• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۶۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵
کرمانشاه » سیاسی
معاون اول قوه قضاییه

ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح

معاون اول قوه قضاییه در کرمانشاه: ایران اسلامی با اتکا به نیرو‌های مسلح و با رهبری ولی امر مسلمین امروز قدرت اول منطقه است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز کرمانشاه، غلامحسین اژه‌ای صبح امروز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری ایران با اتکا به نیروهای مسلح امروز قدرت اول منطقه استاستان کرمانشاه با بیان اینکه ستاره قدرت استکبار رو به افول است اظهار داشت: استکبار جهانی با تمام ادعا‌هایی که داشت و با استفاده از قدرت رسانه‌ها ایران اسلامی را مورد هجمه از تمامی زوایا قرار داده بود امروز با عجز تمام به شکست خود در برابر اراده ایرانیان اذعان دارد.
حجت الاسلام اژه‌ای با بیان اینکه ستاره قدرت استکبار رو به افول است، تصریح کرد: آن‌ها می‌دانند که با این همه اقداماتشان چطور انقلاب اسلامی ایران و جوانان ما پرشور‌تر و باغیرت‌تر از قبل هستند و هرسال مساجد و حسینه‌ها و تکایای ما پرشورتر است.
وی با اشاره به اربعین حسینی نیز عنوان کرد: امروز یک پدیده جدید به برکت خون امام حسین (ع) و نظام جمهوری اسلامی و البته جبهه مقاومت شکل گرفته است که آن‌ها از درک آن عاجز ماندند.
حجه الاسلام اژه‌ای با اشاره به اینکه وظیفه هر انسانی این است که در زندگی فردی و اجتماعی زمان خود را بشناسد اظهار داشت: چنانچه انسان زمان خود را نشناسد و به مسائل پیرامون آگاه نباشد و آینده را پیش‌بینی نکند خواسته یا ناخواسته دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شود و ممکن است راه را اشتباه برود، دوست و دشمن را تشخیص ندهد و مسائل و مصالح و اصول و فروع را درست تشخیص ندهد و به هدف نرسد یا دیر برسد یا پرهزینه برسد.
وی گفت: امروز همه واقف هستیم که در چه شرایطی زندگی می‌کنیم و نسبت به شرایط دنیا آگاه هستیم و می‌دانیم که کشور در شرایط کنونی و عصر حاضر در کجای دنیا قرار گرفته و چه نقشی را ایفا می‌کند و چه تأثیری را می‌تواند داشته باشد.
این مسئول خاطر نشان کرد: امروز می‌بینیم که چه کسی در منطقه حرف اول را می‌زند و چه چیزی باعث شده آن‌ها قدرت این را نداشته باشند که در منطقه حرفی برای گفتن داشته باشند این قدرت بازدارندگی با تکیه بر ولایت فقیه و اتکای به مردم به دست آمده است.
حجت الاسلام اژه‌ای تصریح کرد: امروز دشمنان ما برای بر هم زدن امنیت اجتماعی چه نقشه‌ها که نکشیدند و چه پول‌هایی که خرج نکردند، ولی به اعتراف دوست و دشمن و همت نیرو‌های امنیتی و روحیه با ایمان مردم ما کشور با آن همه توطئه‌ها در بهترین وضعیت امنیتی در بین اکثر کشور‌های دنیا قرار دارد.
این مسئول تصریح کرد: امروز دشمنان تمام مراحل را طی کرد و به این نتیجه رسیدند و مکرر اعلام می‌کند که از بعد اقتصادی و معیشت به مردم ما فشار می‌آورند و می‌گویند که آن‌ها را از این ناحیه تحت فشار قرار می‌دهیم زهی خیال باطل.
اژه‌ای بیان کرد: اگر امروز اقتدار نیرو‌های مسلح و ابتکارات ارتش، سپاه، ناجا، بسیج و تکیه بر اعتماد و جهاد و دانش خود آن‌ها نبود تاکنون صدبار دشمن حمله نظامی کرده بود، اما امروز ما حرف اول را در منطقه می‌زنیم و امروز قدرت ولایت فقیه و اسلام و اتکا به مردم و نیرو‌های مسلح بازدارنده است که دشمنان جرأت حرکت نظامی را ندارند.
وی گفت: امروز برای برهم زدن امنیت اجتماعی ما چه نقشه‌ها نکشیدند و چه پول‌ها خرج نکردند و چه وقت‌ها برای آموزش و تجهیز و حمایت از نیرو‌ها نگذاشتند، اما امروز به اعتراف دوست و دشمن و با همت نیرو‌های امنیتی و با روحیه انقلابی مردم، کشور امروز در بهترین وضعیت امنیتی قرار دارد.
اژه‌ای افزود: امروز دشمن تمام مراحل را طی کرد، اما به نتیجه نرسید و صراحتاً اعلام می‌کنند باید یک فشار حداکثری بر اقتصاد و معیشت مردم بیاوریم تا به ضم باطل خود مردم را از این ناحیه از پا درآورند، اما زهی خیال باطل.
معاون اول قوه قضاییه گفت: به فضل خدا و با هدایت، ولی امر و همت تمام مدیران از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد، اما دشمن فکر می‌کند تحریم یک تهدید است، اما ما آن را به فرصت تبدیل می‌کنیم.
 

ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح ایران، قدرت اول منطقه با اتکا به نیرو‌های مسلح
وی با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند فرصت فروش نفت را از ما بگیرند فلج می‌شویم، اما ما به غیر نفت متکی می‌شویم بیان کرد: زمانی ما را از چهار اسلحه محدود محروم کردند، اما نیرو‌های مسلح ما اکنون به چه سلاح‌هایی مجهز هستند.
اژه‌ای افزود: اگر مشکلاتی را برای سیستم فروش نفت ایجاد می‌کنند به شرایطی دست پیدا می‌کنیم که اولاً نفت را در هر صورت می‌فروشیم و بعد خود را از نفت مستقل می‌کنیم.
معاون اول قوه قضاییه گفت: دشمن به خیال خود با فشار حداکثری بر معیشت مردم و بر اقتصاد کشور می‌خواهد صبر مردم را لبریز و ایجاد شکاف و اختلاف کند و مردم را نسبت به نظام و مسئولان بدبین کند که اهدافی که از جنگ نظامی و روانی و تحریم‌ها به دست نیاورده در این مقطع به دست آورد.
وی همه را به هوشیاری در مقابل نیرو‌های شیطان بزرگ در داخل و خارج از کشور توصیه کرد و افزود: مگر می‌شود دشمن در داخل جنود ابلیس را به کار نگیرد و از آن‌ها برای تضعیف روحیه و ایجاد شکاف و نفاق استفاده و تبلیغ می‌کند بنابراین در مرحله اول باید به دسیسه‌های دشمن در داخل و خارج از کشور توجه داشته باشیم.
اژه‌ای با بیان اینکه اکنون که دشمن جنگ اقتصادی را شروع کرده ما باید همت و تمرکز خود را روی مسائل اقتصادی بگذاریم بیان کرد: ما باید با همین حربه به میدان برویم و تنها تجهیزات نظامی کافی نیست و باید به کشاورزی و صنایع کوچک و بزرگ و تولید داخلی رسیدگی کنیم که بی‌نیاز از واردات باشیم و صادرات داشته باشیم.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)