• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۹۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
کیش » اقتصادی
مديرعامل منطقه آزاد كيش :

لایروبی اسکله بندرگاه کیش به دست جوانان متخصص ايران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: لایروبی اسکله بندرگاه کیش به دست فرزندان متخصص این کشور انجام می شود.

لایروبی اسکله بندرگاه کیش به دست متخصصان داخلیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، غلامحسین مظفری در برنامه تلویزیونی سلام صبح بخیر شبکه سه سیما گفت: کیش جزیره بسیار زیبایی است و  در طول سالهای گذشته خوشبختانه سرمایه گذاری های خوبی در آن انجام شده است.
وی گفت: بخش خصوصی در کنار زیرساخت هایی که دولتها در طول این سالها فراهم کرده اند اتفافات خوبی را در آن ایجاد کرده اند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه بیش از 53 هتل فعال در جزیره کیش است، گفت: بیش از 40 هتل نیز در این جزیره در حال ساخت است.
مظفری گفت: بیش از 316 واحد صنعتی در جزیره کیش وجود دارد که بخشی از تولیدات آنها به اقصی نقاط دنیا صادر می شود .
وی گفت: در حوزه گردشگری سالیانه قریب به دو میلیون نفر گردشگر داخلی و تعداد زیادی گردشگر خارجی به جزیره کیش سفر می کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در بخش درمان و توریست درمانی رفت و آمدهای بسیار خوبی را از کشورهای همسایه مانند کشورهای عمان ، عراق و افغانستان انجام می شود.
غلامحسین مظفری با اشاره به اینکه تنها راه ورود به جزیره کیش از دو مسیر هوایی  و دریایی است، گفت: در بخش سفرهای هوایی ترمینالی که از گذشته وجود دارد، ترمینال زیبایی است و  ظرفیتش کامل شده است.
مظفری گفت: سقف پذیرش مسافر از طریق ترمینال فرودگاه کیش براساس استاندارد 1 میلیون و  600 هزار نفر است و این ظرفیت تکمیل شده است و در ایام نوروز 98 بیش از این ظرفیت را نیز پذیرش داشتیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود:  ترمینال مسافربری جدید  فرودگاه کیش که از گذشته در دستور کار بوده و  به دلیل مسائل مالی یک وقفه ایی در روند ساخت آن افتاده بود فعال شده است.
مظفری گفت: ظرفیت ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کیش برای 6 میلیون نفر مسافر پیش بینی شده است و درحال حاضر  66  درصد پیشرفت داشته است و امیدوار هستیم تا قبل از 1400 به اتمام برسد .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در بخش ورود مسافر از مسیر دریایی به طور طبیعی ما به بندر و اسکله نیاز داریم .
مظفری گفت: خوشبختانه در سال 94 اسکله کیش ساخته شده است ولی  به دلیل محدودیت های منابع مالی لایروبی های ان انجام نشده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: از 15 ماه قبل مطالعات لایروبی  انجام شده است و پیگیر جدی این مساله هستیم چون یکی از اصلی ترین نیازهای جزیره است و لایروبی باید انجام شود و اسکله فعال شود.
مظفری گفت: برای اینکه اسکله ساخته شده دچار مشکل نشود امسال برای ترمیم آن نیز اعتبار اختصاص یافته است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: برای لایروبی مناقصه بین المللی باید انجام می شد و مذاکرات زیادی هم انجام شد ولی متاسفانه به دلیل فضای حاکم شرکت های بین المللی از حضور در مناقصه سر باز زدند.
مظفری گفت: بنابراین ما برای لایروبی اسکله کیش به طور طبیعی با شرکت های داخلی وارد مذاکره شدیم و شرکت مکین که وابسته به قرارگاه خاتم الانبیا است که به تعبیر من یکی از مجهزترین شرکت های است که تخصص خوبی دارد انتخاب شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: این اقدام یکی از تخصصی ترین کارهایی است که در حوزه دریا انجام خواهد شد و درداخل کشور قطعا شرکتی با این سطح از تخصص و امکانات نیست و به طور طبیعی این اتفاق باید می افتاد و قرارگاه خاتم الانبیا و شرکت مکین که در گذشته دو کار را نیز انجام داده و درحال بهره برداری هستیم.
مظفری با اشاره به این که فضای که درخصوص لایروبی اسکله بندرگاه کیش ایجاد شده است، گفت: دو گروه نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
یک گروه دلسوزان محیط زیستی که دغدغه محیط زیستی دارند و من ضمن احترام به دغدغه این عزیزان خیلی هم استقبال می کنم که خدمتشان باشم ، باهم کار بکنیم و این حساسیت بحث های زیست محیطی را هم ما هم به جد داریم و مشاور زیست محیطی که مورد تایید سازمان محیط زیست است درحال انجام کار است و بدون کار مطالعه زیست محیطی نیز امکان ندارد این کار انجام شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: یک گروه دیگر که اینها به تعبیر من مغرض ، معاند و غر زن هستند و نمیخواهند کار انجام شود.
وی گفت:  در کشورهای دیگر  چند جزیره با این شکل ساخته شده درحالی که بحث آنها لایروبی درساخت آنها مطرح نبوده و خاک را از جای دیگر خریده اند و پروژه های بزرگ را انجام داده اند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: بعضی وقتها،شاید که ان شالله اینجور نیست، آن کشورهای اطراف نمیخواهند ما کارمان را انجام دهیم و از برخی از رسانه های خارجی هم که نباید توقع داشته باشیم.
مظفری گفت: طبیعی است آنهایی که در مناقصه بین المللی شرکت نمی کنند به دلیل اینکه ما تحریم هستیم حاضر نیستند فرزندان برومند و توانمند این کشور به این تخصص ها دست پیدا کرده اند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: تخصص جوانان ایران تخصص هایی است که به اعتقاد من جز بهترین تخصص هاست. فرزندان متخصص این کشور جوانانی که اسمشان موسسه مکین است ولی فرزندان این کشور هستند، کارهای بزرگی را انجام داده اند.
غلامحسین مظفری گفت: آخه چرا ما نمی خواهیم خودمان را باور کنیم. همین جوانان  در زمان جنگ نگذاشتند یک متر از این کشور به دست دشمن بیفتد  امروز دارند کار بزرگ می کنند.
وی گفت: چرا ما قدر نمی دانیم، چرا نمیخواهیم خودمان را باورکنیم،  اگر اونها می گویند طبیعی است واکنش آنها.
مظفری گفت: چرا بعضی وقتها دوستان داخلی این حرف را می زنند. این کاری است که یک ضرروت است یک اتفاقی است که باید انجام شود. این تیم یکی از متخصص ترین تیم هاست. با همه مجموعه های خارجی هم رقابت می کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: من معتقدم که اگر مناقصه خارجی هم انجام می شد یکی از گزینه های اصلی برنده مناقصه این دوستان بودند.
غلامحسین مظفری گفت: لایروبی در اسکله دوتا چهار متر است که این باید به یازده تا چهارده متر افزایش یابد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص مواد حاصل از لایروبی بندرگاه کیش گفت: در این خصوص سه گزینه پیش روی ماست: اول اینکه باید مواد را در گوشه ای از جزیره دپو کنیم که سی الی چهل هکتار زمین را اشغال می کند که هم از لحاظ منظر وبه دلیل اینکه مواد لایروبی شده مواد سبکی هستند گرد و غبار ایجاد می کند و از لحاظ زیست محیطی آلاینده است و یا اینکه این مواد را به قسمتی از کشور انتقال بدهیم که امکانش به دلیل حجم بالای هزینه ها و اشکالات زیست محیطی امکان پذیر نیست.
مظفری گفت: بیش از 90 درصد لایروبی هایی که در دنیا انجام می شود این مواد را در گوشه ایی از دریا دپو می کنند و یک زمین استحصال می کنند .
وی افزود: در جزیره کیش در پروژه های قبلی 14 هکتار استحصال شده است و در کشور 700 کشور در بنادر کشور زمین استحصال شده است.
مظفری گفت: دراین پروژه هم که مطالعات آن انجام شده و این مواد استحصال خواهد شد به بهترین شکل ممکن دپو می شود و این که ما اسمش را گذاشتیم جزیره مصنوعی به دلیل برند کیش است که ما وقتی می گوییم جزیره زیبای کیش یک جزیره هم کنارش باشد و نقشه خوبی داشته باشد .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: این جزیره در حدود 50 هکتار است و به دلیل اينكه ارزش افزوده بیشتری داشته باشد انجام می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)