• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۸۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
ورزشی » توپ و تور
با پیروزی مقابل آنگولا؛

امید‌های بسکتبال ایران برای المپیک زنده ماند

تیم ملی بسکتبال ایران با پیروزی مقابل آنگولا در گروه بازنده ها، امید کسب سهمیه المپیک را زنده نگه داشت

امید‌های بسکتبال ایران برای المپیک زنده ماندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ تیم ملی بسکتبال ایران برای نخستین مسابقه از گروه بازنده‌های جام جهانی از گوانگژو به پکن پایتخت چین سفر کرده و از ساعت ۱۲:۳۰ به مصاف آنگولا رفت. اهمیت این مسابقه برای هر دو تیم، شانس‌های کسب سهمیه المپیک بود. ایران در پایان با اختلاف ۹ امتیاز برنده شد تا همچنان شانس برای رده بالاتر جام جهانی در میان تیم‌های آسیایی و در نتیجه کسب سهمیه المپیک داشته باشد.

ترکیب ابتدایی ایران:
بهنام یخچالی، محمد جمشیدی، صمد نیکخواه بهرامی، محمد حسن زاده، حامد حدادی

بازیکنان ایران با تمرکز بازی را شروع کردند؛ اما دقایقی بعد اشتباهاتی با از دست دادن توپ داشتند که باعث نگرانی در شروع مسابقه شد. کوارتر نخست نشان داد که هیچ یک از دو تیم برتری قابل ملاحظه‌ای نسبت به تیم دیگر ندارد و نتیجه نزدیک به هم پیش رفت.

سجاد مشایخی، آرمان زنگنه و آرون گرامی پور بازیکنانی بودند که از روی نیمکت در این کوارتر برای کمک به زمین آمدند. حامد حدادی هم با ۲ خطا روی نیمکت نشست.

ایران کوارتر نخست را ۱۹ بر ۱۷ برنده تمام کرد و محمد حسن زاده با ۶ امتیاز، بهترین بازیکن ایران در این کوارتر بود.
 
امید‌های بسکتبال ایران برای المپیک زنده ماندکوارتر کم امتیاز
 
حامد حدادی در کوارتر دوم بار دیگر وارد میدان شد. تیم آنگولا در این کوارتر به خوبی از بازیکنان ایران دفاع کرده و ایران حدود هفت دقیقه بدون امتیاز ماند. بازیکنان ایران هم در سوی دیگر به خوبی مقابل بازیکنان آنگولا دفاع می‌کردند و بازی در این کوارتر کم امتیاز پیش رفت.

کارلوس مورایس بازیکن آنگولا بهترین بازیکن این تیم تا کوارتر دوم بود و ۷ امتیاز نیز تا اواسط کوارتر به دست آورد. مهران شاهین طبع سرمربی ایران از بازیکنان خواست که همه جا این بازیکن را دفاع کنند.

در این میان حامد حدادی سومین خطای خود را انجام داد و جای خود را با تعویض به مایک رستم پور داد.

قفل امتیازآوری ایران هم در سه دقیقه پایانی شکست و بازیکنان ایران هفت امتیاز به دست آوردند. هر چند اشتباهات دوباره با از دست دادن توپ و تزلزل در دفاع باز هم برای آنگولا فرصت ایجاد کرد و سرمربی تیم ملی در وقت استراحت به بازیکنان گوشزد کرد که اجازه عبور یاران حریف را در هیچ شرایطی ندهند.

ایران با ۱۱ توپ از دست رفته در مقابل ۳ توپ از دست رفته آنگولا، نیمه اول را ۲۹ بر ۲۸ واگذار کرد.

امید‌های بسکتبال ایران برای المپیک زنده ماندآرون گرامی پور با ۸ امتیاز، بهترین امتیازآور ایران در نیمه کم امتیاز بود. بازیکنان ایران با ۲۰ ریباند شامل ۱۶ ریباند دفاعی در مقابل ۱۳ ریباند حریف برتری داشتند.
 
بازگشت حدادی به ترکیب

تیم ملی ایران در نیمه دوم بار دیگر با حامد حدادی وارد میدان شد و حدادی هم به خوبی موتور تیم را در امتیازآوری روشن کرد. مشکل توپ‌های از دست رفته ایران در این نیمه هم ادامه پیدا کرد و بازیکنان ایران در لحظاتی، دفاع بدون تمرکزی انجام می‌دادند که باعث کسب امتیاز بازیکنان آنگولا می‌شد.
بهنام یخچالی، رسول مظفری و محمد جمشیدی سه بازیکن شهرکردی تیم ملی در کوارتر سوم همزمان در زمین بازی کردند. مظفری در نخستین تجربه جام جهانی، دقایق بیشتری در بازی مقابل آنگولا گرفت و عملکرد خوبی به خصوص در دفاع داشت.

ایران کوارتر سوم را ۲۰ بر ۱۶ برد و در مجموع مسابقه با ۳ امتیاز پیش افتاد.
 
نخستین برد جام جهانی چین

بازی در کوارتر چهارم با خطا‌های آنگولا به نفع ایران آغاز شد. بالاخره بعد از سه کوارتر نزدیک، اختلافی نزدیک به ۱۰ امتیاز به نفع ایران ایجاد شد. صمد نیکخواه بهرامی به خصوص در این کوارتر با تجربه خود به کمک ایران آمد و شوت‌های به موقع او باعث می‌شد فاصله کم ایجاد شده در این مسابقه حفظ شود.

امید‌های بسکتبال ایران برای المپیک زنده ماندچهار دقیقه به پایان مسابقه، بازیکنان آنگولا بار دیگر موفق به کاهش اختلاف تا سه امتیاز شدند. بازیکنان ایران برخلاف مسابقه مقابل پورتوریکو این بار در حفظ برتری خود موفق بودند و با برتری ۱۰ امتیازی در دو دقیقه پایانی، خیال راحتتری پیدا کردند.

بازی در نهایت با نتیجه ۷۱ بر ۶۲ به نفع ایران تمام شد. تیم ملی کشورمان در دومین مسابقه گروه بازنده ها یکشنبه به مصاف فیلیپین می رود. 
 
کارلوس مورایس با ۱۷ امتیاز بهترین بازیکن آنگولا بود. صمد نیکخواه بهرامی با ۲۱ امتیاز و آرون گرامی پور با ۱۱ امتیاز و ۷ ریباند بهترین بازیکنان ایران در دیدار مقابل آنگولا بودند.
 
جام جهانی بسکتبال با حضور ۳۲ تیم در هشت شهر چین در حال برگزاری است و تیم‌های برتر سه قاره آفریقا، آسیا و اقیانوسیه به علاوه ۲ تیم برتر از قاره‌های آمریکا و اروپا به صورت مستقیم راهی المپیک می‌شوند.
 
لحظات تماشایی بازی ایران - آنگولا 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«از ایرانمان دفاع کنیم» روایت پیشرفت در آموزش و پرورش
اجرای ۲۰۷ طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی
۳۴ محور فارس برفی و بارانی است
مصاف نمایندگان والیبال خراسان شمالی و کردستان
رقابت هزار و ۷۶۶ همدانی درآزمون استخدامی سرایداری آموزش و پرورش
سهم بارش باران در کیش تا صبح امروز ۲۲۱ میلی متر
ضربه بزرگ پاکستان به داعش
از سرزمین چین (۶)
همه جاده های استان سمنان باز است
بازدید و ارزیابی مرکز معاینه فنی خودرو‌های سبک میاندوآب از نظر آلایندگی
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور
۲۹ پایگاه اوراژانس در نقاط برف گیر استان کرمان
انسداد راه‌های ارتباطی برخی روستاها در شهرستان قلعه گنج
برف‌روبی بیش از ۴ هزار کیلومتر از راه‌های چهارمحال و بختیاری
شکایت باشگاه پرسپولیس از تراکتور
بهزیستی آماده دریافت کمک‌های مردم سخاوتمند استان قم است
گرامیداشت شهدای کولا و دودانگه ساری
چگونه مواجهه روزمره با میکروپلاستیک‌ها را کم کنیم؟
اماده باش اورژانس کرمان
بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله حائری در حرم شاهچراغ (ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)