• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۰۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۵
اجتماعی » انتظامی و حوادث
تیتر امشب شبکه خبر

اتمام کار واحد‌های تعمیری در مناطق سیل زده

­رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: بازسازی ۵۵ هزار واحد تعمیری در مناطق سیل زده به اتمام رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا تابش در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: برای واحد‌های تعمیری ۵۸۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۲۰۰ میلیارد تومان بلاعوض پرداخت شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: ۴۵ هزار واحد تعمیری به ۶ استان تعلق دارد که در استان خوزستان ۱۴ هزار واحد، استان گلستان بیش از ۱۰ هزار واحد و در استان لرستان بیش از ۱۵ هزار واحد بر اساس برنامه زمانبندی تعمیراتشان تمام شده است.
تابش گفت: الان وارد مراحل اجرایی احداثی‌ها شده ایم که از مجموع تخریبی‌ها ۲۳ هزار واحد را پی کنی کرده ایم، ۱۶ هزار واحد فونداسیونشان تمام شده و ۱۰ هزار واحد هم سازه آن‌ها نصب شده و ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی در مجموع در احداثی‌ها داریم که تاکنون ۴۲۰ میلیارد تسهیلات بانکی برای آن‌ها هزینه شده و ۱۲۰ میلیارد تومان هم بلاعوض داده ایم و در بحث کمک معیشتی هم ۶۳۰ میلیارد تومان پرداخت شده.
او اولویت بازسازی را با سرپناه و خانه مردم دانست و گفت: بعد از احداث خانه‌ها به سراغ معابر، خیابان‌ها و جاده‌های روستایی خواهیم رفت و اعتبار آن نیز تامین شده است.
تابش گفت: به اعتقاد من وام‌های تعلق گرفته برای ساخت واحد ۸۰ متری کافی است حالا اگر کسی باز کمک بخواهد در استان خوزستان ۱۰ میلیون وزارت نفت کمک می‌کند و ۵ میلیون هم هلال احمر که بنا بر پیشرفت کار در اختیار صاحب خانه قرار می‌گیرد.
رئیس بنیاد مسکن گفت: اگر کسی مشکلی یا شکایتی دارد می‌تواند به دفاتر و مسئولان بنیاد مسکن و یا فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها و بخشداری‌ها مراجعه کند قطعا رسیدگی می‌شود.
تابش گفت: مسئله فاضلاب اهواز بسیار مهم است و در جلسه‌ای که پس فردا با آقای نوبخت و استاندار محترم داریم به این موضوع هم که اعتبار آن هم تامین شده خواهیم پرداخت.
حق شناس استاندار گلستان هم گفت: بخش تعمیرات واحد‌ها که ۱۰ هزار و ۳۰۰ واحد بود به اتمام رسیده و ۳ هزار واحدی هم که اضافه شده به زودی تا پایان شهریور کار تعمیرشان تمام می‌شود.
استاندار گلستان افزود: از ۷۳۰۰ واحد احداثی هم ۴۳۳۰ واحدش پی کنی شده که حداکثر تا پایان آذر کار ساخت آن‌ها تمام خواهد شد.
حق شناس گفت: ۱۳۶۰ واحد باقی مانده هم به بانک‌ها امروز معرفی شدند که حداکثر تا هفته آینده تسهیلات آن‌ها پرداخت و کار ساخت آن‌ها هم آغاز خواهد شد.
او با اشاره به ۱۶۱۰ واحد مسکونی که یا در حریم رودخانه اند یا مشکل میراث فرهنگی دارند گفت: ۷۲ واحد میراث فرهنگی اند که از این تعداد ۲۶ واحد بناست تعمیر شوند و در اختیار صاحبانشان باشد، اما به جای آن ۲۶ قطعه زمین برای سکونت داده خواهد شد و برای مابقی هم زمین فراهم شده که به زودی جابجایی و ساخت آن‌ها هم شروع خواهد شد.
حق شناس گفت: روستا‌هایی که آب ندارند تعداشان کم است و آن‌هایی هستند که یا در مرزند و یا دور از دسترس و بعد مسافت دارند.
خادمی استاندار لرستان هم با اشاره اقدامات صورت گرفته در روستای بابازید گفت: در معمولان ما مشکل داریم، زیرا زمین کم داریم و با مالک خصوصی زمینی در حال مذاکره هستیم که زمینی بخریم و در اختیار مردم شریف قرار دهیم.
خادمی با اشاره به خسارت‌های جدی زیرساخت‌های روستا‌ها گفت: ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی و لوله کشی آب شرب همه مناطق روستایی آسیب دیده کافی نیست.
او با اشاره به اعتبار تامین شده مربوط به بازسازی فاضلاب پلدختر گفت: در پل دختر در زمینه تامین آب شرب کار‌های اساسی صورت گرفته و با تمام شدن کار ساخت مخزنی که در چند روز آینده به بهره برداری خواهد رسید تا حدود زیادی مشکل حل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)