• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۶۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
کاراندیش؛

سند راهبردی پدافند غیر عامل فرهنگی کشور در حال تدوین

رییس کمیته پدافند غیرعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی : سند راهبردی پدافند غیر عامل فرهنگی کشور با همکاری بدنه دانشگاهی کشور در حال تدوین است

سند راهبردی پدافند غیر عامل فرهنگی کشور در حال تدوینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آقای علی اصغر کاراندیش معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بهره گیری از ظرفیت مردمی هنرمندان کشورمان که نشأت گرفته از اعتماد عمومی اقشار مختلف جامعه است می‌تواند افق روشن تری از تصمیم گیری‌های اجرایی کاربردی را در اختیار مسؤلان امر قرار دهد.
وی گفت: در سال‌های اخیر باتوجه به تغییرات گسترده در حوزه فضای مجازی و شتاب فزاینده بهره مندی کاربران با سنین متفاوت که البته عمده آنها نوجوانان و جوانان هستند، مؤلفه‌های تهدید جنگ نرم در اشکال گوناگون به چشم می‌خورد.
آقای کاراندیش ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با درک عمیق از تغییرات صحنه نبرد جنگ نرم از سوی دشمنان انقلاب، همواره موضوع دائمی بودن تکنیک‌های دفاع با رویکرد پدافند عامل و غیر عامل را در عرصه‌های فرهنگی و هنری گوشزد کرده اند که اتخاذ سیاست‌های کلان از سوی مسؤولان امر ضرورتی انکار ناپذیر است. دشمن در جنگ نرم به شکل جبهه‌ای مبانی کشور‌های هدف را مورد تهاجم قرار می‌دهد تا از این طریق هویت ملی را به اضمحلال برساند. فرهنگ دینی و بومی ما به هم عجین شده و به طور قطع دشمن، جمهوری اسلامی را به عنوان یک راهبرد فرهنگی همواره در تیررس اقدامات سوء خود قرار داده است.
وی در عین حال تصریح کرد: بدیهی است در حوزه آفند و پدافند باید راهبرد متناسب با حرکت جبهه‌ای دشمن در عرصه فرهنگی برای صیانت از هویت ملی مورد توجه قرار گیرد. رسالت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همه ارکان فرهنگی و هنری با توجه به ظرفیت‌های این بخش در دو بعد فرهنگ عمومی و تخصصی حائز اهمیت است.

اقدامات خوبی در زمینه آموزش و فرهنگ سازی موضوع پدافند غیرعامل انجام شده است
آقای کاراندیش با تأکید بر اینکه در ناتوی فرهنگی دشمنان، پدافند غیر عامل فرهنگی ضرورتی انکار ناپذیر در صیانت از هویت ملی و دینی است، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال اقدامات خوبی در زمینه آموزش و فرهنگ سازی موضوع پدافند غیرعامل انجام داده است. معاونان و رؤسای سازمان‌های تابعه، تلاش‌های های قابل توجهی برای شناسایی نقاط آسیب پذیر داشته اند و تلاش شده است در سراسر کشور ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری نماینده پدافند غیرعامل در استانداری ها، گام‌های جدی را برای راهبری کمیته فرهنگی پدافند غیرعامل بردارند.
وی تأکید کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی با اصحاب فرهنگ و هنر می‌تواند برای رسیدن به راهکار‌های متناسب برای دفاع غیر عامل فرهنگی بسیار راهگشا باشد. بهره گیری از ظرفیت مردمی هنرمندان کشورمان که نشأت گرفته از اعتماد عمومی اقشار مختلف جامعه است می‌تواند افق روشن تری از تصمیم گیری‌های اجرایی کاربردی را در اختیار مسؤولان امر قرار دهد.
آقای کاراندیش گفت: سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور نیز از رویکرد جدید وزارتخانه با عنوان پدافند غیر عامل فرهنگی استقبال و همکاری خوبی را در تعاملات دو جانبه مدنظر قرار داده اند.
وی افزود: سند راهبردی پدافند غیر عامل فرهنگی کشور با همکاری بدنه دانشگاهی کشور در حال تدوین است که با بهره گیری از نظرات نمایندگان محترم مجلس در کمسیون فرهنگی، قابلیت اجراء خواهد داشت.
رییس کمیته پدافند غیرعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بهره گیری از اساتید مجرب برای آموزش عمومی مردم از طریق رسانه‌ها و کانون‌های فرهنگی-هنری مساجد، از دیگر اولویت‌هایی است که در دستور کار کمیته پدافند غیر عامل وزارتخانه قرار گرفته است که امیدواریم با بهره گیری از ظرفیت ۲۲هزار کانون فرهنگی-هنری مساجد درکشور، شاهد انعکاس مطالب و آگاهی بخشی عمومی برای اقشار مختلف جامعه باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح نظارت ویژه شب یلدا آغاز شد
کرمان برفراز به گفتمان توسعه استان تبدیل شده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۲ آذر
تخریب ابر ویلای غیرمجاز در حاشیه رود کرج پایان یافت
اجرای ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعبت طرح‌های آبخیزداری
درخشش کردستانی‌ها در مسابقات والیبال جهانی
همدان میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی کاتای قهرمانی 
«تهران ۲۰»، «کافه مستند» و «قرارگاه»، از قاب تلویزیون
افزایش نرخ سوم بنزین به ۵۰۰۰ تومان؛ سهمیه‌های اول و دوم بدون تغییر
آغاز طرح نظارتی بازار شب یلدا در بهارستان
پایش و نمونه‌برداری از رودخانه زاب و مخزن سد سردشت
خارج‌ کردن ۲۲ سنگ از مثانه بیمار ۹۰ ساله در آباده
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در باروق
آغاز مطالعات طرح کمربندی ۳۰ کیلومتری گلپایگان
اختتامیه شانزدهمین جشنواره علامه حلی در قم
دورکاری ۴۰ درصدی ادارات و فعالیت مدارس با رعایت دستورالعمل‌ها
پارک ملی گلستان، بهشت تنوع زیستی ایران
تعزیر تعمیرکار یخچال متخلف در ارومیه
سه نمایش روی صحنه سومین روز جشنواره تئاتر سقز
شکست سپاهان در سومین گام لیگ برتر والیبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
ورود پول حقیقی، موتور صعود بورس را روشن نگهداشت  (۱ نظر)