• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵

نتانياهو چرا به الخليل مي رود؟

رفتن نخست وزير رژيم صهيونيستي به مسجد حضرت ابراهيم (ع) در الخليل يادآور سفرشاورن به مسجدالاقصي،  با دو هدف سرپوش بر شکست در مواجهه با حزب الله و مقدمه اي براي الحاق کرانه باختري به سرزمين هاي اشغالي است.

نتانياهو چرا به الخليل مي رود؟

بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي پس از تنش آفريني در خارج از مرزهاي سرزمين هاي اشغالي فلسطين عليه سوريه، عراق و لبنان اکنون به يک حماقت ديگر دست زده  و قرار است به شهر الخليل در کرانه باختري برود واز مسجد حضرت ابراهيم (ع) ديدن نمايد.
اين اقدام نتانياهو بر خلاف توافق هاي رژيم صهيونيستي با تشکيلات خودگردان فلسطين است که در خصوص وضعيت الخليل پس از کشتار فلسطيني ها در اين مسجد درسال 1994 به امضا رسيد.
25 فوریه سال 1994 برابر با (پانزدهم ماه مبارک رمضان) باروخ گولدشتاین یک صهیونیست افراطی با حمله به حرم حضرت ابراهیم در شهر الخلیل به‌سمت نمازگزاران حاضر در این مسجد تیراندازی و در حضور نظامیان اسرائیلی، 29 فلسطینی را که در حال ادای نماز جماعت بودند به شهادت رساند و 15 تن دیگر را زخمی کرد.
 در جریان تشییع پیکر شهدای این حمله تروریستی نیز ارتش رژيم صهيونيستي به ‌سمت تشییع کنندگان تیراندازی کرد که در نتیجه این حملات نیز 50 نفر دیگر به شهادت رسیدند.
پس از اين کشتار توافق نامه موسوم به "تيف" ميان رژيم اسرائيل با تشکيلات خودگردان منعقد و الخليل به سه بخش A و Bو C تقسيم و قرار شد در بخش A  فلسطيني ها و در بخش C  صهيونيست ها و در بخش B بطورمشترک دوطرف سکني گزينند و ناظران بين المللي نيز بر وضعيت اين شهر نظارت نمايند.
اما در طول اين مدت صهيونيست ها بارها با تخريب اماکن فلسطيني شهرک سازي در الخليل را گسترش داده اند و اين در حالي است که نتانياهو نيز اخيرا خواستار الحاق شهرک هاي صهيونيست نشين در کرانه باختري به سرزمين هاي اشغالي  1948 شده است. اين در حالي است که صهيونيست ها با شهرک سازي پيرامون مناطق فلسطيني نشين الخليل عملا آنها رابه محاصره خود در آورده اند و با سخت کردن شرايط زندگي سعي دارند فلسطيني ها را به کوچ اجباري از اين شهر وادار نمايند.
سفر نتانياهو در چنين شرايطي به الخليل مي تواند در راستاي وعده او به صهيونيست ها براي الحاق کرانه باختري به سرزمين هاي اشغالي ارزيابي شود به ويژه اينکه او با اين اقدام در تلاش است به شکست و آبروريزي اش در مواجهه با حزب الله لبنان سرپوش بگذارد وبا ترميم وجهه اش صهيونيست ها را در آستانه انتخابات پارلماني از خود راضي نمايد.
اما آيا اين اقدام نتانياهو مي تواند بدون هزينه باشد؟ پاسخ به اين سوال بستگي به واکنش فلسطيني ها دارد. اگر فلسطيني ها بخواهند در قبال توسعه طلبي رژيم صهيونيستي سکوت کنند قطعا اين حرکت نتانياهو مي تواند براي او در داخل به يک امتيازتبديل شود اما اگر فلسطيني ها با درس گيري از مقاومت در برابر اين توسعه طلبي مقاومت نمايند قطعا نتانياهو در داخل هم با شکست سنگيني روبرو خواهد شد.
در اين ارتباط اشاره مي شود که بيشتر گروههاي فلسطيني اين اقدام نتانياهو را با اقدام شاورن در رفتن به مسجدالاقصي که به انتفاضه مردم فلسطين منجر شد شبيه مي دانند ودر خصوص وقوع انتفاضه سوم هشدار داده اند.
بنابر اين بايد ديد آيا در روزهاي آينده کرانه باختري آبستن ناآرامي ها و درگيري هايي خواهد شد که مي تواند ضربه سنگيني به پيکره رژيم صهيونيستي وارد نمايد يا اينکه، سکوت و مماشات با اين رژيم راه را بر ادامه توسعه طلبي صهيونيست ها و الحاق کرانه باختري به سرزمين هاي اشغالي 1948 باز خواهد کرد.
 
-----------------------------------------
رضا محمدمراد 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهبود ثبات ارزی و دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
آغاز ثبت‌نام دانش‌پژوهان در حوزه علمیه جامعه الزاهرا تا ۱۹ دی ماه
کاهش دما و افزایش مصرف؛ تشدید پایش شبکه گاز در سراسر استان
معدوم سازی ۵۰۰ کیلوگرم شیرینی تاریخ گذشته
محکم ، حمایت‌ از کودکان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی در زنجان
برگزاری همایش ملی فیزیولوژی تمرین در زنجان
تمدید مهلت نام نویسی در رویداد هنری «زیتون زخم‌خورده» در زنجان
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
آیین استقبال از شهید مرزبان در یاسوج
سلامت روان نوجوانان در تیررس خشونت سایبری
برخورد پژو ۴۰۵ با تریلی ۴ مصدوم برجای گذاشت
بازدید از روستای بیاضه
تأکید بازاریان و اصناف زنجان بر حفظ آرامش، ثبات اقتصادی و امنیت بازار
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
ابلاغ پیام تسلیت ریاست مجلس به بیت آیت الله شفیعی
حضور نماینده زنجان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ دی ۱۴۰۴
برگزاری ‌‌اولین جشنواره ملی ترجمان دانش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)