• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷
سیاسی » سیاست خارجی
خرازي در حاشیه دومین همایش ملی تحلیل اطلاعات؛

ادامه راهبرد مقاومت فعال در سیاست خارجی

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی بر لزوم استمرار راهبرد مقاومت فعال در عرصه سیاست خارجی به منظور مقابله با زورگویی بیگانگان و تامین منافع ملی تاکید کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای کمال خرازی در حاشیه دومین همایش ملی تحلیل اطلاعات در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما درباره دستاورد‌های راهبرد مقاومت فعال از زمان کنار گذاشتن صبر استراتژیک در مواجهه با قدرت‌ها و لزوم استمرار آن، حق را ستاندنی دانست و افزود: طبعاً حق از جانب قدرت‌ها هدیه داده نمی‌شود و ما هم به عنوان ملتی که همواره مقاوم بوده و در چارچوب تامین حقوق مان تلاش کرده و خون‌های زیادی داده ایم از طریق مقاومت در برابر زورگویی‌های بیگانگان است که می‌توانیم حقمان را بگیریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: آنچه در ماه‌های اخیر در چارچوب راهبرد مقاومت فعال و توازن در سیاست خارجی روی داد در همین چارچوب است که ما در مقابله با زورگویی‌های دیگران می‌توانیم حقوق مان را استیفا کنیم.
آقای خرازی تاکید کرد: امروزه ملت ایران سربلندند که در برابر فشار‌ها و زورگویی‌های امریکا و متحدانش توانستند مقاومت کنند و اقتدارشان را نشان دهند که این مسیر باید با تدبیر، عقلانیت و خردورزی ادامه یابد تا از این دوره‌ای که مشکلات زیادی از جانب بیگانگان بر ملت ایران وارد می‌شود بگذریم و ملت سربلند بمانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رفع توقیف کشتی ایرانی؛ شکستی برای انگلیس
رییس شورای راهبردی روابط خارجی، رفع توقیف کشتی نفتکش ایرانی را پیروزی برای کشورمان و شکست برای انگلیس دانست که بدون هیچ دلیل و توجیه قانونی اقدام به این راهزنی دریایی کرده بود.
آقای کمال خرازی در حاشیه دومین همایش ملی تحلیل اطلاعات در جمع خبرنگاران درباره دستاورد رفع توقیف نفتکش ایرانی و تهدید امریکا به توقیف مجدد آن گفت: البته این گونه نیست که این پایان کار باشد دشمنان همواره علیه ما طراحی و توطئه می‌کنند.
وی تاکید کرد: با این حال ما باید آماده باشیم و با پاسخ دادن به توطئه هایشان از هویت و منافع ملی دفاع کنیم.
اقای خرازی درباره تدوین راهبرد‌های سیاست خارجی و اعمال مقاومت فعال در این راهبرد‌ها گفت:: این راهبرد‌ها در شورای راهبردی روابط خارجی تهیه و برای مقام معظم رهبری ارسال می‌شود که اگر ایشان مصلحت بدانند به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ می‌کنند.
وی افزود: ما در خصوص راهبرد مقاومت فعال، گزارش‌هایی را خدمت رهبر معظم انقلاب فرستاده ایم که ان شاء الله از آن استفاده شود.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین درباره محتوای سخنرانی اش در دومین همایش تحلیل اطلاعات گفت:: سخنان من مربوط به کارکرد‌های ذهن و مغز انسان مبتنی بر یافته‌های علوم شناختی و تاثیر آن بود؛ تاثیری که این فرآیند می‌تواند بر تحلیل اطلاعات داشته باشد و نیز خطا‌هایی که مغز انسان می‌تواند به آن مبتلا شود و باید در تحلیل اطلاعات از آن بر حذر بود.
خرازی افزود: شناسایی کارکرد‌های ذهن و مغز انسان به تحلیل گران کمک می‌کند که بتوانند با پرهیز از خطا‌ها، اطلاعات را تحلیل کنند همچنین بر این موضوع تاکید کردم؛ همچنان که مغز ماهیت اجتماعی دارد و کارکرد آن ناشی از اتصالات بسیار زیاد میان سلول‌های عصبی است در تحلیل اطلاعات نیز نباید به تحلیل‌های فردی اکتفا کرد بلکه باید به تحلیل اطلاعات گروهی پرداخت و با دسترسی به اطلاعات کامل و متقن، تحلیل راهگشا ارائه کرد نه مخل روابط.
وی در پاسخ به این پرسش که تحلیل علمی اطلاعات چقدر در کارکرد‌ها و عملکرد وزارت اطلاعات استفاده شده است تاکید کرد: طبعاً وزارت و دانشگاه اطلاعات به طور تخصصی فعالیت می‌کنند و باید با این مباحث آشنا باشند تا با استفاده از فناوری‌های نوین بتوانند تحلیل اطلاعات را تسهیل کنند و تحلیل‌های واقع بینانه و منطبق بر واقعیات اجتماعی داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)