصریح کرد: هر دو مالباخته در کلانتری به طرح شکایت از متهم پرداختند و سارق با اعتراف به دو سرقت، هر دو دستگاه موتورسیکلت را تحویل عوامل عملیات کلانتری ۱۳۲ نبرد داد و اعلام کرد موتورسیکلت‌های سرقتی را در قهوه خانه‌ها به افرادی که قصد سرقت، زورگیری و کیف قاپی از شهروندان تهرانی داشتند به قیمت یک تا دو میلیون تومان می‌فروخته است.
متهم با تشکیل پرونده ای، به مراجع محترم قضايی معرفی شد.
 
 سرقت موتورسیکلت، مالباخته را سکته داد 
رئیس کلانتری ۱۶۹ مشیریه از دستگیری یک سارق موتورسیکلت و کشف اموال سرقتی و موادمخدر از وی خبر داد.
سرهنگ سیدامین موسوی پور گفت: ظهر روز گذشته با تماس‌های شهروندان محله مشیریه با سامانه ۱۱۰ پلیسی مشخص شد فردی در یکی از بوستان‌های این محل در حال خرید و فروش موادمخدر است.
وی ادامه داد: به سرعت تمامی راه‌های ورود و خروج پارک تحت کنترل پلیس درآمد و در بررسی‌های اولیه مرد جوانی که سوار بر موتورسیکلت خود در حال فروش موادمخدر بود شناسایی شد و متهم که با دیدن نیرو‌های پلیس، سوار بر موتورسیکلت خود قصد فرار از محل را داشت، دستگیر شد.
این مقام انتظامی اظهار کرد: در ادامه با هدایت متهم به کلانتری مشخص شد موتورسیکلت مورد استفاده متهم سرقتی است، اما او این موضوع را منکر شد و افزود موتورسیکلت را خریداری کرده است.
سرهنگ موسوی پور تصریح کرد: با استفاده از سامانه جامع پلیسی، مالک موتورسیکلت شناسایی و با او تماس برقرار و مشخص شد موتورسیکلت را متهم از مالباخته در محدوده خیابان نامجو به سرقت برده و تاثیر این اتفاق بر شاکی طوری بوده است که نصف صورت و بدن او در یک سکته فلج می‌شود.
تصاویر دوربین مداربسته حین سرقت نیز به دست آمد که موید موضوع سرقت از سوی متهم است و در ادامه پرونده‌ای در این زمینه تشکیل شد و برای انجام سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع محترم قضایی قرار گرفت.
 
 دستگیری دو سارق منزل در نارمک 
رئیس کلانتری ۱۲۷ نارمک از دستگیری دو متهم حین سرقت از منزلی واقع در این محدوده خبر داد.
سرهنگ صادق ضرونی گفت: از مدتی پیش بود که سرقت‌های سریالی منزل در محدوده این کلانتری شدت گرفت و ماموران عملیات کلانتری در نقاط آلوده تعیین شده، به صورت شبانه روزی فعال شدند.
وی ادامه داد: این مراقبت‌های پلیسی در جریان بود تا اینکه طی تماس شهروندی با سامانه ۱۱۰ پلیسی، ماجرای سر و صدا‌هایی گزارش شد که از یکی از واحد‌های مسکونی کناری منزل این فرد به گوش می‌رسید، اما بنابر اطلاع این شهروند باید منزل کناری اش امشب خالی از سکنه می‌بود.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، سریعا نزدیک‌ترین گروه ماموران عملیات کلانتری مستقر در محل، به طبقه مورد ادعای این شهروند اعزام شدند که مشخص شد فردی جلوی در واحد در حال کشیک دادن است و با دیدن ماموران، چاقوی همراه خود را در کتف مامور واحد تجسس کلانتری می‌کند و متواری می‌شود.
این مقام انتظامی تصریح کرد: پس از تلاش ماموران سارقان دستگیر و از این افراد انواع ادوات سرقت مانند پیچ گوشتی و دیلم، ۱۵ گرم طلا (گوشواره و دستبند)، ماسک و دستکش کشف شد؛ بنابراین گزارش، دو متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده‌ای به مرجع محترم قضايی معرفی شدند و پرونده جهت سیر مراحل قانونی آن برای رسیدگی در اختیار ماموران اداره آگاهی قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)