• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
کرمانشاه » اقتصادی
در سفر دور روزه رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره) به استان کرمانشاه

افتتاح طرح‌های اشتغال‌زایی، توانمندسازی و محرومیت‌زدایی

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امروز عصربا سفربه استان کرمانشاه، ۱۳۰۰ طرح اشتغال‌زایی عمرانی و اجتماعی را در استان کرمانشاه افتتاح می‌کند.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مر کز کرمانشاه؛ زمانی مسئول روابط عمومی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امامافتتاح طرح‌های اشتغال‌زایی، توانمندسازی و محرومیت‌زدایی( ره) گفت: آغاز به ‌کاراین طرحها  با حجم سرمایه‌گذاری 1072 میلیارد ریال و زمینه اشتغال 3640 نفر را در پی خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بخش اعظم این طرح ها در مناطق زلزله زده انجام شده است افزود: بخش قابل‌توجهی از این طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق زلزله‌زده به اجرا در آمده، که 315 مورد از این طرح‌ها به زنان سرپرست خانوار اختصاص دارد.
وی همچنین به بهره برداری از1560 پروژه‌ی عمرانی بنیاد برکت در مناطق محروم اشاره کرد وگفت:  در این مناطق بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در غرب کشور افتتاح خواهد شد.
زمانی همچنین گفت: برای ساخت و راه‌اندازی مرکز بزرگ توزیع دارو و مواد غذایی 150 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.
وی از آغاز به‌کار این مرکز، با ایجاد اشتغال برای 250 نفر را به‌طور مستقیم و غیرمستقیم خبر داد و تصریح کرد : با حضور دکتر مخبر از تعدادی از این طرح‌ها در روستاها بازدید به‌عمل می‌آورد و ایشان با مردم این مناطق دیدار خواهد کرد.
روابط عمومی بنیاد برکت تصریح کرد: رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم‌چنین ضمن بازدید از واحد کشاورزی دام‌داری 2 هزار رأسی پرورش گاو شیری کاوات روانسر از طرح‌های مشارکتی و توانمندسازی اقتصادی برکت در شهرستان روانسر، فاز توسعه‌ی این واحد دامی صنعتی را با سرمایه‌گذاری 380 میلیارد ریال و اشتغال‌آفرینی برای 325 نفر عملیاتی می‌کند.
وی ادامه داد: هم‌چنین شش طرح اشتغال‌زایی تسهیلات‌محور در شهرهای سرپل ذهاب، اسلام‌آباد غرب، کرمانشاه و سنقر با حجم سرمایه‌گذاری بیش از 19 میلیارد ریال و ایجاد 30 اشتغال نیز توسط دکتر مخبر به بهره‌برداری خواهد رسید.
زمانی همچنین گفت: اهدای 7 هزار بسته‌ کیف و نوشت‌افزار ایرانی به دانش آموزان کم‌برخوردار، اهدای 150 بسته‌ی لوازم خانگی ایرانی به خانواده‌های مناطق سیل‌زده، اهدای 100 دستگاه ویلچر به معلولان مناطق کم‌برخوردار با مشارکت سازمان بهزیستی، اعطای 500 فقره وام ازدواج به زوج‌های مناطق محروم، اهدای 30 دست جهیزیه به زوج‌های جوان مناطق کم‌برخوردار و تجهیز 20 خانه‌ی ورزشی احسان، دیگر برنامه‌های سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان کرمانشاه را تشکیل می‌دهند.
این طرح‌ها مربوط به اقدامات اجتماعی و حمایتی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که در این سفر اجرایی می‌شوند.
گفتنی است، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای احداث پروژه‌ها و اجرای طرح‌های مذکور در مجموع بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده که ایجاد اشتغال برای بیش از 4250 نفر را به دنبال داشته است.
این ستاد هم‌چنین از طریق بنیاد برکت، به منظور مشارکت در توانمندسازی اقتصادی، توسعه‌ی کارآفرینی و اشتغال‌زایی در مناطق محروم استان کرمانشاه، اجرای یک‌هزار و 812 طرح با ظرفیت اشتغال بیش از 12 هزار نفر و مجموع سرمایه‌گذاری 4 هزار و 208 میلیارد ریال را در این استان به پایان رسانده یا در دست اقدام دارد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم‌چنین 1610 پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی به ارزش 435 میلیارد ریال شامل 49 مدرسه، 19 مسجد، 1538 مسکن، و صدها طرح عمرانی دیگر را در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسانده و اجرای 480 پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی دیگر به ارزش 435 میلیارد ریال را در دست اقدام دارد
آغاز به کاراین طرح‌ها با حجم سرمایه‌گذاری ۱۰۷۲ میلیارد ریال، زمینه اشتغال ۳۶۴۰ نفر را در پی خواهد داشت.
بخش قابل‌توجهی از این طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق زلزله‌زده به اجرا در آمده، که ۳۱۵ مورد از این طرح‌ها به زنان سرپرست خانوار اختصاص دارد.
بهره برداری از ۱۵۶۰ پروژه‌ی عمرانی برکت در مناطق محروم، به‌ویژه در مناطق زلزله‌زده‌ی این استان و بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در غرب کشور، از دیگر برنامه‌های محمد مخبر به کرمانشاه است.
برای ساخت و راه‌اندازی مرکز بزرگ توزیع دارو و مواد غذایی ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.
آغاز به‌کار این مرکز، ایجاد اشتغال برای ۲۵۰ نفر را به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در پی خواهد داشت.
دکتر مخبر هم‌چنین از تعدادی از این طرح‌ها در روستا‌ها بازدید به‌عمل می‌آورد و با مردم این مناطق دیدار خواهد کرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم‌چنین ضمن بازدید از واحد کشاورزی دام‌داری ۲ هزار رأسی پرورش گاو شیری کاوات روانسر از طرح‌های مشارکتی و توانمندسازی اقتصادی برکت در شهرستان روانسر، فاز توسعه‌ی این واحد دامی صنعتی را با سرمایه‌گذاری ۳۸۰ میلیارد ریال و اشتغال‌آفرینی برای ۳۲۵ نفر عملیاتی می‌کند.
هم‌چنین شش طرح اشتغال‌زایی تسهیلات‌محور در شهر‌های سرپل ذهاب، اسلام‌آباد غرب، کرمانشاه و سنقر با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۱۹ میلیارد ریال و ایجاد ۳۰ اشتغال نیز توسط دکتر مخبر به بهره‌برداری خواهد رسید.
اهدای ۷ هزار بسته کیف و نوشت‌افزار ایرانی به دانش آموزان کم‌برخوردار، اهدای ۱۵۰ بسته‌ی لوازم خانگی ایرانی به خانواده‌های مناطق سیل‌زده، اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر به معلولان مناطق کم‌برخوردار با مشارکت سازمان بهزیستی، اعطای ۵۰۰ فقره وام ازدواج به زوج‌های مناطق محروم، اهدای ۳۰ دست جهیزیه به زوج‌های جوان مناطق کم‌برخوردار و تجهیز ۲۰ خانه‌ی ورزشی احسان، دیگر برنامه‌های سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به استان کرمانشاه را تشکیل می‌دهند. این طرح‌ها مربوط به اقدامات اجتماعی و حمایتی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است که در این سفر اجرایی می‌شوند.
گفتنی است، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای احداث پروژه‌ها و اجرای طرح‌های مذکور در مجموع بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده که ایجاد اشتغال برای بیش از ۴۲۵۰ نفر را به دنبال داشته است.
این ستاد هم‌چنین از طریق بنیاد برکت، به منظور مشارکت در توانمندسازی اقتصادی، توسعه‌ی کارآفرینی و اشتغال‌زایی در مناطق محروم استان کرمانشاه، اجرای یک‌هزار و ۸۱۲ طرح با ظرفیت اشتغال بیش از ۱۲ هزار نفر و مجموع سرمایه‌گذاری ۴ هزار و ۲۰۸ میلیارد ریال را در این استان به پایان رسانده یا در دست اقدام دارد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم‌چنین ۱۶۱۰ پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی به ارزش ۴۳۵ میلیارد ریال شامل ۴۹ مدرسه، ۱۹ مسجد، ۱۵۳۸ مسکن، و صد‌ها طرح عمرانی دیگر را در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسانده و اجرای ۴۸۰ پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی دیگر به ارزش ۴۳۵ میلیارد ریال را در دست اقدام دارد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)