• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
انتصاب‌های جدید وزیر علوم

انتصاب سرپرستان مجتمع آموزش عالی گناباد و فیروزآباد

وزیر علوم در حکمی دکتر سیدمصطفی موسوی زاده را به سمت «سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد» منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حکم دکتر منصور غلامی خطاب به سید مصطفی موسوی زاده آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی ، به موجب این حکم به سمت «سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد» منصوب می شوید.
امید است با توکل به خداوند سبحان، مأموریت و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای ارائه شده به مجلس محترم شورای اسلامی به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان، خیرین و صاحبنظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید.
دکتر سید مصطفی موسوی زاده متولد ۱۳۶۳ شهرستان گناباد است. نامبرده دوره کارشناسی خود را در رشته مهندسی متالورژی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران و دکترای خود را در این رشته از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرده است.
وی در دوران خدمت در دانشگاه، فعالیتهای اجرایی مختلفی داشته و از سال ۱۳۹۴ تاکنون در سمت معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد مسئولیت داشته است.
وزیر علوم همچنین با توجه به اتمام دوره ریاست دکتر حسین نجاری رئیس سابق مجتمع آموزش عالی گناباد، در نامه ای جداگانه از خدمات وی در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

انتصاب سرپرست مرکز آموزش عالی فیروزآباد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی دکتر صادق نیرومند را به سمت «سرپرست مرکز آموزش عالی فیروزآباد» منصوب کرد.

در حکم دکتر منصور غلامی خطاب به صادق نیرومند آمده است : با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «سرپرست مرکز آموزش عالی فیروزآباد» منصوب میشوید.
امید است با توکل به خداوند سبحان، مأموریت و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای ارائه شده به مجلس محترم شورای اسلامی به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان، خیرین و صاحبنظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید.
دکتر صادق نیرومند متولد ۱۳۵۹، دانشآموخته دکتری در رشته مهندسی صنایع و عضو هیئت علمی مرکز آموزش عالی فیروزآباد است.
وزیر علوم همچنین با توجه به اتمام دوره ریاست دکتر حیدرعلی مردانیفرد رئیس سابق مرکز آموزش عالی فیروزآباد، در نامهای جداگانه از خدمات وی در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

ابقا سید منصور سیدنژاد در سمت ریاست دانشگاه صنعتی خاتمالانبیاء بهبهان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی سیدمنصور سیدنژاد را به مدت چهار سال در سمت ریاست دانشگاه صنعتی خاتمالانبیاء بهبهان ابقا کرد.
در حکم دکتر منصور غلامی خطاب به سید منصور سیدنژاد آمده است: ضمن قدردانی و تشکر از خدمات ارزنده تان و به استناد تبصره ۱ ماده ۴ آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ، پژوهشی و فناوری برای مدت چهار سال در سمت رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ابقاء می شوید.
امیدوارم با سعی و اهتمام جنابعالی و بر اساس اهداف، سیاست ها و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و بهره مندی از تجربه های مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و همفکری با سایر مسئولان دانشگاهی برای اعتلای نظام آموزش عالی کشور گام های مؤثری بردارید.
انتظار می رود با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاست های مؤثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه و با اتکال به خداوند متعال نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)