• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۸۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۶
بین الملل » آمریکا
در پی رسوایی دخالت در اوکراین

پمپئو دیپلماسی آمریکا را نابود کرد

واشنگتن پست نوشت مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا باعث نابود شدن دیپلماسی واشنگتن شده است

پمپئو دیپلماسی آمریکا را نابود کرد  به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی به عملکرد مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا پرداخت و نوشت پمپئو سبب نابود شدن دیپلماسی آمریکا شده است.
در این گزارش آمده است : مایک پمپئو ادعا می‌کند در حال دفاع از "افراد متخصص" در این وزارت خانه و سیاستی است که آن‌ها در ارتباط با اوکراین دنبال کرده اند. اما حقیقت دقیقا برعکس این ماجراست. پمپئو در حالی به این مسئله متعهد باقی ماند که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و رودی جولیانی وکیل شخصی اش در راستای اهداف خود سیاست مرتبط با اوکراین را دنبال کردند و او در واقع سبب شد آن‌ها بتوانند حمله‌ای را علیه سفیر آمریکا در کییف انجام دهند. اکنون او در تلاش برای ممانعت او و دیگر افراد متخصص از حضور در کنگره و شهادت دادن در این باره است.
مسئله‌ای که وزیر امور خارجه آمریکا به آن اذعان نکرد این بود که او به ترامپ و رودی جولیانی وکیل شخصی ترامپ اجازه داد این سیاست را از بین ببرند. پمپئو کاری برای منع جولیانی از قرار دادن خودش در کنار برخی از فاسدترین مقامات اوکراینی با هدف ارائه روایت‌های جعلی در ارتباط با بایدن و همچنین ارائه تئوری‌های توطئه در ارتباط با نقش اوکراین در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶, انجام نداد. یکی از این روایت‌های اشتباه در این باره که هک شدن سایت کمیته ملی دموکراتیک نه توسط روسیه بلکه توسط اوکراینی‌ها انجام شد، بخشی از روند ارائه اطلاعات اشتباه است که در راستای کمپین ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای تضعیف دولت حامی غرب در اوکراین بوده است.
پمپئو در روز ۲۵ ماه ژوئیه شاهد گفتگوی تلفنی ترامپ و زلنسکی بود و این در حالی است که ترامپ رئیس جمهور اوکراین را برای انجام دادن تحقیق و همچنین ارائه روایت‌های اشتباه در این باره که بایدن برای برکناری دادستان اوکراین و حفاظت از پسرش تلاش کرد، تحت فشار قرار داد. او در حالی در این نشست حضور داشت که ترامپ به مِری یووانوویچ سفیر سابق آمریکا در اوکراین تهمت زد، کسی که یک کارشناس خبره در امور خارجی است و پمپئو در نهایت او را از سمتش برکنار کرد.
یووانوویچ علیه فساد در دولت اوکراین مسائلی را مطرح کرده بود. او به خاطر می‌آورد که ترامپ گفت: " او باید برود. " در همین حال -بر اساس متن منتشر شده از سوی کاخ سفید- ترامپ هرگز در گفتگو با زلنسکی به مسئله "اختلاس" یا "فساد" یا "تهدیدی که روسیه دارد", اشاره نکرد. ادعای پمپئو در این باره که این مکالمه در چارچوب سیاست دیرینه آمریکا بود، کاملا دروغ است.
همچنین، سخنان پمپئو در این باره که درخواست کمیته‌های مجلس نمایندگان آمریکا برای احضار یووانوویچ و دیگر مقامات وزارت امور خارجه آمریکا اقدام نامناسب بوده  نیز دروغ است. پمپئو ادعا کرد این کمیته‌ها فرآیندی مناسب را طی نکردند یا این که به این مقامات مربوطه به اندازه کافی زمان ندادند تا آن‌ها آماده شوند.
او تأکید کرد وکلای وزارت امور خارجه آمریکا باید در همه این نشست‌ها حضور داشته باشند تا جلوی افشای "اطلاعات خاص" گرفته شود. رئیس کمیته مجلس نمایندگان آمریکا به درستی این سخنان را تفسیر کرد که آن‌ها اعلام کردند پمپئو "در حال ارعاب شاهدان وزارت امور خارجه آمریکا به منظور حفاظت از خودش و رئیس جمهور است. "
خوشبختانه، یکی از این شاهدان کرت ولکر Kurt D. Volker نماینده ویژه سابق آمریکا در امور اوکراین قرار است روز پنجشنبه شهادت دهد و همچنین گفته می‌شود یووانوویچ هم قرار است هفته آینده در مجلس نمایندگان آمریکا حضور پیدا کند. آن‌ها و دیگر مقامات وزارت امور خارجه آمریکا نباید در گفتن حقیقت در ارتباط با این موضوع به کنگره تعلل کنند که چگونه پمپئو سبب نابود شدن دیپلماسی آمریکا شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)