• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۲۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۹
سیاسی » دولت
رئیس‎ جمهور در دیدار استانداران تهران، قم و البرز؛

لزومِ تلاش بی‌وقفه برای رفعِ مشکلاتِ معیشتی

رئیس‌جمهور: استانداران و مسئولان اجرایی باید برای رفع مشکلات و کمبود بخش‌های مختلف به ویژه معیشت مردم بی‌وقفه تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر دوشنبه در جلسه ای با استانداران تهران، قم و البرز، ضمن استماع گزارش‌های آنان در مورد وضعیت این سه استان در بخش‌های مختلف ، با تاکید بر ضرورت تعامل و ارتباط نزدیکتر استانداران با مردم و تلاش برای تسریع در حل مشکلات آنان گفت: با توجه به شرایط تحریم مردم با مشکلاتی مواجه اند و وظیفه مسئولین و بویژه استانداران این است که در کنار مردم باشند و برای حل مشکلات آنها برنامه ریزی و تلاش کنند.
رئیس جمهور با بیان اینکه "دولت تلاش کرده است کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را تامین کند " ، اظهارداشت: استانداران باید در حمایت از تولید، در مسیر رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی و افزایش میزان اشتغال بیش از پیش بکوشند.
دکتر روحانی با اشاره به محورهای گزارش های هر یک از استانداران در زمینه روند اجرای پروژه ها و طرح های دولت در این استان ها ، بر هوشمند سازی شهرها برای تسریع و آسان نمودن اداره و مدیریت شهرها تاکید و گفت: دولت الکترونیک سریعتر باید کامل شود تا روند امور و رفع حل مشکلات مردم سرعت بیشتری یابد.
رئیس جمهور موضوع ساخت مسکن و اصلاح بافت های فرسوده را یکی از سیاست های اصلی دولت برشمرد و تاکید کرد: این طرح باید در استان ها مورد توجه قرار گیرد و زمین های دولتی باید در پیشبرد این طرح مورد استفاده قرار گیرند.
دکتر روحانی با بیان سرمایه گذاری های کلان دولت طی 6 سال گذشته در حوزه حمل و نقل گفت: توسعه حمل و نقل به ویژه ریلی و جاده ای برای دولت مهم است و از جمله پروژه های مرتبط با اتوبان های شهرهای اطراف تهران و استان های مجاور باید هر چه سریعتر تکمیل شوند.
رئیس جمهور اهمیت حفظ محیط زیست و توجه به صنعت گردشگری را بار دیگر مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: محیط زیست در تمام کشور و بویژه شهرهای بزرگ از جمله تهران بسیار مهم است و در همین موضوع پسماند و فاضلاب تهران باید هر چه سریعتر ساماندهی شود.
دکتر روحانی همچنین استانداران را به ارتباط نزدیکتر با مراجع عظام و علما و بهره گیری از راهنمایی های آنان توصیه کرد.
«انوشیروان محسنی بندپی» استاندار تهران، «بهرام سرمست» استاندار قم و «عزیزالله شهبازی» استاندار البرز نیز در این جلسه گزارشی از مطالبات مردم و مسائل و مشکلات موجود در بخش های گوناگون استان‌های تحت مدیریت خود و روند اجرای مصوبات قبلی دولت و طرح ها و پروژه های مختلف بویژه در بخش‌های عمرانی، صنعتی، زیربنایی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی و نیز طرحها و برنامه های آتی توسعه‌ای استان از جمله در راستای افزایش زمینه‌های اشتغال برای جوانان ارائه و بر ضرورت حمایت همه جانبه دولت از مسئولان اجرایی در استان ها تاکید کردند.
در این نشست، استاندار تهران با تشریح اقدامات انجام شده در این استان، ساماندهی پسماند و هوای پاک را از جمله مهمترین دغدغه های محیط زیستی مردم استان دانست.
انوشیروان محسنی بند پی همچنین ساخت تصفیه خانه های جدید برای تامین آب شرب استان تهران، توسعه 2 هزار تخت بیمارستانی در استان در سال جاری، افزایش کلاس های درس در تهران و همکاری بیشتر با خیرین مدرسه ساز و تسهیل حمل و نقل از تهران به شهرهای استان به ویژه حمل و نقل ریلی را مورد اشاره قرار داد.
بهرام سرمست استاندار قم نیز در این نشست با تاکید بر تعامل نزدیک مسئولین با مردم و حل مشکلات آنها، تلاش برای توسعه استان و معرفی فرصت های سرمایه گذاری ، ایجاد تسهیلات برای زائران و تلاش برای برای حمایت از تولید و حل مشکلات بنگاه های اقتصادی را از جمله اقدامات استانداری در استان برشمرد.
تسهیل حمل و نقل جاده ای و ریلی، توجه ویژه به ایجاد اشتغال ، حمایت از صادر کنندگان، تسریع در گازرسانی و تامین آب کشاورزی ،تلاش برای حل مشکلات مردم ، توجه به ایجاد مسکن برای نیازمندان و تکمیل مسکن مهر نیز از جمله نکاتی بود که از سوی عزیز الله شهبازی استاندار البرز در نشست با رییس جمهور مورد اشاره و تاکید قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)