• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۷۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری
شهردار در دیدار با رئیس اتاق اصناف تهران

ضرورت پرهیز از برخورد چکشی با دستفروشان

حناچی: دستفروشی در این شرایط اقتصادی یعنی فرد تحت فشار است و نباید برخورد چکشی با آنها صورت گیرد

ضرورت پرهیز از برخورد چکشی با دستفروشانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پیروز حناچی در جلسه دیدار با قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران، با اشاره به این‌که در شهرداری تهران به دنبال نگاه جدیدی هستیم، گفت: با این نگاه جدید حتی واحد‌های تجاری هم می‌توانند مأموریت‌های جدید بپذیرند. بهسازی برخی محور‌ها برای ما از اولویت بالایی برخوردار است؛ بهسازی‌ای که می‌تواند در قالب پیاده‌راه‌سازی یا آرام‌سازی محور تعریف شود. از اتاق اصناف تهران انتظار دارم در این مسیر ما را همراهی و هر جا که لازم است، زمینه‌هایی لازم برای تعامل را فراهم کند.
شهردار تهران تاکید کرد: مردم در سطح شهر باید اماکنی را داشته باشند که نشاط و آرامش مورد نیازشان تامین شود. این یعنی تعریف کاربری‌هایی که پیش از این وجود نداشتند، یا تعریف کاربری در ساعت‌هایی که پیش از این خالی از استفاده بود.
حناچی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موضوعی هم درمورد رستوران‌ها وجود دارد که از مهم‌ترین صنف فعال محسوب می‌شود؛ در بسیاری از مواقع بسیاری از رستوران‌ها بیشتر از مساحتشان در فضای شهری توسعه پیدا می‌کنند؛ ما حاضریم در بعضی نقاط به این پدیده رسمیت ببخشیم.
وی در این جلسه به مسئله دستفروشان نیز اشاره و تصریح کرد: در این شرایط اقتصادی مساله دستفروشان موضوعیت ویژه‌ای پیدا کرده است. قانون از ما می‌خواهد با دستفروشان برخورد کنیم، اما وجود پدیده دستفروشی در این شرایط اقتصادی یعنی فرد تحت فشار است و نمی‌خواهد به کار ناهنجاری تن دهد؛ در این شرایط نباید برخورد چکشی با این قشر را در دستور کار قرار دهیم.
شهردار تهران تأکید کرد: واقعیت این است که در این شرایط اگر از دستفروش بخواهیم درچهارراه ولیعصر (عج) حضور نداشته باشد، باید نقطه دیگری برایش تعریف کنیم؛ می‌توان این پدیده را با قاعده‌مند کردن، نظم بخشیدن و نظارت بر اقلام فروشی مدیریت کرد.
حناچی افزود: لاله‌زار نیز برای ما از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخورد است و نظر شهرداری درباره این محور هم تا حدی تغییر کرده است و نمی‌خواهیم ماهیت صنفی آن را عوض کنیم. لاله‌زار پتانسیلی بیشتر از خیابان استقلال استانبول که یکی از ۱۰ جاذبه گردشگری این شهر است، دارد، اما سرشار از اغتشاش است؛ اغتشاش در جداره‌ها، اغتشاش حضور موتورسوار‌ها و...
وی با تاکید بر این‌که باید راسته اصلی لاله‌زار را بهسازی کنیم، گفت: این اتفاق به نوعی هم اکنون نیز در جریان است و مشاهده می‌شود که محیط لاله‌زار نسبت به یک دهه پیش از این بسیار نرم‌افزاری‌تر شده است. باید بجز کسبه، عناصر باارزش محور لاله‌زار را نیز تقویت و حفظ کنیم؛ انجام این کار بدون کمک اصناف ممکن نیست. قدم بعد از لاله‌زار می‌تواند میدان امام خمینی (ره) و پس از آن میدان بهارستان، و تبدیل بخشی از آن‌ها به پیاد‌ه راه باشد.
حناچی گفت: پدیده تبدیل محور‌ها با پیاده‌راه در دنیا هم یک پدیده نسبتاً جدید محسوب می‌شود، این رویکرد قبل از ۴ دهه پیش چندان وجود نداشت. اگر این‌کار را به گونه‌ای انجام دهیم که ذی‌نفعان متضرر نشوند، به نتایج فوق‌العاده‌ای می‌رسیم. در محور ۱۵ خرداد هم قطعا هیچ کدام از کسبه راضی نیستند این محور از حالت پیاده‌راه خارج شود. به طور قطع، اگر لاله‌زار پیاده‌راه شود مشتریانی که مخاطب اصناف موجود هستند نیز بیشتر می‌شوند و حتی کاربری‌هایی جدیدی شکل می‌گیرد.
شهردار تهران در پایان ضمن تاکید بر این‌که باید شهر را از زمختی در بیاوریم، خاطرنشان کرد: چرا با کوتاه‌ترین تعطیلات می‌بینیم که مردم تهران با سرعت از شهرشان به سمت شمال کشور سفر می‌کنند؟ این یعنی شهروندان در پایتخت آرامش کافی ندارند؛ باید آرامش را به تهران بازگردانیم. در پایان یک تفاهم‌نامه همکاری به‌مدت ۳ سال، میان مدیریت شهری پایتخت و اتاق اصناف تهران منعقد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)