• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۲۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نگاهی به چند خبر پلیس

اجرای دومین مرحله طرح صاعقه پلیس پایتخت

رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از اجرای دومین مرحله طرح صاعقه مبارزه با سارقان کیف قاپ خبر داد

اجرای دومین مرحله طرح صاعقه پلیس پایتختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار علیرضا لطفی گفت: طرح صاعقه با هماهنگی مقام قضایی و همه پلیس‌های تخصصی تهران بزرگ و بکارگیری ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت تیزرو، از ساعت اولیه روز سه شنبه پس از توجیه نیروها، در سراسر شهر تهران با محوریت برخورد در نقاط آلوده آغاز شد و تا ساعات پایانی شب ادامه داشت.
وی افزود: اجرای این طرح به دستگیری ۱۵۴ نفر سارق مظنون به کیف قاپی، کشف و توقیف ۸۱ دستگاه موتورسیکلت، ۴۵ دستگاه گوشی موبایل هوشمند به همراه وسایل جرم (قمه، چاقو و اسپری افشانه) منجر شد و در تحقیقات اولیه، دستگیرشدگان به ۵۶۰ فقره سرقت کیف قاپی و گوشی قاپی اعتراف کردند.
سردار لطفی افزود: از نتایج اولیه اجرای طرح صاعقه می‌توان به کاهش محسوس وقوع جرم و رشد ۱۶۳ درصدی در حوزه کشف و ۵۳ درصدی در حوزه دستگیری اشاره کرد که اقدامات لازم با هماهنگی مقام محترم قضایی برای استرداد اموال به مردم در حال انجام است.

سردار مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی
 اصناف بکارگیرنده مشمولان غایب، جریمه نقدی می‌شوند 
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از جریمه نقدی اصناف به کارگیرنده مشمولان غایب خبر داد و گفت: مشمولان غایبی که تاکنون برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام نکرده اند برابر ماده ۱۰ قانون با محرومیت‌های اجتماعی مواجه می‌شوند.
سردار"تقی مهری" در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه خبری پلیس اظهار کرد: مشمولان غایبی که وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند برابر مواد ۵۸ و ۶۲ قانون خدمت وظیفه عمومی با تشدید محدودیت‌ها و محرومیت‌های اجتماعی، حذف برخورداری از هرگونه تسهیلات دولتی و اشتغال در سازمان‌ها و کارگاه‌های دولتی و خصوصی مواجه می‌شوند.
وی افزود: درصدد هستیم با افزایش ارتباط سیستمی با سازمان‌های دولتی و غیردولتی مانند؛ وزارتخانه ها، بانک ها، شهرداری و ...، محرومیت‌های اجتماعی مشمولان غایب را بیشتر پیگیر باشیم.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: براساس ماده ۱۰ قانون وظیفه عمومی هرگونه استفاده از تسهیلات دولتی مانند دریافت وام، کسب پروانه کار، کاندید شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، استخدام به هرصورت (رسمی، پیمانی، قراردادی، روزمزد) به شرط تعیین تکلیف وضعیت خدمتی مشمولان است.
وی گفت: در صورت به کارگیری مشمولان غایب توسط کارفرمایان، کارخانه‌ها، کارگاه ها، شرکت ها، آموزشگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها، تعمیرگاه‌های دولتی و خصوصی برابر ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی، برای اعمال مجازات تعیین شده به دستگاه‌های قضائی معرفی می‌شوند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: براساس ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی مجازات در نظر گرفته شده برای این دسته از افراد، برای بار اول پرداخت هزینه سالانه یک سرباز به مبلغ حدود ۱۳۰ میلیون ریال و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز محاسبه و گرفته می‌شود.

سردار مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی
 سربازان سازمان وظیفه عمومی ناجا تجلیل شدند 
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در روز بزرگداشت مقام "سرباز" از سربازان سازمان وظیفه عمومی ناجا تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار "تقی مهری" در مراسم گرامیداشت مقام سرباز با تجلیل از خدمات ارزنده سربازان و اشاره به اهمیت نقش آنان در دفاع مقدس و امنیت ملی اظهار کرد: سربازان در برقراری نظم و امنیت و امدادرسانی به مردم در بلایای طبیعی نقش بی بدیلی دارند.
وی با تاکید بر اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور گفت: جوانان سرباز با بهره گیری از فرصت‌های دوران مقدس سربازی، می‌توانند در جهت اعتلای انقلاب اسلامی و تامین نظم و امنیت کشور نقش بسزایی ایفا کنند و پس از خاتمه خدمت سربازی، در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تاثیرگذار باشند.
در این مراسم سردار "تقی مهری" ضمن تجلیل از سربازان نمونه، به همه سربازان سازمان وظیفه عمومی ناجا، مرخصی تشویقی اعطا کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)