• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
منصوری ؛

ایجاد ۸۰ هزار فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار: امسال می‌خواهیم بیش از ۸۰ هزار فرصت شغلی جدید در بخش مشاغل خانگی ایجاد شود

انعقاد قرارداد طرح ملی مشاغل خانگی در ۳۱ استانآقای عیسی منصوری در حاشیه انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کشور ما برای توسعه مشاغل خانگی و یا حمایت از مشاغل خانگی بهترین ابزار وام بود که گاهی هم منجر به تداخل در امر مشاغل خانگی می‌شد، اما از پارسال در همکاری با جهاد دانشگاهی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی ایجاد شد که این الگوی جدید مبتنی بر آموزش، مشورت، اتصال به بازار و ارتقاء تکنولوژی است و مبتنی بر وام نیست.
وی ادامه داد: براساس این طرح نتایج خوبی در مرحله اول در ۹ استان بدست آمد که بیش از ۲۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شد و امروز ما در همین راستا شاهد انعقاد تفاهم نامه‌ای هستیم که به صورت تکمیلی و با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طراحی و اجرا شده است، براساس این طرح امسال می‌خواهیم به بیش از ۸۰ هزار فرصت شغلی جدید در حوزه مشاغل خانگی برسیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که باید در ابتدا تعداد اشتغال و تجربیات مشخص شود افزود: بخشی از منابع را از منابع عمومی و داخلی وزارت کار دریافت کردیم و بخشی دیگر را انتظار داریم که صندوق کارآفرینی امید بدهد تا بتوانیم در اجرای این طرح راه توسعه در امر مشاغل خانگی را پیش ببریم.
آقای منصوری به برخی از اشکالات توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: از جمله مشکلات غیر رسمی بودن و تعریف نشدن چارچوب مشخص مشاغل خانگی است که با ایجاد سامانه ملی اشتغال ایرانیان انتظار می‌رود تمامی این اشکالات با رسمی و ثبت شدن برطرف شود.
وی ادامه داد: یکی از دیگر از مشکلات، بیمه صاحبان مشاغل خانگی است که امیدواریم این مشکل هم برطرف شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که ملاک اصلی این طرح پایداری شغل است، گفت: اتصال تولید کنندگان مشاغل خانگی با شرکت‌های صاحب نشان (برند) از جمله راهکار‌هایی بود که در این عرصه می‌توانست این مشکل را بر طرف کند به طوری که صاحبان مشاغل خانگی با اتصال به بازار و شناخت نیاز آن کار بگیرند و انجام و تحویل بازار دهند.
آقای منصوری با بیان این که حدود ۱۰ درصد از مشاغل خانگی در بخش اشتغال روستایی است، افزود: هم اکنون منابع مالی مشکل ما نیست به طوری که از همین میزان منابع و با حمایت صندوق کارآفرینی امید می‌توان هماهنگی‌های لازم را برای اشتغال روستایی ایجاد کرد.
وی با بیان این که امروزه بیشتر مشاغل خانگی در تولید مواد غذایی است، گفت:​ بخش قابل توجهی در مشاغل خانگی به تولیدات غذایی اختصاص دارد و رایزنی‌هایی برای کنترل کیفی شده است تا شاهد ارائه محصولی با کیفیت و سلامت به بازار باشیم.

انعقاد قرارداد طرح ملی مشاغل خانگی در ۳۱ استان 

طرح ملی مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور میان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی ظهر امروز و در سالن جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.
دو سال پیش چنین طرحی برای ایجاد مشاغل خانگی در ۹ استان کشور به اجرا در آمد که منجر به توسعه مشاغل خانگی در سطح کشور شده است.
بر اساس این طرح قرار است ۶ هزار زن خانوار در سطح کشور صاحب شغل شوند و برای هر استان به طور جداگانه سامانه توسعه مشاغل خانگی نیز ایجاد شود.
در این مراسم همچنین سامانه جدید طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با مشخصه‌های جدید رونمایی شد که از مزایای این سامانه دسترسی استان‌های کشور به اخبار مربوط به مشاغل خانگی و تعداد طرح‌های آن در هر استان و مشخص شدن کارفرما و میزان نیروی شاغل است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)