• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۵۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
مینو محرز‌؛

معاینه روزانه ۷۰۰ بیمار مبتلا به ایدز در مرکز تحقیقات علوم پزشکی تهران

رئیس مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران، از معاینه روزانه ۷۰۰ بیمار مبتلا به ایدز در این مرکز خبر داد

معاینه روزانه ۷۰۰ بیمار مبتلا به ایدز در مرکز تحقیقات علوم پزشکی تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات ایدز ایران، خانم مینو محرز، رئیس مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کلینیک این مرکز هر ماه ۷۰۰ بیمار مبتلا را معاینه و ویزیت می‌کنند.
وی با عنوان این مطلب که ایران در موضوع ایدز حرف اول را در منطقه می‌زند، گفت: متأسفانه در منطقه هنوز روند ایدز رو به افزایش است.
خانم محرز ادامه داد: بیش از ۲۰۰ مرکز مشاوره و مراقبت از بیماری‌های ایدز در کشور وجود دارد که تمام متخصصان در این مرکز آموزش دیده اند.
وی افزود: هدف ما ایجاد جامعه‌ای عاری از ایدز است که تلاش می‌کنیم در این مسیر به دولت کمک کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: متأسفانه اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از ایدز در کشور کافی نیست و ما این آمادگی را داریم که همه امکانات را صرف آموزش در مقابله با این بیماری کنیم.
خانم محرز با اعلام اینکه آمار رسمی حکایت از ۳۰ هزار مبتلا به ایدز در کشور دارد، افزود: ما تخمین می‌زنیم ۶۰ هزار مبتلا داشته باشیم.
وی ادامه داد: جوانان ما باید با بیماری‌های رفتاری آشنا شوند و از اینکه بخواهند تست بدهند، می‌ترسند، در حالی که ما باید این ترس را از جوانان بگیریم و نحوه مقابله با بیماری‌های رفتاری را آموزش دهیم.
خانم محرز با عنوان این مطلب که ما نباید در آموزش پیشگیری از بیماری‌های رفتاری محدودیت و مرزی قائل شویم، گفت: آگاهی دادن به جامعه باعث خواهد شد تا بتوانیم بر این بیماری غلبه کنیم.
وی با عنوان این مطلب که عفونت اچ آی وی کشنده نیست، افزود: دنیا در حال کشف واکسن مقابله با ایدز است و ما باید تا آن زمان به فکر پیشگیری و کنترل بیماری باشیم.
خانم محرز گفت: بیمار مبتلا به ایدز می‌تواند ازدواج کند و بچه دار شود، اما متأسفانه بیماران این موضوع را نمی‌دانند.

*مادر مبتلا به ایدز می‌تواند بچه دار شود
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: مادر مبتلا به ایدز می‌تواند با رعایت برنامه (پروتکل) درمانی، باردار شود.
آقای سید علی دهقان منشادی، افزود: خوشبختانه دارو‌هایی که ما برای بیماران مبتلا به ایدز در کشور استفاده می‌کنیم، بسیار اثربخش هستند.
وی، مشکلات شناسایی بیماران مبتلا به ایدز را مورد اشاره قرار داد و گفت:، چون طول عمر بیماران با توجه به روند درمان افزایش یافته است، موضوع مراقبت مزمن از این بیماران باید با دقت انجام شود.
آقای دهقان منشادی با تأکید بر اینکه بسته درمانی بیماران مبتلا به ایدز رایگان است، تصریح کرد: ما حتی برای افراد خارجی ساکن ایران که به ایدز مبتلا شده اند، خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهیم.
وی با عنوان این مطلب که مادر مبتلا به ایدز می‌تواند با رعایت برنامه‌های (پروتکل) درمانی باردار شود، گفت: دارو‌هایی که به مادر باردار داده می‌شود هیچ عارضه‌ای برای جنین ندارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تأمین دارو‌های مورد نیاز بیماران مبتلا به ایدز در کشور، افزود: اکنون هیچ مشکلی در تأمین دارو‌های بیماران نداریم.
وی در ارتباط با بسته درمانی بیماران مبتلا به ایدز، گفت: این بسته فقط شامل دارو نمی‌شود و در مراکز مشاوره و مراقبت‌های پیشگیری از ایدز در کشور، خدمات مورد نیاز این بیماران در قالب مشاوره، واکسن، آزمایش‌های دوره‌ای و...، ارائه می‌شود.
آقای دهقان منشادی تأکید کرد: رژیم درمانی که برای بیماران مبتلا به ایدز در کشور استفاده می‌شود، همان رژیم درمانی خط اول دنیاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)