• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۱۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما؛

نظریه مقاومت، محصول دفاع مقدس است

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: محصول دفاع مقدس، تولید نظریه مقاومت بود و با آن به پیروزی رسیدیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه جنگ عراق و ایران بر کشورمان تحمیل شد افزود:در آن زمان با غافلگیری راهبردی در سطح مسئولان عالی کشور مواجه شدیم و ایران هم آمادگی لازم را برای جنگ نداشت.
وی ادامه داد: در شهریور سال ۱۳۵۹ هنوز قوای سه گانه ایران به درستی شکل نگرفته بود و استحکام پیدا نکرده بودیم بنابراین غافلگیری غیر قابل تصور اتفاق افتاد و در شرایط خاصی قرار گرفتیم.
سردار سرلشکر رحیم صفوی با اشاره به اینکه تحرکات عراق پیش از جنگ به برخی از مسئولان کشور از جمله آقای بنی صدر رئیس جمهور وقت گوشزد شده بود، گفت: آقای بنی صدر گفت: شما پاسداران، امنیت مناطق مرزی را برقرار کنید و به فکر جنگ نباشید و می‌گفت: باید توازون قوا بین قدرت‌های آمریکا و شوروی به هم بخورد تا جنگی در منطقه شروع شود بنابراین نپذیرفت که جنگ، قریب الوقوع است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سردار رحیم صفوی افزود: در آن زمان سپاه پاسداران گردان، تیپ و لشکر نداشت و بیشتر جنبه امنیتی داشت.
وی با بیان اینکه ماهیت جنگ‌ها را رهبران سیاسی شروع می‌کنند و پایان می‌دهند، اضافه کرد: هدف اساسی جنگ‌ها تحمیل اراده سیاسی یک دولت علیه دولت دیگر است.
سردار سرلشکر رحیم صفوی گفت: در زمان فعلی دشمنان فرامنطقه‌ای ما مانند آمریکا می‌خواهند اراده سیاسی خود را با جنگ اقتصادی تا تروریسم اقتصادی، تحمیل کنند و اراده سیاسی آمریکا در حال حاضر این است که دیگران، از او حرف شنوی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ترامپ از تعادل عقلانی و رفتاری برخوردار نیست، اضافه کرد: البته آمریکا را سیستم، اداره می‌کند. آن‌ها می‌خواهند منطقه ما و ایران را به عنوان بالاترین قدرت تاثیرگذار در منطقه کنترل کنند.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به تفاوت‌های فعلی کشورمان با دوران دفاع مقدس گفت: در زمان جنگ تحمیلی، آمریکا، اتحاد جماهیر شوروی و اروپا و تعداد زیادی از کشور‌های عربی پشت سر نظام سیاسی بعثی بودند، اما اکنون روسیه تقریبا با ما از جمله در سوریه هماهنگی دارد.
وی ادامه داد: زمانی که رهبر معظم انقلاب از آقای پوتین دعوت کرد که به عنوان پشتیبانی هوایی در سوریه کمک کند، کمک کرد، اما واحد زمینی نیاوردند و ائتلاف ایران، روسیه، سوریه و عراق در سوریه به پیروزی رسید و ائتلاف آمریکا، عربستان سعودی، اردن، صهیونیست‌ها، برخی کشور‌های اروپایی و ترکیه که تا سال ۲۰۱۶ با آمریکایی‌ها در سوریه هماهنگ بود شکست خوردند.
سردار سرلشکر رحیم صفوی گفت: چینی‌ها در دوران جنگ تحمیلی، هم به ما و همه به عراقی‌ها سلاح می‌فروختند.
وی افزود: عراقی‌ها در دوران ابتدای جنگ ۳۵ میلیارد دلار ذخیره ارزی داشتند و در طول جنگ، ۶۵ میلیارد دلار هزینه کردند و ۸۵ تا ۹۰ میلیارد دلار وام یا وام بلاعوض دریافت کردند و آن‌ها ۵۷ درصد در آمد ناخالص داخلی خود را وارد جنگ با ما کردند و ما حدود ۱۲ تا ۱۴ درصد.
سرلشکر رحیم صفوی تصریح کرد: عراق از جمعیت ۳۶ میلیونی خود بیش از ۲ میلیون نفر را به همراه یک و نیم تا ۲ میلیون کارگر خارجی را وارد جنگ با ما کرد.
وی با اشاره به اینکه از چند کشور عربی اسیر جنگی گرفتیم، اضافه کرد: اکنون ائتلاف اصلی از جمله آمریکا، برخی کشور‌های عربی و صهیونیست‌ها که در زمان جنگ در مقابل ما بودند هنوز وجود دارد، اما ماهیت آن عوض شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در آن زمان نیروی نظامی کمتری در منطقه داشتند، گفت: آن‌ها از سال ۱۳۶۴ پس از عملیات پیروزی فاو، ناوگان پنجم خود را به سمت اقیانوس هند و خلیج فارس گسیل کردند، اما اکنون ناوگان پنجم آمریکا و حتی فرماندهی سنتکام در منطقه هستند و بیش از چند ده هزار نیرو در منطقه دارند.
وی ادامه داد: آن‌ها فقط در ۱۰ سال گذشته ۸۰ برابر ایران، سلاح به منطقه جنوب خلیج فارس فروختند و به همراه اروپایی‌ها بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار به شش کشور شورای همکاری خلیج فارس سلاح فروختند.
سردار سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه آن‌ها با این فروش، نفت آن‌ها را غارت کردند، افزود: آن‌ها امنیت را تجاری کردند و در مقابل تامین امنیت، پول می‌گیرند.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا اضافه کرد: عربستان ۲۳۲ میلیارد بشکه نفت ذخیره دارد و پیش از حادثه پالایشگاه آرامکو بین ۸ تا ۱۱ میلیون بشکه نفت در روز تولید داشت که روزانه ۱۷ تا ۱۸ میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز صادر می‌شود که بیشترین سهم آن برای عربستان سعودی بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از نظرخارجی، محصول دفاع مقدس، تولید نظریه مقاومت بود، گفت: دو نظریه سازش و مقاومت در شورای عالی دفاع در آن زمان مطرح بود. نظریه سازش را آقای بنی صدر و دوستان او مطرح می‌کردند و می‌گفتند که باید با آمریکایی‌ها کنار بیاییم، اما نظریه مقاومت را حضرت امام راحل، ایت الله خامنه‌ای و شهید رجایی مطرح می‌کردند.
سردار رحیم صفوی ادامه داد: با این نظریه مقاومت پس از جنگ به پیروزی رسیدیم. بدون شک ما در جنگ تحمیلی به پیروزی رسیدیم و عراقی‌ها شکست خوردند، زیرا به اهدافشان نرسیدند و ما اراده خود را بر آن‌ها تحمیل کردیم و این نظریه در سال ۱۳۶۱، مقاومت اسلامی لبنان و در فلسطین، گروه‌های حماس و جهاد اسلامی را و اکنون مقاومت اسلامی را در سوریه، عراق و یمن شکل داده است.
وی افزود: اکنون در یک جبهه، انقلاب اسلامی ایران و جبهه مقاومت است و در جبهه دیگر، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و برخی از کشور‌های عربی هستند.
سردار رحیم صفوی اضافه کرد: جبهه مقاومت از پشتوانه مردمی، رهبران خردمند، شجاع و پیوستگی با مردم برخوردار است و روز به روز قدرتمندتر می‌شود، اما قدرت آمریکایی ها، صهیونیست‌ها و برخی از کشور‌های منطقه رو به افول است.
وی افزود: آمریکا هم در مقیاس جهانی در مقابل چینی‌ها از نظر اقتصاد رو به ضعف است و روسیه بزرگترین قدرت نظامی در مقابل آمریکا است.
سرلشکر صفوی ادامه داد: قدرت فرهنگی و تمدنی انقلاب اسلامی و نفوذ آن به شعاع وسیع هم در مقابل آمریکا قرار دارد و جبهه انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی روز به روز قدرتمندتر می‌شود در حالی که دولت‌های تندرو مثل داعش که آمریکایی‌ها ایجاد کردند از بین رفتند.
سرلشکر رحیم صفوی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها در سوریه و افغانستان با شکست مواجه شدند، افزود: آن‌ها نتوانستند امنیت را در منطقه برقرار کنند و ایران و کشور‌های منطقه با همکاری و نزدیک شدن به هم می‌توانند امنیت خلج فارس را برقرار کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدل پیروزی دفاع مقدس می تواند الگویی برای جنگ اقتصادی باشد

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: مدل پیروزی دفاع مقدس می‌تواند الگویی برای پیروزی در جنگ اقتصادی باشد که همان اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: در زمان جنگ، همه قوای سه گانه زیر پرچم رهبری حضرت امام راحل متحد بودند و ملت ما جنگ را حمایت می‌کرد و گروه‌های سیاسی داخلی برای پیروزی در جنگ با هم متحد بودند.
سردار رحیم صفوی تاکید کرد: اکنون هم برای عبور از این شرایط نامطلوب اقتصادی و برای پیروزی در مقابل این تحریم‌های ظالمانه که زندگی مردم ما را واقعا به شدت تحت تاثیر قرار داده است باید متحد باشیم.
وی با اشاره به اینکه دولت‌های غربی حتی دارو را به سمت کشورمان قطع کردند، ادامه داد: البته مشکلات ما فقط ناشی از تحریم‌های اقتصادی نیست بلکه مقداری مشکلات فساد‌های اقتصادی، نفوذی‌ها و ناکارآمدی‌ها در برخی از دستگاه‌ها داریم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قو افزود: این فشار‌ها تاثیرگذار است، اما بعد از این تحریم ها، نرخ بیکاری ما تا اندازه‌ای کنترل شده است و کارخانجات و صنایع ما فعال هستند.
سردار لشکر رحیم صفوی با تاکید بر اینکه مدیران ما باید جهادی و راهبردی باشند، گفت: پیشرفت‌های خوبی کرده ایم، اما در اداره سرزمین و جامعه به شرایطی که مطلوب جمعیت ۸۲ میلیونی مان باشد تا مردم بتوانند زندگی عادی داشته باشند، هنوز نرسیده ایم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته راهبرد نظامی ما تغییر کرده است، گفت: ما به راهبرد دفاع عمیق دسترس پیدا کرده ایم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: زمانی در چارچوب سرزمین مان از مرزهایمان دفاع می‌کردیم، اما اکنون مرز‌های دفاعی خود را به دریای مدیترانه رساندیم و محور ایران، عراق، سوریه و لبنان در مقابل تهدید رژیم صهیونیستی شکل گرفته است.
سردار رحیم صفوی افزود: رژیم صهیونیستی برای نابودی ایران در همه توطئه‌های اقتصادی، سیاسی و حتی امنیت داخلی، فعال است، اما اکنون بغل گوش آن‌ها حزب الله لبنان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اکنون نیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی در اقیانوس هند وجود دارد، گفت: شعاع دفاعی خود را به چند هزار کیلومتر در آن طرف مرز‌های خود رسانده ایم.
سردار سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه به عمق دفاع راهبردی و بازدارنده دست یافته ایم، افزود: نظام جمهوری اسلامی اکنون قدرت نخست منطقه‌ای غرب آسیا است.
وی ادامه داد: نظام سیاسی ما، نظام امن، با ثبات، مقتدر است و از جمعیت، فرهنگ، تمدن، موقعیت ژئوپلتیکی، نیرو‌های مسلح و رهبری مقتدر برخورداریم. رهبری کشور ما چه امام راحل و چه رهبر معظم انقلاب را با رهبران ۵۷ کشور اسلامی و رهبران همه کشور‌های جهان، از نظر خصوصیات فکری، دوراندیشی، خردمندی، مهربان بودن، با تقوا و مردمی و عاقل بودن، مقایسه کنید تا تفاوت‌ها را ببینید.
سردار سرلشکر رحیم صفوی اضافه کرد: جمعیت ما صبور است و مردم، فشار‌ها را تحمل می‌کنند و در همه جا با نظام سیاسی همراه هستند، اما آیا ما پاسخگوی نیاز‌های اساسی مردم هستیم؟ مسئولان باید پاسخ دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آمریکایی‌ها از سال ۱۹۷۱ پس از شکست شان در ویتنام تاکنون در منطقه ما حضور دارند و در سال‌های بعد هم خواهند بود.
سردار سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه حضور آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی و دوستان آن‌ها ایجاد ناامنی می‌کنند، افزود: راهبرد آمریکا ناامن سازی غرب آسیا با اهدافی از جمله اقتصادی است.
وی ادامه داد: این منطقه بیش از ۳۵ تا ۴۰ درصد نفت جهان را دارد و آمریکایی‌ها به دنبال نفت و حفظ نظام‌های غیرمردمی منطقه هستند.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا درباره حادثه پالایشگاه بزرگ آرامکوی عربستان هم گفت: اصطلاحی در حقوق بین الملل به نام دفاع مشروع وجود دارد و بر مبنای آن کشوری که تحت هجوم قرار گرفته است حق دارد از خود دفاع کند و یمنی‌ها حق دارند از خود دفاع کنند.
وی ادامه داد: ارتش یمن از زمان علی عبدالله صالح، تعداد زیادی موشک‌های زمین به زمین و زمین به هوا داشته است و اکنون هم یمنی‌ها به تجهیزات جدید دسترسی پیدا کرده اند و از بازار آزاد هم می‌توانند هواپیمای بدون سرنشین خریداری کنند.
سردار رحیم صفوی افزود: یمن در ۵ سال گذشته ویران شده است و چند هزار نفر فقط به علت بیماری وبا و بی غذایی فوت کرده اند و زیرساخت‌های آن‌ها بمباران شده است.
وی با بیان اینکه یمنی‌ها جمعیت ۳۰ میلیونی شجاعی هستند اضافه کرد: عربستانی‌ها و اماراتی‌ها باید این جنگ ظالمانه را متوقف کنند.
سردار سرلشکر رحیم صفوی گفت: با مشاوره‌ای که آمریکایی‌ها یا صهیونیست‌ها به عربستان و امارات دادند ان‌ها وارد جنگ یمن شدند و همچنین جاه طلبی‌های این دو، اشتباه بوده است.
وی اضافه کرد: عاقلانه‌ترین راه این است که عربستان و امارات، آبرومندانه جنگ علیه یمن را متوقف کنند و اجازه دهند مردم یمن، دولت خود را انتخاب کند در غیر این صورت چاره‌ای جز شکست بیشتر نخواهند داشت.
سردار سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه ما نظامی‌ها برای بدترین سناریو‌ها هم نیرو‌های نظامی خود را آماده می‌کنیم، گفت: نیرو‌های مسلح ایران از تجربه ۸ سال دوران دفاع مقدس و ۳۰ سال پس از آن برخوردارند و آمریکایی‌ها را کاملا در عراق، افغانستان و خلیج فارس رصد کرده اند و اشراف اطلاعاتی داریم.
وی ادامه داد: همه پرواز‌ها و ناو‌ها و تحرکات آمریکا را از دریای مدیترانه، دریای سرخ تا اقیانوس هند زیر نظر داریم و نیرو‌های مسلح ایران بسیار قدرتمند هستند و آمریکایی‌ها می‌دانند اگر بخواهند برای ما مشکلی به وجود بیاورند، آن‌ها خسارت بیشتری خواهند داد.
سرلشکر رحیم صفوی افزود: ظرفیت و آستانه تحمل ایران بالاست و رهبری ایران، قدرتمند، خردمند و شجاع است.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا ادامه داد: آقای ترامپ هم می‌خواهد دوباره رئیس جمهور شود و اگر جنگی را آغاز کند رای آوری او بسیار ضعیف خواهد شد و او این را نمی‌خواهد.
سرلشکر رحیم صفوی افزود: رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم اخیرا گفت: «به قدرت ایران احترام می‌گذارم».
وی اضافه کرد: آن‌ها تصور نمی‌کردند در ارتفاع حدود ۷۰ هزار پایی، هواپیمای بدون سرنشین آن‌ها را شناسایی و منهدم کنیم در حالی که در کنار آن بخاطر مسائل انسانی هواپیمایی با ۳۸ سرنشین آن‌ها را نزدیم و به هر ۲ هواپیما هم اخطار داده شد که وارد فضای ایران شده اند.
وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها جنگی را آغاز نخواهند کرد، گفت: البته برای دفاع همه جانبه آماده هستیم.
سرلشکر رحیم صفوی افزود: ما نظامی‌ها بیشتر از سیاسیون، جنگ را درک می‌کنیم و بیشتر از سیاسیون مراقبیم تا جنگی رخ ندهد، زیرا هنوز جنگ نشده وضع اقتصادی و اداره کشور مطلوب نیست.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود در پاسخ به این پرسش که طرح امنیت خلیج فارس که هم توسط روسیه مطرح شد و هم آقای روحانی رئیس جمهور کشورمان در این باره صحبت کرد، چیست؟ گفت: نمی‌دانم آقای روحانی چه طرحی را می‌خواهد در سازمان ملل مطرح کند، اما با اطمینان می‌گویم که نظر مقام معظم رهبری، دولت، مجلس و نیرو‌های مسلح، ایجاد صلح و امنیت پایدار در منطقه غرب آسیا توسط خود دولت‌های منطقه و با خروج نیرو‌های بیگانه است.
سرلشکر رحیم صفوی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها که در سال ۲۰۰۱ افغانستان و در سال ۲۰۰۳ عراق را اشغال کردند، تاکید کرد: حضور آمریکایی‌ها ایجاد کننده نا امنی است. با خروج آن‌ها و هم پیمانان آن‌ها از منطقه غرب آسیا، دولت ها، ملت‌های منطقه با همکاری متقابل همه جانبه از جمله همکاری اقتصادی، سیاسی و امنیتی بهتر می‌توانند امنیت منطقه را برقرار کنند.
وی تاکید کرد: راهبرد کشورمان، به هیچ وجه تهاجمی نیست و به هیچ کشوری تهاجم نکردیم و ایده سرزمین گشایی نداریم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به اینکه منابع اقتصادی ایران بالاترین منابع اقتصادی در مقیاس جهانی است، گفت: ذخایر نفت خام ما ۱۵۷ میلیارد بشکه است و بیش از ۱۷ تا ۱۸ درصد ذخایر گاز جهان را داریم بنابراین به راهبرد تهاجمی نیاز نداریم.
وی گفت: رهبری ایران صلح طلب است و امام زمان (عج) هم برای صلح جهانی ظهور می‌کند.
سرلشکر رحیم صفوی افزود: کشوری هستیم که بر اساس قرآن، سنت و عقل حرکت می‌کنیم و به دنبال صلح پایدار در منطقه با خروج نیرو‌های بیگانه هستیم.
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها از اواخر قرن بیستم تا کنون ۱۸۰ کشور را مورد تهاجم قرار دادند، اضافه کرد: آمریکایی‌ها مهاجم و اشغالگر هستند و به دنبال غارت منابع افغانستان، عراق و منطقه خلیج فارس و ایران هستند.
وی ادامه داد: هر جنگی در منطقه به نفع صهیونیست هاست. آن‌ها می‌خواهند پس از عراق و سوریه با پول عربستان سعودی جنگی دیگر در منطقه شروع شود و امنیت خود را تامین کنند.
سرلشکر رحیم صفوی با تاکید بر اینکه ایران قدرتمند است، افزود: ملت ایران صلح طلب و مظلوم هستند و رهبری ایران، صلح طلب و خردمند است که جهان اسلام را نگاه می‌کند نه منطقه غرب آسیا را.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: حاضریم با همه ۱۵ کشور همسایه خود قرارداد عدم تعرض ببندیم و این نظر شخصی من است یعنی نه آن‌ها به ما حمله کنند و نه ما به آن‌ها و نه نیرو‌های خارجی از کشور‌های منطقه علیه ما اقدام کنند.
وی افزود: با برخی از کشور‌های منطقه از جمله عراق و سوریه می‌توانیم ائتلاف همه جانبه سیاسی، اقتصادی و گردشگری تشکیل دهیم.
سرلشکر رحیم صفوی با تاکید بر اینکه موقعیت کشورمان موقعیت ژئوپلتیکی منحصر به فرد و غیر قابل جایگزین است، گفت: ایران این ظرفیت را دارد امنیت منطقه را با همکاری کشور‌های منطقه برقرار کند.
وی ادامه داد: ملت ایران صلح طلب است، اما اگر به او حمله کنند یک ملت شجاعی است که توان برخورد با مهاجمان ولو آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها را دارد.
وی افزود: کشور‌های کوچک جنوب خلیج فارس از نظر ما عددی نیستند و بسیار ضعیف هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)