• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۹۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
مازندران » ورزشی
مازندران

بازگشت فوتبال آمل به لیگ کشوری

تیم فوتبال دماوند آمل به لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور راه یافت.

بازگشت فوتبال آمل به لیگ کشوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حضور این تیم به لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور، موجی از شادی را در میان علاقمندان به این رشته پرطرفدار در شهرستان آمل و شهر‌های مرکزی مازندران که آرزوی حضور در سطح نخست مستطیل سبز را دارند، دوچندان کرده است.
خوشحالی که پس ازشش سال از فروش امتیاز تیم فوتبال پیام صنعت که در رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور حضور داشت و نیز خارج شدن امتیاز و نماینده فوتبال از شهرستان آمل موجب غروب و اوفول فوتبال آمل شده بود.
ظهور پدیده‌های جدید فوتبالی در شهرستان آمل ازجمله «الهیار صیادمنش» بازیکن جوانی از مدرسه فوتبال این شهرستان که وینفرد شفر آلمانی سرمربی فصل گذشته تیم استقلال به عنوان پدیده لیگ برتر کشف شد، شوق را میان فوتبال دوستان و سرمایه گذاران فوتبالی در این شهرستان برانگیخت.
حضور صیادمنش، ۱۸ ساله به عنوان نخستین لژیونر و فوتبالیست تاریخ شهرستان آمل که به لیگ حرفه‌ای ترکیه پیوست و همچنین ۶ بازیکن آملی در تیم‌های لیگ برتری فوتبال کشور و چندین بازیکن دیگر در لیگ‌های دسته یک و دوم، نگاه را به این شهرستان به عنوان یکی از شهرستان‌های مستعد و بازیکن ساز فوتبال مازندران معطوف کرد.
پیگیری‌های مداوم یکی از مربیان جوان و صاحب سبک فوتبال شهرستان آمل که قصد تیم داری در لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور را داشته و تا خرید و ثبت نهایی قرارداد تیم بندرگز حاضر در رقابت‌های دسته دوم پای میزمذاکره پیش رفته است، اما نیمه کاره بودن ورزشگاه شهیدچمران این شهرستان، تایید نشدن ورزشگاه کارگران در سازمان لیگ و نیز راضی نشدن مسئولان باشگاه به انجام بازی‌های خانگی در بیرون از آمل، از حضور در لیگ دسته دوم منصرف شد.
پس از کش وقوس‌های فراوان و رایزنی‌های انجام شده، امتیاز کامل تیم هیرکانی چالوس در فرآیند قانونی و ثبت در فدراسیون فوتبال به شهرستان آمل واگذار و این شهرستان با نام تیم دماوند آمل در لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور شانس خود را برای صعود به لیگ‌های بالاتر امتحان خواهد کرد.
ورزشگاه کارگران در شهر بابکان به عنوان زمین پیشنهادی مسئولان تیم فوتبال دماوند به فدراسیون فوتبال بوده که با برطرف کردن برخی نواقص جزئی، این ورزشگاه با سکو‌های مناسب و گنجایش بیش از ۳ هزارنفر، چمن طبیعی و پارکنیگ مناسب، میزبان بازی‌های خانگی این تیم در رقابت‌های لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور انتخاب شد.
مهرداد حبیبی سرمربی آملی تیم فوتبال دماوند که پیگیر جدی حضور یک تیم فوتبال از این شهرستان در لیگ کشوری بوده، با تجربه و سابقه مربیگری در تیم‌های امید مقاومت ساری، پیام صنعت آمل در لیگ برترجوانان و بزرگسالان مازندران، شهرداری امیرکلا و آراد بهمن آمل در لیگ دسته یک امید‌های کشور و نیز تیم امید دینامو تفلیس گرجستان، سرمربی این فصل تیم دماوند در لیگ دسته یک خواهد بود.
این تیم با حضور نعمت الله رضاپور به عنوان مدیرعامل، عبدالله طهماسبی معاون اجرایی و محسن رنجبرسرپرست تیم با بهره گیری از توان مالی چند اسپانسر مصمم به صعود مستقیم و کسب سهمیه مازندران برای لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور هستند.
مازندران در این فصل رقابت‌های لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه‌های کشور با ۵ تیم شهرداری فریدونکنار، کاسپین بابل، دماوند آمل، شهروند رامسر و دریای بابل برای کسب ۶ سهمیه فصل آینده لیگ دسته دوم با حدود ۶۰ تیمی که در مرحله گروهی مسابقات حضور دارند، رقابت خواهند کرد.
تیم دماوند آمل در گروه سوم این مسابقات به همراه کاسپین بابل و شهروند رامسر (دو نماینده مازندران) با تیم‌های سولدوز نقده، نماینده البرز، برق، آرا البرز، ذوب فلزات همدان، تالار وحدت همدان، ابیدر سنندج، آذرآب اراک، کیمیا تهران و آریو نجم تهران هم گروه است.
گروهی که سرمربی تیم دماوند آمل آن را به گروه مرگ تشبیه کرده است
مهرداد حبیبی با بیان اینکه بازی‌های لیگ دسته سوم در ۵ گروه ۱۳ تیمی به شکل تک بازی به نحوی که ۶ بازی میزبان ۶ بازی دیگر میهمان حریفان خواهند بود گفت: از هر گروه ۲ تیم به مرحله بعدی این مسابقات صعود کرده و در دور دوم ۲۰ تیم صعود کننده از مرحله مقدماتی در ۲ گروه ۱۰ تیمی با هم به رقابت پرداخته و در نهایت ۳ تیم برتر هر گروه مستقیم به رقابت‌های فصل آینده لیگ دسته دوم صعود خواهند کرد. همچنین تیم فوتبال دماوند آمل، ۲۶ شهریور نخستین بازی خود را ۲۶ شهریور مقابل شهروند رامسر برگزار می‌کند.
مدیرعامل باشگاه دماوند آمل افزود: بازیکنان خوبی از لیگ‌های دسته دوم و حتی لیگ یک جذب این تیم شده و اگر مشکلی غیرپیش بینی نشده‌ای پیش نیاید، مشکل مالی برای صعود و حمایت از تیم وجود ندارد.
نعمت اله رضاپور گفت: از مجموع ۲۵ بازیکنی که هم اکنون با تیم دماوند آمل مشغول به تمرین هستند، نیمی از آن‌ها بومی این شهرستان و بقیه نیز از شهر‌های دیگر مازندران بوده و توجه ویژه‌ای به حفظ بازیکنان استان به ویژه شهرستان آمل شده است.

محسن رنجبر سرپرست تیم فوتبال دماوند آمل هم افزود: هرچند ذهنیت‌های بدی در باره حواشی و نتایجی که کادر اجرایی تیم فوتبال پیام صنعت درگذشته (آمل) داشتند، باور‌ها را درشرایط کنونی از تیم دماوند سخت کرده، اما می‌بایستی به این تیم و عوامل باشگاه فرصت داد تا قابلیت‌های خودشان را برای اعتلای فوتبال شهرستان آمل نشان دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۴۲ طرح عمرانی سلامت‌محور در فارس
طرح پنجشنبه‌های جهادی در شهرستان اهواز
اکران آثار چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های سپهر و ساری مال
دستگیری قاتل جوان پس از قتل میانجی درگیری در جهرم
آغاز طرح‌های گازرسانی و آبرسانی به چیلات دهلران
۱۵ اسفند؛ آخرین مهلت احزاب برای دریافت مجوز ارائه فهرست انتخاباتی
دورهمی بزرگ خانوادگی به یاد شهدای وطن در شیراز
مهلت ۶ ماهه دانشگاه آزاد برای بازنگری سرفصل‌های درسی
آغاز آزمون تصدیق صحت عملکرد نازل‌های سوخت مایع در خراسان شمالی
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد
همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در هرمز برگزار شد
تردد مرزی کرمانشاه به مرز ۲ میلیون نفر رسید
کتاب «باغ خرمالو» به چاپ دوازدهم رسید
نمایش ۳۲ فیلم جشنواره فجر در بجنورد 
جوی پایدار در آسمان سمنان
رعدو برق، تگرگ و یخبندان صبحگاهی در برخی نقاط مرکزی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۷ بهمن
جزئیات سی و یکمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد
بهره‌برداری طرح‌های بسیج سازندگی در شهرستان طبس
حضور ۲ داور ایرانی در مسابقات بین المللی دو‌و‌میدانی مسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)