• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۳۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
اقتصادی » آب و انرژی
در نشست خبری مطرح شد

قطع برق ۹ مرکز استخراج ارز دیجیتال در تهران

­مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ: تاکنون ۹ مرکز استخراج ارز دیجیتال در تهران کشف و برق این مراکز قطع شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حسین صبوری در نشست خبری امروز افزود: برق این مراکز پس از انجام مراحل قانونی برای ادامه فعالیت برقرار خواهد شد.
وی تلفات شبکه برق تهران را ۷.۳ درصد دانست و ادامه داد: این رقم تا پایان سال ۹۸ به ۶.۴ درصد و تا سال ۱۴۰۰ به ۶ درصد خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی خاموشی‌ها در تهران در زمان اوج مصرف امسال گفت: یکی از برنامه‌های مهم شرکت توزیع برق تهران بزرگ افزایش اطمینان و پایداری در شبکه برق است که در راستا با برنامه ریزی‌های انجام شده خاموشی‌های برنامه ریزی شده امسال به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
صبوری با بیان این که سرقت سیم‌های مسی و آلومینیومی برق نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است ادامه داد: جایگزین نمودن سیم‌های مسی شبکه برق تهران به طول ۱۰ هزارکیلومتر با کابل‌های خود نگهدار از جمله فعالیت‌های انجام شده برای کاهش سرقت در این بخش است که تاپایان سال بطور کامل عملیاتی می‌شود.

 لزوم ارسال شماره تلفن برای دریافت قبض سبز 
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکین باید شماره تلفن‌های خود را تا اواسط شهریور به سامانه ۱۰۰۰۱۵۲۱ ارسال کنند
 حسین صبوری در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه از ابتدای مهرماه قبض کاغذی صادر نمی‌شود، افزود: تاکنون شماره تلفن همراه ۴۰ درصد از مشترکین تهرانی درسامانه ثبت شده است؛ همه مشترکین تهرانی باید شماره تلفن‌های همراه خود را در سامانه ۱۰۰۰۱۵۲۱ و یا سایت شرکت توزیع بزرگ تهران بزرگ ثبت کنند البته می‌توانند در تماسی با شماره ۱۵۲۱ یا ۱۲۱ نیز شماره خود را به این شرکت اعلام کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه تاکنون شماره تماس یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک تهرانی در سامانه ثبت شده است، گفت: قبض‌های دوره جدید برای این مشترکین به صورت پیامکی ارسال خواهد شد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ۷۶ درصد مشترکین تهرانی خانگی هستند، ادامه داد: طبق پیش بینی‌های ما برای اوج مصرف امسال در تهران باید ۵ هزار مگاوات برق مصرف می‌شد که با همکاری مشترکین تهرانی در بخش‌های مختلف این رقم به ۴ هزار و ۶۶۰ مگاوات رسید که این شرایط به معنای مدیریت ۳۵۰ مگاوات برق در زمان اوج مصرف است.
صبوری با اشاره به اینکه هر ساله در تهران شاهد رشد سه و نیم درصد مصرف برق در زمان اوج بار بوده ایم، گفت: امسال ۱۰۰ هزار مشترک جدید به شهر تهران اضافه شده است که این به معنای افزایش حداقل ۲۰۰ مگاوات مصرف برق در این کلانشهر است که با وجود این شرایط ما امسال شاهد رشد دو درصدی مصرف برق در زمان اوج مصرف هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با اشاره به قطع برق برنامه ریزی شده ۱۳ سازمان، وزارتخانه، بانک‌های بزرگ در زمان اوج مصرف ادامه داد: طبق دستورالعمل استاندار تهران، سازمان‌های دولتی باید با استفاده از مولد‌های خود تامین در زمان اوج مصرف و قرار دادن درجه دمای سیستم‌های سرمایشی بر روی ۲۵ درجه اقدام به کاهش ده درصدی مصرف برق خود می‌کردند و سازمان‌هایی که این دستورالعمل را عملیاتی نکرده اند با قطعی برق در زمان اوج مصرف مواجه شدند.
وی با اشاره به اینکه برای همه سازمان‌های بزرگ و مشترکین پرمصرف کنترل‌های هوشمند نصب شده است، گفت: وضعیت مصرف این سازمان‌ها به صورت برخط و آنلاین رصد می‌شود و مصرف آن‌ها از راه دور کنترل می‌شود.
صبوری با بیان اینکه تا پایان امسال ۲۰۰ هزار مشترک پرمصرف تجاری و خانگی مجهز به کنتور هوشمند خواهد شد، گفت: هوشمند سازی شبکه برق یکی از اولویت‌های شرکت توزیع برق است که در این راستا ۴ هزار پست در نقاط مختلف شهر تهران در سیستم اتوماسیون قرار گرفته اند که وضعیت این پست‌ها از راه دور بررسی و قطع و وصل می‌شود البته این رقم تا پایان سال به ۴۲۰۰ نقطه خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)