• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
نگاهی به اخبار سپاه پاسداران

تحقق فرامین رهبری، اصلی‌ترین رسالت بسیج

رئیس سازمان بسیج کشور: حضور سازمان یافته جوانان و نوجوانان برای تحقق فرامین مقام معظم رهبری اصلی‌ترین رسالت بسیج در گام دوم انقلاب اسلامی است.

تحقق فرامین رهبری، اصلی‌ترین رسالت بسیجبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی امروز (یکشنبه) در همایش سالانه استادان و نخبگان بسیجی، تحقق فرامین مقام معظم رهبری را اصلی‌ترین رسالت بسیج در گام دوم انقلاب حوزه‌های علمیه دانست و افزود: برای حضور سازمان یافته جوانان و نوجوانان برای تحقق فرامین مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب نیازمند کمک استادان حوزه‌های علمیه، علمای بسیجی و روحانیون هستیم.
وی با بیان اینکه مطالبه گری، پرچم داری و عدالت خواهی در جامعه باید به همت نیرو‌های انقلاب و بسیجی محقق شود، افزود: همه ظرفیت‌ها را در این زمینه بسیج مستضعفان برای همه قشر‌های بسیجی آماده می‌کند.
رئیس سازمان بسیج کشور با تاکید بر اینکه طرح اعتلای پایگاه‌های مقاومت محلی بسیج برادران و خواهران در دستور کار است، گفت: این طرح برای دستیابی به منظومه فکری مقام معظم رهبری و نقشه راهی که ایشان ترسیم کرده اند، اجرا می‌شود.
سردار سلیمانی گفت: خدمت رسانی، مردم یاری و مردم داری از اهداف سازمان بسیج مستضعفان در بیانیه گام دوم انقلاب است.
وی افزود: در سیل اخیر ساخت ۱۱ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی با مسئولیت بسیج مستضعفان و با توافق بنیاد مسکن بر عهده این سازمان قرار گرفت که واحد‌های تعمیری تا پایان شهریور امسال و واحد‌های احداثی تا پایان آذر ماه تحویل داده می‌شود.
رئیس سازمان بسیج کشور با اشاره به اینکه ۱۶۰ هزار بسیجی در ۵۴ هزار پایگاه بسیج خواهران و برادران، ۶۰ هزار واحد دانش آموزی و ۱۴۲ هزار واحد سازمانی بسیج در کشور فعال است، گفت: این سازمان ۴۰ هزار طرح محرومیت زدایی را از سال گذشته همزمان با ۴۰ سالگی انقلاب بر عهده گرفته که ۲۰ هزار طرح آن به بهره برداری رسیده است.
همایش سالانه استادان و نخبگان بسیجی حوزه‌های علمیه ۴ استان کشور با حضور ۳۰۰ استاد حوزه علمیه تا فردا در مشهد ادامه دارد.
 
بیمارستان بقیه الله (عج) تامین کننده ۵۷درصد خدمات درمانی نیرو‌های مسلح در تهران است
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در مراسم بزرگداشت روز پزشک گفت: ۷۰۰ پزشک در ۵ مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مشغول به فعالیت هستند و سالانه حدود ۲ میلیون نفر مراجعه کننده دارد.
دکتر علیرضا جلالی فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در مراسم بزرگداشت روز پزشک که در سالن باقرالعلوم (ع) بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) برگزار شد، اظهار داشت: طبابت وظیفه دینی و اجتماعی است و ابوعلی سینا به طبابت به عنوان شغل و فعالیت اقتصادی نگاه نمی‌کرد.
وی با بیان اینکه نگاه شفابخش و امیدبخش پزشک به بیمار باعث تسریع در روند درمان و بهبودی بیمار می‌شود، افزود: طبیب بر بالین بیمار باید نگاهی شفابخش و امیدبخش داشته باشد و تلاش خود را برای بهبود و شفای هرچه سریعتر بیمار بکار گیرد، این‌ها محور‌های اصلی طبابت ابوعلی سینا است و جامعه پزشکی ایران باید متوجه آن باشد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ادامه داد: بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) تامین کننده ۵۷درصد خدمات درمانی نیرو‌های مسلح در استان تهران است.
وی همچنین به رضایت مندی بیش از ۹۰ درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان بقیه الله (عج) اشاره کرد و گفت: پزشکان این مجموعه بزرگ آموزشی درمانی در ارائه خدمات اجتماعی و فعالیت‌های خیرخواهانه نیز حضوری چشمگیر داشته و دارند که برپایی یک موکب امدادی در مسیر راهپیمایی اربعین با ۵۴ پزشک و ۲۰۰ نفر از مجموعه پیراپزشکی که تماما با هزینه‌ها و همت پزشکان محقق شد یکی از این اقدامات ارزشمند است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در امدادرسانی سیل نیز عملکرد خوبی داشت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در فرآیند امدادرسانی به سیل زدگان تاکنون ۲هزار بسته حمایتی شامل مواد غذایی را به مناطق سیل زده غرب و جنوب کشور ارسال کرده است و ۳تیم درمانی و یک گروه جهادی برای خدمت رسانی به مردم سیل زده اعزام شدند.
آقای جلالی در پایان یادآور شد: پزشکان بیمارستان بقیه الله (عج) در حوزه امدادرسانی و درمان مدافعان حرم نیز کار بزرگی انجام دادند و در زمان کوتاهی خدمات درمانی گسترده‌ای را به تعداد قابل توجهی از مجروحان مدافع حرم ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)