• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۷۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱
بین الملل » آمریکا
نظرسنجی جدید سی ان ان

حمایت از استیضاح ترامپ، افزایش یافته است

حمایت از استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در میان افراد مستقل و جمهوریخواهان این کشور افزایش یافته است

حمایت از استیضاح ترامپ،افزایش یافته است

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان، نظرسنجی جدید این شبکه نشان داد حمایت از استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در میان افراد مستقل و جمهوری خواهان این کشور افزایش یافته است.
بر اساس نتایج نظرسنجی جدید سی ان ان که پس از اعلام درخواست استیضاح رسمی (رئیس جمهور) توسط دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا صورت گرفت، با افزایش حمایت از این اقدام در میان افراد مستقل و جمهوری خواهان، آمریکایی‌ها در خصوص استیضاح رئیس جمهور و برکناری وی از قدرت تقریباً به دو دسته برابر تقسیم شده اند.
حدود نصف یا ۴۷ درصد (از آمریکاییها) از استیضاح رئیس جمهور و برکناری وی از قدرت حمایت می‌کنند، در حالی که ۴۱ درصد در نظرسنجی سی ان ان در ماه مه از این مسئله حمایت می‌کردند.
درصد طرفداران استیضاح و برکناری از قدرت اکنون کمی بیش از مخالفان آن است. درصد مخالفان استیضاح در نظرسنجی جدید سی ان ان ۴۵ درصد است، در حالی که در ماه مه ۵۴ درصد بود. درصد مخالفان استیضاح به کمترین میزان خود در نظرسنجی‌های سی ان ان درباره این مسئله رسیده است.
این تغییر از ماه مه عمدتاً در میان افراد مستقل و جمهوری خواهان صورت گرفته است. حدود سه چهارم دموکرات‌ها از استیضاح ترامپ و برکناری وی از قدرت حمایت می‌کنند که در ماه مه نیز تقریباً همین مقدار بود، در حالی که حمایت از این مسئله در میان افراد مستقل با ۱۱ درصد افزایش به ۴۶ رسیده و در میان جمهوری خواهان با هشت درصد افزایش به ۱۴ درصد رسیده است.
این تغییر همچنین به طور چشمگیری در میان آمریکایی‌های جوانتر صورت گرفته است. ۶۰ درصد از افراد زیر ۳۵ سال اکنون می‌گویند از استیضاح ترامپ و برکناری وی از قدرت حمایت می‌کنند، در حالی که این میزان در ماه مه ۴۳ درصد بود. حمایت از این مسئله در میان آمریکایی‌های مسن‌تر تقریباً ثابت باقی مانده است (۴۲ درصد اکنون در مقابل ۴۰ درصد در ماه مه). نظرسنجی قبلی سی ان ان درباره استیضاح چنین شکاف چشمگیری را از لحاظ سن نشان نداده بود.
این تغییر بر حزب جمهوری خواه متمرکز است. حمایت از استیضاح ترامپ و برکناری وی از قدرت در میان جمهوری خواهان و افراد مستقل متمایل به جمهوری خواه زیر ۵۰ سال از ۹ درصد در ماه مه به ۲۲ درصد در حال حاضر رسیده، در حالی که دیدگاه‌های جمهوری خواهان و افراد متمایل به جمهوری خواه مسن‌تر تقریباً بدون تغییر و به میزان هشت درصد در حمایت از استیضاح و برکناری از قدرت، باقی مانده است.
این نظرسنجی همچنین نشان داد ۴۸ درصد (پاسخ دهندگان) می‌گویند ترامپ برای کسب برتری سیاسی در برابر یک رقیب احتمالی (در انتخابات ریاست جمهوری) سال ۲۰۲۰ (آمریکا) در مکالمات خود با رئیس جمهور اوکراین به طور نامناسب از اختیارات ریاست جمهوری استفاده کرده است، در حالی که ۳۹ درصد می‌گویند وی چنین کاری نکرده است و ۱۰ درصد می‌گویند اطلاع کافی درباره این مسئله ندارند.
شکاف حزبی در خصوص این مسئله مشهود است: ۷۴ درصد دموکراتها، ۴۷ درصد افراد مستقل و ۱۷ درصد جمهوری خواهان می‌گویند ترامپ به طور نامناسب از قدرت استفاده کرده است. ۷۱ درصد جمهوری خواهان می‌گویند اقدامات ترامپ در این وضعیت استفاده نامناسب از قدرت نبوده است.
این نظرسنجی از طریق تلفن ثابت و همراه در فاصله زمانی ۲۴ تا ۲۹ سپتامبر (دوم تا هفتم مهر) صورت گرفته است و هزار و ۹ بزرگسال در سراسر آمریکا در آن شرکت کرده اند. نتایج این نظرسنجی در میان کل نمونه با حاشیه خطای نمونه گیری مثبت یا منفی ۳.۵ درصد صورت گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)