پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان ایلام گفت : نیروهای انقلابی و ولایتی انتظامی استان با همکاری ناجا تمهیدات لازم را برای حضور باشکوه زائران اندیشیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز ایلام ؛ سردارنورعلی یاری در مراسم صبحگاه مشترک گرامیداشت هفته ناجابا بیان ا
ینکه امسال به نام نیروی انتظامی پلیس هوشمد و مقتدر امین مردم نامگذاری شده است افزود : مایه مباهات است که پلیس ما امروز به سیستم های روز دنیا مجهز شده است تا بتواند تامین امنیت و آرامش مردم را به خوبی برقرار کند.
وی با اشاره به اینکه هر ساله شاهد حضور باشکوه زائران در همایش بزرگ اربعین حسینی هستیم گفت: پیشبینی میشود امسال نیز بیش از ۷۰ درصد زائران از پایانه مرزی مهران تردد کنند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهارداشت : حوزه انتظامی استان ایلام با تلاش شبانهروزی و همکاری خوب مردم قدمهای ارزنده ای برای جلوگیری از قاچاق کالا و ارز، حراست از مرزها و کاهش سرقت ها برداشته است.
فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد استان ایلام یکی از امنترین استانهای کشور است که این حاصل پشتیبانی ویژه مسئولان استانی و تلاش شبانهروزی پلیس و همکاری آحاد مردم با این نیروی خدمتگزار است.