• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۵۱۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
یادداشت روز؛

«سینما مردم»، اقدام جهادی دغدغه‌مندان فرهنگی

   «سینما مردم» طرحی که تصمیم دارد با فیلم‌هایی خوب و ارزشمند حال مردم را خوب کند.
   با وجود توسعه و گسترش سینما‌ها و تولید حدود ۱۰۰ فیلم سینمایی در سال هنوز جمعیت زیادی از کشور به سینما نرفته اند، دلیل آن هم تمرکز سینما‌ها در برخی مناطق و نبود سینما در بیش از هزار شهر کشور است.
   روستای بهمنی در هرمزگان یکی از نقاطی است که تا چند وقت پیش سینما نداشت. علاقه‌مندان به هنر هفتم اگر می‌خواستند به تماشای فیلمی بنشینند باید کیلومتر‌ها طی می‌کردند تا به شهر برسند، اما عده‌ای از جوانان دغدغه‌مند آستین همت بالا زدند و با ساده‌ترین تجهیزات، سینما را میهمان این روستا کردند. هریک از مردم گوشه‌ای از کار را به دست گرفته اند، یک نفر مسؤول تبلیغات و بلیت فروشی شد و نفر دیگر مسؤول نصب تجهیزات، حالا هر هفته در ساعتی به خصوص یکی از حسینیه‌های روستای بهمنی میزبان دوستداران به هنر هفتم می‌شوند.
   نماینده این طرح در روستای بهمنی گفت: اگر چه صندلی‌های ما شبیه صندلی‌های سینما نیست و صدای فیلم هایمان کیفیت لازم را ندارد، اما تلاش کردیم با همین امکانات محدود مردم را با سینما آشتی دهیم.
   وی ادامه داد: بهای بلیت در اینجا دلخواه است و در تلاشیم با همکاری مردم سینمای مردم را گسترش دهیم. نام این طرح که اکنون در ۱۰ نقطه کشور اجرا می‌شود «سینما مردم» است، ایده این کار از جشنواره فیلم عمار کلید خورد، زمانی که برگزار کنندگان آن به این نتیجه رسیدند که جای جای ایران قابلیت نمایش فیلم‌های سینمایی، نیمه بلند و مستند را دارد.
   سیدرسول منفردزاده دبیر اجرایی این جشنواره گفت: یکی از اهداف برگزاری جشنواره فیلم عمار برقراری عدالت رسانه‌ای در کشور است. بیش از هزار شهر ما سینما ندارد و این بدین معناست که بخش زیادی از مخاطبان سینما را که می‌توانند در ساختن فیلم‌ها با نظراتشان به سینماگران جهت بدهند حذف کرده ایم.
   وی افزود: نمایش فیلم در ۱۰ نقطه کمتر برخودار کشور را به صورت آزمایشی آغاز کردیم که بازخورد‌های بسیار خوبی داشت، بلیت فروشی در یک نوبت در بعضی از نقاط بیش از یک و نیم میلیون تومان سود داشته است. بیشتر فیلم‌هایی که در «سینما مردم» به نمایش درمی آیند فیلم‌های نیمه بلند داستانی و مستند هستند، شاید پیش از این کمتر کسی فکر می‌کرد که مستند‌های نخبگانی در روستا‌ها با چنین استقبالی همراه شود.
   منفردزاده گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم که نمایش دهندگان فیلم هایمان را به امکانات مناسب مجهز کنیم، جالب است بگویم که در مناطقی نیاز به پرده نمایش داشتیم و قیمت پرده نمایش در بازار بیش از ۱۰ میلیون تومان است برای تهیه پرده نمایش از یکی از دانشجویان رشته پلیمر و برق کمک گرفتیم تا برایمان پرده نمایشی طراحی کند و آن‌ها با هزینه کمتر از یک میلیون تومان پرده نمایشی ساختند که کیفیت آن هم تراز با پرده نمایش‌های موجود در بازار است.
   وی افزود: در تلاش هستیم تا سایتی برای فروش اینترنتی بلیت فیلم‌های حاضر در «سینما مردم» طراحی کنیم و این سینما را گسترش دهیم.
   «سینما مردم» با قدمت کم، علاقه‌مندان زیادی پیدا کرده است.
   نماینده این طرح در تهران گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰۰ مخاطب را هر هفته جذب کرده ایم و تعداد این مخاطبان رو به افزایش است.
   آتشی نماینده طرح «سینما مردم» در آباده گفت: فیلم‌های به نمایش درآمده در «سینما مردم» با استقبال خوبی همراه شده به ویژه کودکان و نوجوانان از پویانمایی‌های این طرح بسیار خوششان آمده است. مردم هم می‌گویند از این که هنر هفتم به شکلی ساده، اما با کیفیت به روستاهایمان آمده و دیگر نیاز نیست برای تماشای یک فیلم مسافت طولانی را طی کنیم خوشحال هستیم.
   «سینما مردم» برای نوجوانان هم پاتوق فرهنگی خوبی شده است به شکلی که نوجوانان آنجا را محلی برای تماشای مستند‌های ارزشمند و تحلیل و نقد و بررسی موضوعات مختلف قرار می‌دهند، البته این سینمای مردمی در ابتدای راه قرار دارد و توسعه بیشتر آن حمایت بیشتر مسؤولان را می‌طلبد.
   طرح «سینما مردم» اقدام جهادی جوانانی است که تصمیم گرفتند با نمایش فیلم‌های خوب حال مردم را بهتر و آن‌ها را با نشاط کنند و امیدواریم به زودی میهمان علاقه‌مندان به هنر هفتم در سایر مناطق کشور شوند.

نبود خلاقیت و مسائل اصلی جامعه روی پرده نقره‌ایسحر قناعتی؛

خبرگزاری صدا و سیما 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)