پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			از لوح ثبت ملی آیین مهارت سنتی ثبت پخت خوراک گوشت لوبیا سرکه شیره کاشان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان  در جمع عزاداران حسینی با اشاره به اینکه یک قرن پیش، حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد، گفت: این غذای محلی علاوه بر پخت خانگی، در ماههای محرم و صفر در هیئت های مذهبی کاشان طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود .
مهران سرمدیان افزود: این آیین در اسفند سال گذشته به شماره 1525در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید.
 							آخه کی به گوشت لوبیا سرکه و شیره اضافه می کنه. غذا رو خرابش می کنن