پخش زنده
امروز: -
در استان اصفهان 31 جایگاه ذبح دام برای عید قربان خدمات ارائه می دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در شهرستان اصفهان 20 جایگاه بهداشتی ذبح دام در نظر گرفته شده است که هم دام عرضه و هم کشتار میشود.
شهرام موحدی با بیان اینکه از این 20جایگاه چهار جایگاه کشتارگاه های اژیه، هرند، کوهپایه و فساران هستند گفت: 16 جایگاه هم در محلهای تعیینشده در شهر هستند که مردم بتوانند در یک مکان بهداشتی تحت نظارتهای بهداشتی و فنی دامپزشکها و تحت نظارت روحانیون در حوزه ذبح شرعی دامشان را ذبح کنند.
وی افزود: امسال 74 اکیپ ثابت و 42 اکیپ سیار فعال هستند .
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اگر دامی ذبح شد گوشت تازه آن را حداقل 48 ساعت در یخچال و نه در فریزر و در برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند که بعد از 48 ساعت مصرف کنند، در زمان ذبح هم حتماً مراقب باشند که مسائل بهداشتی را رعایت کنند و دستکش دستشان باشد و خون به صورت و مهمترین قسمت آن چشم، زخمشان و به افراد پاشیده نشود.
موحدی افزود: پارسال در عید سعید قربان تعداد دامی که قبل از کشتار بازرسی شدند بیش از هفت هزار و 700 رأس بوده است که از این تعداد به هفت هزار و 106 رأس اجازه کشتار داده شده است.