• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۳۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
ورزشی » توپ و تور
در صورت تغییر نکردن بودجه؛

بازیکنان پارسال نفت را هم نمی‌توان حفظ کرد

سرمربی تیم بسکتبال نفت آبادان: هنوز ادامه همکاری ام با نفت آبادان قطعی نشده است. بودجه تیم تغییر نکند، حتی بازیکنان فصل قبل را نمی‌توان حفظ کرد

بازیکنان پارسال نفت را هم نمی‌توان حفظ کردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ اخبار رسانه‌های اجتماعی آبادان در هفته‌های گذشته حکایت از این داشت که هماد سامری سرمربی تیم بسکتبال نفت آبادان از این تیم خداحافظی کرده است. با وجود این،​ احمد پارو مدیرعامل باشگاه نفت آبادان در صحبت با خبرنگار ما تاکید کرد که همکاری سامری با این تیم ادامه دارد و از حالا دنبال جذب بازیکن خواهد بود. ضمن اینکه شورای ورزش نفت، مجوز حضور تیم بسکتبال نفت آبادان در جام باشگاه‌های آسیا را صادر کرده و فقط مجوز شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان مانده است.

هماد سامری سرمربی نفت آبادان در پاسخ به خبرنگار ما درباره قهر و آشتی با باشگاه گفت:​ بنده مصاحبه رسمی نکرده بودم که از تیم نفت جدا می‌شوم. درد و دلی با صفحه هواداران باشگاه بود و البته آن درد و دل هنوز هم به قوت خود باقی است.

وی افزود: صحبت‌هایی با مسئولان باشگاه درباره وضع امسال انجام دادیم. متاسفانه شرایط حتی از پارسال هم سخت‌تر است و نمی‌دانم چرا در وزارت نفت، زحمات تیمی که نتیجه گرفته است،​ دیده نمی‌شود؟ امسال بنا را روی این گذاشته اند که با همان بودجه فصل قبل در مسابقات شرکت کنیم، در حالی که جام باشگاه‌های آسیا را هم در پیش داریم و از طرفی قرارداد بستن با همان بازیکنان فصل قبل هم سخت شده است.

 بازیکنان تیم قهرمان،​ بهترین پیشنهاد‌ها را دارند

سامری گفت: پارسال هم تیم گرانی نداشتیم. موضوع این است که بازیکنان فصل قبل، حالا بازیکنان تیم قهرمان لیگ به حساب می‌آیند. پیشنهاد‌های خیلی خوبی دارند و در واقع بهترین پیشنهاد‌های امسال به بازیکنان ما داده می‌شود. همه آن‌ها حاضرند کمتر از ارقام پیشنهادی تیم‌های دیگر از آبادان بگیرند، چون شرایط خوبی در اینجا حاکم بود و از بسکتبال لذت بردند، ولی رقم پیشنهادی ما هم نباید اختلاف خیلی زیادی با مبالغ پیشنهادی حریفان داشته باشد.

سرمربی نفت آبادان در پاسخ به اینکه آیا همکاری خودش با نفت آبادان برای فصل بعد نهایی شده است؟ گفت:​ صحبت‌هایی با آقای احمدپارو مدیرعامل باشگاه نفت آبادان داشتیم و قرار بر این شد که در روز‌های آینده دنبال جذب اسپانسر دیگری باشیم و تیم آبرومندی جمع کنیم، اگر این اتفاق نیافتد یا بودجه خوبی به تیم ندهند، در این صورت باید درباره همکاری با این تیم و حضور در جام باشگاه‌های آسیا فکر کنیم.

 گرگانی‌ها بودجه کمی دارند؛ اما به مردم اهمیت می‌دهند 

سامری افزود:​ اهمیت تیم نفت در شهر آبادان خیلی زیاد است؛ ​اما متاسفانه وزارت نفت به مردم آبادان اهمیت نمی‌دهد، همین حالا شهرداری گرگان چند بار درخواست داده است که اگر نفت به جام باشگاه‌های آسیا نمی‌رود، تیم آن‌ها جایگزین شود. بودجه شهرداری گرگان با وزارت نفت قابل قیاس نیست، ولی مسئولان گرگان برای مردم این شهر ارزش قائلند و حاضرند هر کاری انجام دهند که مردم این شهر خوشحال شوند. امیدوارم به مردم آبادان هم به همین شکل اهمیت داده شود.

وی در پاسخ به اینکه پتروشیمی بندرامام هم پارسال با هشت بازیکن در جام باشگاه‌های آسیا قهرمان شد، تاکید کرد:​ پتروشیمی پارسال با تیم ما فرق داشت. آن‌ها هشت بازیکن از میان بهترین ملی پوشان داشتند، ضمن اینکه نباید بدعت شود که تیم‌ها را با همین روال تشکیل دهیم، آن هم چون نفت آبادان بودجه کمی گرفت و قهرمان لیگ شد یا پتروشیمی روز آخر با هشت بازیکن به جام باشگاه‌های آسیا رفت و قهرمان شد.

سرمربی نفت آبادان گفت: گاهی شرایط داخلی خیلی سخت می‌شود و همه همت می‌کنند که تیم را برگردانند،​ نه اینکه در همان وضعیت بد باقی بمانند. تغییر نکردن شرایط باعث می‌شود که انگیزه‌ها برای ادامه کار کمتر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)