• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۰۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۸
کرمانشاه » سیاسی
نماینده وزیر امور خارجه در قصر شیرین

مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود

نماینده وزیر امور خارجه عصر امروز در بازدید از مرز خسروی گفت:اربعین امسال مرز خسروی برای تردد زوار بازگشایی میشود

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه مجید عبداللهی نماینده وزیر امور خارجه عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید و بررسی مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشودزیرساخت‌های اربعین در مرز رسمی خسروی به همراه نمایندگان وزارت امورخارجه و مدیر کل دفتر دفتر فنی استانداری کرمانشاه گفت: مرز خسروی یکی از مرز‌های قدیمی کشور برای حوزه زیارتی و تجاری کشور است که  از سال ۹۲ که کمیته زیرساخت اربعین در کشور شکل گرفت بنا بر این نبوده که مرز خسروی باز نشود و از این رو کلیه اقدام‌های زیرساختی همانند دیگر مرز‌های شلمچه و چذابه درخوزستان  و مهران در استان ایلام در این مرز نیز انجام شده است.
وی اظهار داشت: در مرز رسمی خسروی از سال ۹۳ اقدام‌های زیرساختی اربعین با اختصاص اعتبارات ملی در دستور کار بوده و حتی پارسال نیز تمامی امکانات و اتوبوس‌ها و دستگاه‌های  مربوط نیز در مرز حضور یافتند که البته با بازنشدن مرز این امکانات به مرز مهران منتقل شد.
دبیر کمیته زیرساخت اربعین کشور گفت: مرز خسروی هم اکنون  وضعیت مناسبتری نسبت به سایر مرز‌ها به لحاظ راه‌های مواصلاتی و اقامتی دارد که البته نیازمندی‌هایی نیز دارد که در این بازدید موارد رصد شد و به عنوان یک پیش جلسه‌ای برای جلسه اصلی فردا با حضور معاون عمرانی وزارت کشور و استاندار کرمانشاه است که تمامی دغدغه‌ها در آن جلسه مطرح خواهد شد.
عبداللهی ادامه داد: همه اقدام‌های زیرساختی و کار‌ها باید در قالب طرح تفصیلی و جامع باشد به طوری که بتوانیم در آینده نه چندان دور مرزی با زیرساخت‌های  بهتر نسبت به وضعیت کنونی  داشته باشیم که در این خصوص امکانات استان‌های معین نیز به لحاظ لجستیک و امکانات و نیرو نیز به کار گرفته می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: وزارت کشور در حوزه زیرساختی،   امنیتی و اتحادیه حمل و نقل تمامی تلاششان بر این است که در سال اولی که این مرز برای زائران اربعین باز شود زائران تجربه خوبی برای استفاده از این مرز را داشته باشند.                                                                            

همچنین کهریزی مدیر کل دفتر فنی استاندار‌ی کرمانشاه گفت: هم اکنون مرز رسمی خسروی برای تردد زائران کاملا آماده است و زیرساخت‌ها و امکانات مطلوبی دارد که طبق پیش  بینی‌های صورت گرفته امسال اربعین یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن از زائران از این مرز رسمی به عتبات عالیات تردد می‌کنند.

شهرام کهریزی در ادامه این نشست افزود:  امروز بازدیدی به همراه مدیران وزارت کشور، وزارت امور خارجه و حمل و نقل و ناجا از زیرساخت‌های اربعین در شهرستان قصرشیرین صورت گرفت که تمامی امکاناتی که در سال‌های گذشته در این مرز ایجاد شده و وضعیت موجود مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: سیستم‌های روشنایی، پارکینگ‌ها و پایش تصویری و هتلینگ و امکانات اقامتی و زیرساختی و تغذیه امروز مورد بررسی قرار گرفت و باید ظرف مدت باقی مانده تا ایام اربعین موارد لازم را تکمیل کنیم تا میزبان خوبی برای زائران باشیم.
شرایط لازم برای تردد زائران اربعین در مرز رسمی خسروی فراهم است
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار قصرشیرین نیز گفت:مرز خسروی هم اکنون با امکانات و زیرساخت‌های بسیار خوب آماده پذیرش زائران عتبات عالیات و اربعین حسینی است.
حشمت الله رضایی در ادامه افزود: تمامی امکانات لازم از جمله راه درسترسی و مواصلاتی، امکانات اقامتی و ظرفیت لازم برای اسکان ۱۵هزار تن در مرز خسروی و همچنین ۱۵ هزار تن در شهرقصرشیرین و سیستم‌های مخابراتی، آنتن دهی تلفن همراه و رفع نقاط کور، ایجاد سرویس‌های بهداشتی، آماده سازی۱۳۵ هکتار پارکینگ با ظرفیت بیش از ۷۰ هزار خودروی سواری، استقرار ۲۹ گیت گذرنامه با ۵۸ کاربر برای سرویس دهی به ۷۰ هزار تن طی مدت  ۱۰ ساعت در روز همگی از امکانات و زیرساخت‌های موجود است.
وی خواستار حضور استان‌های معین و بهره گیری از امکانات آن‌ها برای افزایش سطح پارکینگ‌های شهرستان و ایجاد امکانات برای خدمات دهی مطلوبتر به زائران شد.
این مقام مسئول در پایات تاکید کرد: بازگشایی مرز رسمی خسروی آرزو و دغدغه اصلی مردم مرزنشین و مرزدار استان کرمانشاه و شهرستان قصرشیرین است که به طور یقین باعث ایجاد رونق و پویایی منطقه خواهد شد
 
 
مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود مرز خسروی اربعین امسال برای تردد زوار بازگشایی میشود
       
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
شهید مهدی زین‌الدین و فرماندهی لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)
شکست تیم «ب» والیبال ساحلی ایران مقابل اتریش
افزایش ۲.۳ درصدی کسری مخزن خراسان جنوبی
آغاز طرح‌های ملی خاتم و مانا توسط بهزیستی در خراسان جنوبی
تیم میکس تپانچه ۱۰ متر ایران به فینال نرسید
معرفی برگزیدگان پویش ملی کاغذ سرخ
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
بهره‌مندی بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی رایگان در شهرستان زیرکوه
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
گلایه شهروندان از نامناسب بودن روشنایی مسیر سلماس- خوی
زلزله ۳.۸ ریشتری در کُنار تَخته فارس
تیم ملی جوجیتسو ایران وارد ریاض شد
سه نشان برنز دیگر برای ناشنوایان کشورمان
امیر سرخوش در جمع ۱۶ بازیکن برتر جام جهانی اسنوکر ایستاد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ آبان
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)