پخش زنده
امروز: -
بیشترین تلفات انسانی در شش ماهه نخست امسال در شهرستان مهاباد مربوط به تصادفات رانندگی بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد گفت: در شش ماهه نخست امسال بیشترین تلفات انسانی در این شهرستان مهاباد مربوط به تصادفات رانندگی با 21 حادثه بوده که بر اثر آن هفت نفر جان باخته اند.
رحمان احمدی افزود: در این مدت در مجموع ۵۵۰ حادثه در داخل و خارج از محدوده شهری اتفاق افتاده که بیشترین آمار مربوط به حوادث داخل محدوده شهری با ۴۹۳ حادثه بوده است.
احمدی، با اشاره به تلفات انسانی این حوادث گفت: در این حوادث ۱۳ نفر شامل ۱۰ مرد و سه زن جان باختهاند و ۴۳ نفر هم مصدوم شده اند که در میان آنها ۳۰ نفر مرد، ۱۰ زن و سه کودک وجود داشته است.
وی تصریح کرد: در شش ماهه نخست امسال همچنین ۴۴۷ مورد آتش سوزی اتفاق افتاده که آتش سوزی علف های هرز و مزارع بیشترین فراوانی آماری را در این میان دارند.
احمدی گفت: در این مدت 19 حادثه آتش سوزی در منازل مسکونی این شهرستان هم به وقوع پیوسته است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد اضافه کرد: در این مدت چهار نفر نیز بر اثر حادثه غرق شدگی جان خود را از دست دادهاند.