• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۶۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
جلسه شورای هماهنگی توسعه پایدار بهمئی؛

انتخاب شهرستان بهمئی به عنوان پایلوت توسعه

فرماندار بهمئی گفت: این شهرستان به عنوان پایلوت توسعه و رفع محرومیت در کهگیلویه وبویراحمد انتخاب شد.

انتخاب بهمئی به عنوان پایلوت توسعهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، جلسه شورای هماهنگی توسعه پایدار بهمئی با حضور هیاتی متشکل از معاون اقتصادی استاندار و جمعی از مدیران استانی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بهمئی برگزار شد.
سنایی فرماندار بهمئی گفت: در این جلسه رایزنی و هم اندیشی برای شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها و استعداد‌های بالقوه منابع انسانی، طبیعی و استراتژیک و ارائه به مسئولان کشوری باهدف تحقق توسعه پایدار در شهرستان بهمئی انجام شد.
معاون اقتصادی استاندار هم در این جلسه با بیان اینکه حمایت‌ها و استقبال خوبی از احداث کارخانه لوله سازی در این شهرستان شده گفت: با راه اندازی این کارخانه برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و   ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.
صمیمی دوست افزود:  با جدیت تمام پیگیر هستیم، اما سرمایه گذار باید با ما همراه باشد.
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان نیز با بیان اینکه برای احداث و راه اندازی صنایع کوچک در شهرستان بهمئی، زیرساخت‌ها آماده است گفت: برای استفاده از ظرفیت‌ها و تسهیلات بانکی به خصوص در حوزه روستایی احداث یک منطقه صنعتی در این شهرستان ضروری است.
موسوی افزود: در بهمئی یک شهرک صنعتی با مساحت ۱۵۰ هکتار و امکانات اولیه برای صنایع بزرگ فراهم است.
وی ادامه داد: پیشنهاد می‌دهیم فرماندار شهرستان با مشورت مسئولان ۳ نقطه را به عنوان مکان‌های پیشنهادی احداث ناحیه صنعتی به استان اعلام کند تا بهترین نقطه انتخاب شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان هم با اعلام اولویت‌های جهاد کشاورزی در بهمئی برای اشتغال، گفت: برای سال ۹۸ در مجموع ۱۸۹ برنامه متنوع اشتغال زایی داریم که اولویت اول ما توسعه کشت گلخانه‌ای است.
بیدارمست با اشاره به اینکه در حال حاضر دو مجتمع گلخانه‌ای در قلات و دوپرنظری برای این کار در نظر گرفته شده افزود: در مجتمع قلات ۵ واحد به بهره برداری رسید و ۹ واحد دیگر نیز واگذار و به زودی به بهره برداری می‌رسند.
وی ادامه داد: مجتمع گلخانه‌ای قلات بهمئی ۱۹ هکتار و مجتمع دوپرنظری ۳۲ هکتار است که با بهره برداری از آن به ترتیب برای ۳۲۰ و ۱۹۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: توسعه باغات در اراضی شیبدار، احداث ۵ مورد سد خاکی و ۱۰ مورد تامین آب از دیگر برنامه‌های پیش رو برای توسعه شهرستان بهمئی است.
بیدار مست افزود: احداث پمپاژ سید ایلی آباد به عنوان طرح اقتصاد مقاومتی بهمئی، کشت گیاهان داروئی در ۵۰ هکتار از اراضی بهمئی، حذف دامداری کم بازده و پراکنده و تجمیع در قالب شهرک دامپروری با دام پربازده، کشت علوفه برای تامین تغذیه دام‌های سنتی و صنعتی بهمئی از دیگر برنامه‌هایی است که باهدف توسعه پایدار در این منطقه اجرا می‌شود.
وی از پرداخت تسهیلات به ایجاد واحد‌های گلخانه‌ای در این شهرستان خبرداد و اضافه کرد: در خصوص پرداخت تسهیلات ۷ درصدی محدودیت منابع نداریم.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای تکمیل مجتمع گلخانه‌ای قلات ۲۷۰ میلیون تومان کمک فنی و بلاعوض از سوی استانداری پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی استان هم گفت: هم اکنون ۱۷۰ مسکن برای مددجویان بهمئی در حال ساخت است و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر نیز در دستور کار این سازمان است.
معاون مدیرکل کمیته امداد استان هم گفت: امسال تکمیل و احداث ۱۳۳ مورد مسکن مددجویی و ۳۱۱ طرح اشتغال زایی در این منطقه عملیاتی می‌شود.
مسئول صندوق کارآفرینی امید بهمئی هم گفت:۹۶ درصد از سهمیه شهرستان بهمئی در حوزه اشتغال زایی توسط صندوق جذب شده و ۶ درصد باقیمانده هم در حال تشکیل پرونده است.
وی افزود: در مجموع ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۷۲ طرح در این شهرستان در نظر گرفته شده است.
خوش قدم معاون مدیرکل میراث فرهنگی استان هم گفت: زیر ساخت‌های دو اردوگاه تفریحی ماغر و برم الوان مهیا و تکمیل شده و زیر ساخت دو اردوگاه دیگر نیز توسط بخش خصوصی در حال تکمیل هستند.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی امام جمعه شهر لیکک هم گفت: آموزش در توسعه هر منطقه ضروری است و مردم و مسئولان در این زمینه (توسعه همه جانبه) باید آموزش‌های لازم را فرا گیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)