• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۶۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
نیما رضایی ؛

عضویت بیش از ۱۰ هزار دانشمند و دانشجو و دانش پژوه در یوسرن

مؤسس شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) : این شبکه در مدت کمتر از ۴ سال توانسته بیش از ۱۰ هزار عضو از ۹۰ کشور دنیا داشته باشد

عضویت بیش از ۱۰ هزار دانشمند و دانشجو و دانش پژوه در یوسرنبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن)، آقای نیما رضایی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسس این شبکه با بیان اینکه این شبکه ۴ سال قبل با شعار «علم بدون مرز» تشکیل شد گفت: برداشتن مرز‌های جغرافیایی در علم، انجام کار‌های بین رشته‌ای و ایجاد ارتباط علمی بین دانشمندان پیشکسوت و جوان گام‌های بزرگ و مؤثری در جامعه علمی از جمله اهداف این شبکه است.
آقای نیما رضایی افزود: طی سال‌های گذشته اقدامات ارزنده‌ای در راستای اهداف علمی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) برداشته شده است که از جمله آن‌ها عضویت بیش از ۳۷۰ دانشمند یک درصد برتر و ۱۵ برنده نوبلو ابل به عنوان اعضای هیأت مشاوران شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) در ۲۱ شاخه مختلف علم است.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) در راستای ایجاد ارتباطات بین المللی، تعیین بیش از ۴۰ سفیر جوان یوسرن است که به عنوان نمایندگان شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن)، به معرفی و توسعه شبکه در کشور خود می‌پردازند. همچنین، این شبکه در مدت کمتر از ۴ سال توانسته بیش از ۱۰ هزار عضو از ۹۰ کشور دنیا داشته باشد.
آقای رضایی گفت: شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) از طریق شبکه سازی توانسته با بیش از ۱۰۰ مرکز علمی دنیا تفاهم نامه منعقد کند یا دفاتری در این مراکز علمی تأسیس کند، که این گام ارزنده‌ای برای تسهیل ارتباطات علمی در آینده‌ای نزدیک است، همچنین بیش از ۹۰ گروه آموزشی- پژوهشی در رشته‌های مختلف در شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) تأسیس شده و مشغول فعالیت که نتیجه آن چاپ بیش از ۵۵۰ مقاله علمی در مجلات معتبر و برگزاری بیش از ۵۰۰ رویداد ملی و بین المللی بوده است.
به گزارش دبیرخانه همایش بین المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن)، چهارمین همایش و جشنواره اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ آبان امسال در بوداپست مجارستان برگزار خواهد شد.

آقای رضایی گفت: امسال، در چهارمین دوره برگزاری همایش شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن)، کشور مجارستان میزبان برگزاری همایش و جشنواره اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) خواهد بود که مراسم جشنواره و اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) در روز ۸ نوامبر (۱۷ آبان) در ویگادو وابسته به آکادمی هنر مجارستان و به میزبانی و حمایت دانشگاه سملوایز و کالج بین المللی اویسنا برگزار خواهد شد.
در این جشنواره بین المللی، برای چهارمین سال متوالی، بیش از ۱۰۰۰۰ دانشمند جوان کمتر از ۴۰ سال در ۵ شاخه اصلی علم (علوم فرمال، علوم فیزیکی و شیمی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم اجتماعی) کاندید دریافت جایزه شدند، که پس از داوری اعضای هیئت مشاورین یوسرن برگزیدگان معرفی خواهند شد. لازم به ذکر است که ارائه پروژه علمی شاخص و پیش زمینه پژوهشی کاندیدا‌ها از موارد مورد توجه در داوری و انتخاب برندگان این جایزه بین المللی است.
علاوه بر این، امسال در همایش بین المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) شاهد سخنرانی بیش از ۵۰ سخنران مدعو از کشور‌های مختلف خواهیم بود. وی افزود: خوشبختانه امسال با استقبال بسیار خوب سخنرانان برای همکاری در همایش رو به رو هستیم، و علاوه بر سخنرانان مدعو اولیه، تعداد قابل توجهی از دانشمندان و رؤسای بخش‌های مختلف دانشگاه‌های بین المللی داوطلبانه تمایل به حضور در همایش را اعلام کرده اند. همچنین، به منظور حمایت از دانشجویان و جوانان جهت شرکت در این برنامه علمی، بخش‌های اختصاصی تحت عنوان سخنرانان جوان به صورت ارائه شفاهی یا پوستر در برنامه علمی همایش در نظر گرفته شده است؛ که در اختتامیه همایش بهترین ارائه دهنده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
آقای رضایی گفت: در راستای هدف شبکه جهانی شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن)، یعنی «علم بدون مرز»، ایده برگزاری چنین همایش و جشنواره‌ای مطرح شد و طی ۴ سال گذشته به طور متوالی در کشور‌های مختلف برگزار شد. کلیه محققان زیر ۴۰ سال از همه کشور‌های دنیا مخاطب جشنواره جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) هستند که می‌توانند طی فراخوان‌های سالانه فرم درخواست خود را ارسال کنند.
رییس جشنواره گفت: هر سال، یکی از کشور‌های دنیا میزبان برگزاری این همایش بوده است. در نخستین سال برگزاری، دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان همایش بود که برگزیدگان از سایر کشور‌ها نیز دعوت شده بودند. در دومین و سومین سال برگزاری این همایش، به ترتیب کشور‌های اوکراین و ایتالیا میزبان برگزاری مراسم جشنواره و همایش بودند که تقدیر ارزنده‌ای از برگزیدگان صورت گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)