پخش زنده
امروز: -
معاون اقتصادی استاندار با اشاره به تعامل بانک ها برای اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی گفت: به دستور استاندار هر ۶ ماه یکبار مدیران موفق بانکی تشویق می شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, منوچهر حبیبی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور جمالی پور استاندار گفت: بعضی
از بانک ها انعطاف کمی دارند اما به دستور استاندار هر ۶ ماه یکبار مدیران موفق بانکی برای تسهیل در امر تولید تشویق می شوند.
وی افزود: کمبود مواد اولیه , سرمایه در گردش و نحوه مدیریت عمده ترین موانع واحد های صنعتی است که طی این سال ها شناسایی شده اند.
معاون اقتصادی استاندار ادامه داد : ۹۳ درصد پرداختی ها به واحد های صنعتی برای سرمایه در گردش است .
به گفته حبیبی ؛ تعداد زیادی از واحد های صنعتی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد باقی مانده اند که در صورت تکمیل مشکل اشتغال بسیاری حل می شود.
رئیس سازمان صمت استان هم اعلام کرد: امسال ۳۱۲ فقره تسهیلات رونق تولید به میزان سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به واحدهای تولیدی استان قزوین پرداخت شده است.
نبیل گفت: یکی از مواردی که در این ستاد به آن پرداخته شد نوسازی و بهسازی واحدهای صنعتی است که به دلیل عمر طولانی کیفیت و کمیت فعالیت آن ها دچار مشکل شده است.
وی از ثبت نام ۲۹۲ فقره درخواست تسهیلات در سامانه بازسازی و نوسازی خبر داد.
رئیس سازمان صمت استان تصریح کرد: در استان قزوین تاکنون ۳۳ فقره تسهیلات مربوط به این بخش به میزان ۸۴۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
نبیل , از برش استانی بند الف تبصره ۱۸ بخش صنعت ابلاغی وزارت اشاره کزد و افزود: سهم استان قزوین از این اعتبار بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در حوزه سرمایه در گردش و بازسازی و نوسازی است که با تحقق آن برای پنج هزار و ۴۲۵ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی در ادامه گفت: در همین راستا تاکنون ۱۵۱ فقره درخواست تسهیلات استان ثبت شده است که اولین تسهیلات در استان قزوین از محل تبصره ۱۸ به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
این خبر تکمیل می شود...