• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
با حضور سرزده

بازدید دادستان تهران از پارکینگ‌های دو خودروساز داخلی

دادستان تهران امروز از پارکینگ‌های خودرو‌های تولیدی سایپا و ایران خودرو در غرب پايتخت بازدید کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، دادستان تهران ضمن حضور سرزده در پارکینگ آزادگان از چندین هزار خودرو انباشت شده در این پارکینگ بازدید کرد و علل نگهداری این میزان خودرو را از مسئولان سایپا و پارکینگ جویا شد.
علی القاصی مهر  با بیان اینکه علل نگهداری چندین هزار خودرو سایپا و ایران خودرو در پارکینگ‌های روباز در دستگاه قضا پیگیری خواهد شد، گفت: اگر این موضوع ناشی از نقص قطعه باشد به سراغ قطعه سازان نیز خواهیم رفت.
 وی با بيان اينکه قصد داشتیم از این گونه پارکینگ‌ها با حضور مدیران سایپا و ایران خودرو از نزدیک بازدید کنیم ، افزود : گزارش‌هایی که از قبل داشتیم حاکی از این بود که تعداد زیادی از خودرو‌هایی که مدت‌های قبل تولید شده است در این پارکینگ‌ها نگهداری می‌شود و به دلیل نقص قطعه امکان تحویل آن‌ها به مشتری نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
القاصی مهر گفت : برای راستی آزمایی این موضوع امروز از این پارکینگ بازدید کردیم، گزارش‌هایی که ما داشتیم نشان می‌داد که ۶۰ هزار دستگاه خودرو سایپا و حدود ۵۹ هزار دستگاه خودرو ایران خودرو تولید شده و خیلی از آن‌ها نزدیک شش ماه در پارکینگ‌های روباز زیر آفتاب بلاتکلیف مانده است، البته ادعا می‌کنند که به لحاظ نبود قطعه امکان ترخیص آن‌ها نیست.
دادستان تهران تاکید کرد: این‌ها قابل بررسی است و ورود ما به این مسئله هم در جهت راستی آزمایی این موضوع بوده است تا مشخص شود تکمیل نشدن این خودرو‌ها به لحاظ قطعه، عمدی بوده یا غیر عمدی است که اگر عمدی باشد موضوع از سوی دستگاه قضا بررسی می‌شود و افرادی هم که در این حوزه قصوری داشته باشند، تحت تعقیب قانون قرار خواهند گرفت و اگر این موضوع به لحاظ نقص قطعه باشد، به سراغ قطعه سازان نیز خواهیم رفت.
وی گفت: باید مشخص شود که قطعه ساز در تحویل ندادن قطعه تعمد داشته یا ناشی از مشکلات تحریم بوده است. هدف ما تعیین تکلیف تمامی خودرو‌هایی است که در اینگونه پارکینگ‌ها بلاتکلیف مانده است و مسئولان سایپا و ایران خودرو باید پاسخگوی این موضوع باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دادستان تهران تاکید کرد: این خودرو‌ها برای مدت طولانی زیر نور آفتاب دچار خسارت شده و چند روز دیگر ممکن است به دلیل سرمایش هوا و بارندگی دچار آسیب شود و می‌خواهند همین خودرو‌ها را به مشتری دهند، اما این کار خسارت زدن به مردم و مشتری است و همه ما مسئول هستیم.
القاصی مهر از مسئولان خودروسازی خواست هرچه سریع‌تر این موضوع را تعیین تکلیف کنند.
وی افزود: جلساتی را پس از این بازدید‌ها با مسئولان سایپا و ایران خودرو و تعدادی از مدیران قطعه ساز خواهیم داشت، موضوع را کارشناسی می‌کنیم و کمک می‌کنیم مشکل هر چه سریع‌تر حل شود.
مدیر عامل شرکت سایپا هم گفت: آمار خودرو‌های ناقص تولیدی در گروه خودروسازی سایپا که در خرداد ،  بیش از ۹۰هزار دستگاه بود، به کمتر از ۴۰هزار دستگاه رسیده و به سرعت در حال تکمیل و تحویل به مشتریان است.
سید جواد سلیمانی افزود: تولید در گروه خودروسازی سایپا که در آذر ۹۷ به زیر  ۵۰۰ دستگاه در روز رسیده بود، در حال خاضر از مرز ۲۵۰۰ دستگاه در روز گذشته است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت : این خودرو‌ها از مرداد گذشته به طور کامل تولید می‌شود و سایپا دیگر خودرو ناقص تولید نمی‌کند.
وی  افزود : علت ناقص بودن برخی لوازم خودرو پراید ناشی از مشکلات موجود در زنجیره تامین قطعات از جمله تحریم‌ها بوده است.
سلیمانی گفت: با توجه به افزایش تولید، در حال حاضر روزانه بیش از ۲ هزار دستگاه محصول سایپا تحویل مشتریان می‌شود.
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا  افزود : با ادامه این روند همه تعهدات معوق سایپا مربوط به سال ۹۷ ، تا پایان مهر امسال، تحویل مشتریان خواهد شد و معوقات سال ۹۸ تا پایان سال به صفر خواهد رسید.
سلیمانی گفت: عرضه محصولات تولیدی سایپا با اولویت تحویل معوقه‌های گذشته به صورت روزانه ادامه دارد و بخشی از تولیدات روزانه نیز با هدف تنظیم بازار به صورت اینترنتی به فروش می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت مادر حاج احمد متوسلیان
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)