• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۳
کیش » اقتصادی
در هفته دولت در کیش:

شروع فعالیت برج نوآوری و رونمایی از سند راهبردی کیش

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش از شروع فعالیت برج نوآوری و رونمایی از سند راهبردی کیش خبر داد.

شروع فعالیت برج نو آوری و رو نمایی از سند راهبردی کیشبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مسعود توفیقی در برنامه تلویزیونی سیمای خدمت صداوسيماي مرکز کیش ویژه گرامیداشت هفته دولت با اشاره به اینکه تیم مدیریتی سازمان از بدو ورود به جزیره کیش در صدد تنظیم یک سند راهبردی مطابق با چشم انداز 1400 در جهت ایجاد هماهنگی بین اضلاع تاثیرگذار در روند توسعه کیش است گفت: سند راهبردی بر مبنای یک چشم انداز، ماموریتها، طرحهای مد نظر و جدول زمانبندی تهیه و مستند شد و یک کتاب به عنوان سند راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش تهیه شد که در هفته دولت رو نمای خواهد شد.
وی کاربردی بودن را مهم ترین مشخصه این سند راهبردی برشمرد افزود: با توجه به تغییرات شرایط جامعه دوره این سند راهبردی تا 1400 در نظر گرفته شده که این برنامه کوتاه مدت تاثیرگذار تر و خروجی مشخص و قابل پاییش و اندازه گیری باشد.
توفیقی گفت: یکی از حلقه های مفقودی جزیره بحث نو آوری ابدا و اختراع بود و با توجه به اینکه افزایش تقاضا در زمینه شرکت های دانش بنیان از مزیت های جزیره کیش است مقرر شد شرایط بهینه ای برای اشتغال جدید و مقوله منابع انسانی دانش بنیان و استارت آپ ها فراهم شود.
وی افزود: به همین دلیل تفاهم نامه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضاء شد تا سازمان به نمایندگی از طرف دولت این حوزه را برعهده گرفته و طرحها و پروپوزال های برخوردار از شرایط فیزیکی لازم در زمینه فعالیت های دانش بنیان و استارت آپ ها پذیرش شوند.
معاون توسعه مدیریت سازمان اظهار داشت: برای ایجاد زیرساخت فیزیکی و شرایط فیزیکی لازم جهت تقویت حضور استارت آپ ها و شرکتهای دانش بنیان در موضوعات محدود و مرتبط با محورهای فعالیت کیش در حوزه های تعریف شده و شفاف همچون میکروآلکا و جلبک های دریایی، تولید دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی و هایتک اقدامات زیر ساختی طرح ریزی و اجرا شد.
وی با بیان اینکه ساختمان برج فناوری و نو آوری کیش خریداری شده و در هفته دولت به طور رسمی گشایش می یابد گفت: این برج یک نوع شتاب دهنده است که شرایط استقرار 40 دفتر کاری خیلی عالی در آن تعبیه شده و نظام نامه فعالیت آنها هم پیش بینی شده است.
توفیقی با اشاره به اینکه در جزیره کیش ورودی چرخه تبدیل ایده به محصول کم است و آنچه را که ما ورود داریم چرخه تبدیل محصول و تجاری سازی محصول و ورود به بازار است گفت: در حال حاضر عمده تمرکز ما بر فعالیت شرکت هایی است که در مرحله تولید ایده و طراحی تولید محصول اولیه هستند و باید تجاری سازی کنند.
وی با تاکید بر اینکه از فعالیتهایی که محصولات آن بر مبنای مزیتهای جزیره کیش باشد استقبال خواهیم کرد گفت: در سال های 80و81 اولین پارک های علمی و فناوری را در کشور ایجاد کرده ایم که با حمایت خاص مقام معظم رهبری در صنایع دفاعی، هوا و فضا، هایتک، نانو پیشرفته قابل توجهی را داشته ایم.
معاون توسعه مدیریت سازمان در بخش دیگری از سخنان خود حوزه فناوری اطلاعات را از بخش های مهم مرتبط با فعالیت های ساکنان و گردشگران کیش عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت این حوزه، امسال را سال آی سی تی و گسترش راهبردی و استراتژی این حوزه تعیین کردیم.
توفیقی با تاکید بر اینکه تمرکز بر مبنای نیاز مشتری است تصریح کرد:اولویت ما نیاز ساکنان کیش و بهبود فرایندهایی بود که بیشترین ارتباط و بیشترین مراجعه مردمی را داشت و در جهت شفافیت و تسهیل انجام فرایند های سازمان حرکت کردیم.
معاون توسعه مدیریت سازمان با بیان اینکه با توجه به موقعیت جزیره کیش امکان اجرا، الزمات و اجرای فناوری اطلاعات در این منطقه فراهم تر است گفت: در هفته دولت نرم افزار حقوقی سازمان که از بخش های بسیار پر مراجعه است رو نمایی خواهد شد.
وی از ایجاد و بکارگیری نرم افزارهای تخصصی فناوری و پیاده سازی این سیستم در اداره ثبت شرکت ها برای انجام فعالیت ها و ارائه خدمات بر بستر اینترنت خبر داد و گفت: صدور کارت کیشوندنی و بخش های املاک نیز نهایی شده و فعالیت در این بخش ها نیز به صورت الکترونیکی و دیجیتالی می شود.
توفیقی با بیان اینکه یکی از مهمترین سرمایه های ما مستندات ما است گفت: در حال دیجیتالی شدن اطلاعات و مستندات سازمان هستیم.
وی با اشاره به اینکه نقش کارت کیشوندی کم رنگ شده از ایجاد کاربردهای مختلف برای این کارت در آینده نزدیک خبر داد و افزود: باتوجه به پذیرش و نوبت دهی بیمارستان کیش به روش اینترنتی، تخفیف برخی خدمات از طریق کارت کیشوندی میسر است و بزودی کارت دیجیتالی و کارت کیشوندی در یک قالب ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جزیره کیش با وجود وسعت محدود جمعیت ارزشمندی از اقوام ایرانی را در خود جای داده است گفت: کیش برند مطرح گردشگری کشور است که در رونق صنعت گردشگری ایران اسلامی نقش مهمی ایفا می کند به طوریکه برای بسیاری از هموطنان هنگام انتخاب مقصد گردشگری، جزیره کیش در 4گزینه اول قرار دارد.
توفیقی همچنین منابع انسانی سازمان منطقه آزاد را یک سرمایه اجتماعی ارزشمند خواند و گفت: ما به لحاظ نیروی انسانی با تجربه و با سابقه کاری بالا و سابقه تحصیلی در مقایسه با سرزمین اصلی از یک ثروت خوب برخوردار هستیم. بخش خصوصی جزیره کیش هم از سرمایه انسانی توانمندی برخوردار است و همین امر توسعه و پیشرفت کیش را تسهیل می کند.
معاون توسعه مدیریت سازمان ابراز امیدواری کرد مجموعه فعالیت ها و طرحهای اجرا شده در جزیره کیش، روند توسعه و رونق همه جانبه این منطقه آزاد تجاری- صنعتی را تقویت کرده و سرعت بخشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)