• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۶۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
مدیرکل میراث‌فرهنگی آذربایجان شرقی

ورود ۲۳۶ هزار گردشگر خارجی به آذربایجان شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از ورود بیش از ۲۳۶ هزار گردشگر خارجی به این استان در نیمه نخست سال خبر داد

ورود ۲۳۶ هزار گردشگر خارجی به آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، آقای مرتضی آبدار گفت: «تبریز ۲۰۱۸ به یقین بازتعریفی در حوزه گردشگری بود که با توجه به تبدیل شدن به یک مطالبه عمومی شاهد تحول این صنعت در استان بودیم و به دنبال آن به تحول زیرساخت‌ها و معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان در این دوره نگاه ویژه شد.»
آقای آبدار با اشاره به اینکه سال ۹۷ شاهد رشد قابل ملاحظه‌ای در شاخص‌های گردشگری استان بودیم، ادامه داد: «به دنبال معرفی ظرفیت‌های آذربایجان شرقی در سطح ملی و بین المللی، در ۶ ماه نخست سال ۹۸ شاهد استقبال چشمگیر گردشگران از این استان بودیم، به‌طوری که طی ایام مذکور، آذربایجان شرقی میزبان ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر داخلی و ۲۳۶ هزار گردشگر خارجی بوده است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی گفت: «با توجه به افزایش ورود گردشگران به استان و لزوم افزایش و بهبود زیرساخت‌های حوزه گردشگری، در سال ۹۸ نیز در ۶ ماه نخست، شاهد بهره برداری سه هتل و هتل آپارتمان و ۲۵ واحد بوم گردی بوده ایم.»
آقای آبدار با اشاره به راهکار‌های توسعه گردشگری آذربایجان شرقی، بیان کرد: «اداره کل میراث فرهنگی استان همواره در راستای بستر سازی عمومی و تبیین اهمیت جایگاه گردشگری در سطوح مختلف افکار عمومی، تلاش در راستای معرفی تصویر واقعی و صحیح از استان در جوامع بین الملل در تلاش بوده که به دنبال آن طی سال گذشته و ۶ ماه نخست امسال شاهد افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه گردشگری بوده ایم.»
او ادامه داد: «امسال نیز طی نیم سال نخست، ۳۰ مورد جذب سرمایه گذاری در استان به ثبت رسیده است.»
آقای آبدار در ادامه با اشاره به میزان طرح‌های در حال ساخت و حجم سرمایه گذاری آن‌ها افزود: «اکنون ۷۹ طرح با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۳۳ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال در استان در دست اجراست، که برای ۴ هزار و ۴۸۹ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.»
او افزود: «در راستای تسهیل روند سرمایه گذاری در حوزه گردشگری نیز، در نیمه نخست امسال، ۳۰ مورد موافقت اصولی صادر شده است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های مهم گردشگری استان، فعالیت تأسیسات گردشگری نقش بسزایی دارند، ادامه داد: «با توجه به اهمیت فعالیت تأسیسات گردشگری حرفه‌ای در توسعه این صنعت، در نیمه نخست امسال، ۳۳ مورد مجوز فعالیت تأسیسات گردشگری اعم از هتل، هتل آپارتمان و بوم گردی صادر شده است.»
آقای آبدار با تأکید بر لزوم افزایش کیفیت خدمات، ارتباط حرفه‌ای با دریافت کنندگان خدمات گردشگری، برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی ذینفعان این حوزه را یکی از راهکار‌های مهم در این راستا عنوان کرد و گفت: «به دنبال اهمیت حوزه آموزش در توسعه گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی استان در نیمه نخست امسال اقدام به برگزاری ۸ دوره آموزشی برای هزار و ۸۰۰ نفر کرده است.»
آقای آبدار در خاتمه تسهیل روند فعالیت فعالان حوزه گردشگری استان را از اولویت‌های مهم این اداره کل، عنوان و به میزان تسهیلات پرداخت شده در این حوزه اشاره کرد و گفت: «در نیمه نخست سال جاری ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان با معرفی به بانک‌های عامل پرداخت شده است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لیگ برتر والیبال؛ سیرجان نیم‌فصل دوم را طوفانی آغاز کرد
روایتی از یک خوش خدمتی به دشمن
بردشهداب در آغاز نیم فصل دوم
«سلام محله» در زنجان کلید خورد؛ همزمان با سراسر کشور
لزوم اتحاد و همبستگی در برابر تجاوزگری دشمن
جشوقان روستای توسعه یافته در شرق اصفهان
افزایش ۱۸۰ درصدی تولید تخم نوغان در کشور
افتتاح و بهره‌برداری از ۱۲۰ طرح مشارکتی وزارت دفاع
بهره برداری از ۷ طرح عمرانی در پارسیان
اسپانیا در برابر «غرب وحشی دیجیتال» از زیر ۱۶ ساله‌ها محافظت می‌کند
آغاز سم پاشی زمستانه باغ‌های شهرستان آباده
افزایش ظرفیت پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در دولت چهاردهم
رشد مدیریت پایدار محیط‌زیست در دولت چهاردهم
برگزاری رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس بسیج در هرمزگان
دلنشین‌ترین نوا‌ها در دل باران وحی
افتتاح ۲۰ طرح مختلف در همدان با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار
مروری بر چند برنامه ورزشی
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و تجارت
ملی‌پوش جوان واترپلوی ایران درگذشت
راه‌اندازی ۳۰۰ کانون تخصصی جمعیت در مساجد سراسر کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)