• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۳۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری
خبر‌هایی از شهرداری تهران

ارائه لایحه متمم بودجه شهرداری تهران تا یک ماه آینده

معاون شهردار تهران: پس از بررسی عملکردها، متمم بودجه تا یک ماه آینده تقدیم شورا خواهد شد

رونمایی از تمبر جاذبه‌های گردشگری منطقه ۲به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سایت شهرداری تهران، معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران گفت: از همه مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران خواسته شده است عملکرد شش ماهه خود را در حوزه درآمد‌ها و هزینه‌ها اعلام کنند تا میزان تحقق بودجه سال ۱۳۹۸ را ارزیابی کنیم.
حامد مظاهریان با بیان اینکه بخشی از هزینه‌ها در شش ماهه اول سال پیش‌بینی نشده بود، افزود: برای مثال برآورد اولیه در مصوبه بودجه مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای کارکنان بود، اما در عمل با افزایش حدود ۳۴ درصدی حقوق‌ها مواجه شدیم و بخشی از افزایش هزینه‌ها مربوط به این بخش بوده است.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور، بخشی از درآمد‌های موردانتظار نیز در نیمه اول سال محقق نشده است و پیش‌بینی‌هایی شده است تا روش‌های جبرانی یا ایجاد مسیر‌های جدید درآمدی در نیمه دوم سال پیگیری شود.
 
مشاور شهردار تهران
 افزایش سهم شهرداری‌ها از مالیات برارزش افزوده به کاهش شهرفروشی می‌انجامد 
مشاور شهردار تهران گفت: سهم شهرداری‌ها از مالیات برارزش افزوده به کاهش شهرفروشی می‌انجامد و باید همه همکاری کنند.
سید مناف هاشمی با اشاره به اینکه طبق توافق دولت و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده است، سهم شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده از ۳ درصد به ۴ درصد افزایش پیدا کند، گفت: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای کاهش شهر فروشی و آسیب‌های ناشی از فروش تراکم این بند را تصویب کنند.
وی گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده یکی از مترقی‌ترین قوانینی است که هم در حوزه مالیات برای کشور مؤثر است و هم در حوزه عوارض برای شهرداری‌ها اهمیت دارد. این قانون در بسیاری از کشور‌های دنیا از سال‌های گذشته عملیاتی شده است، اما کشور ما سابقه چندان طولانی در قانون مالیات بر ارزش افزوده ندارد.
مناف هاشمی افزود: در ابتدا با قانون تجمیع عوارض و تصویب تجمیع عوارض بسیاری از کد‌های درآمدی و عوارضی شهرداری‌ها حذف و سهم شهرداری‌ها و دولت در قانون تجمیع عوارض مشترک شد. مرجع وصول این عوارض هم سازمان مالیاتی کشور تعیین شد. آن قانون یک دوره پنج ساله اجرا و پس از آن قانون مالیات بر ارزش افزوده به طور موقت تصویب شد. البته این قانون موقت بیش از ۱۰ سال اجرا شد و تغییرات آن از هفته گذشته در دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
مشاور شهردار تهران ادامه داد: در روز‌های گذشته از ماده ۱ تا ۱۶ در صحن مجلس شورای اسلامی بررسی شد و طبق جمع بندی انجام شده ماده ۷ که نرخ مالیات و مالیات بر ارزش افزوده است، مانند گذشته ۹ درصد تصویب شده است. در قانون گذشته از مجموع این ۹ درصد ۰.۲۷ درصد آن به وزارت ورزش و جوانان، ۱ درصد به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۵ درصد به عنوان مالیات و ۳ درصد هم به عنوان عوارض به شهرداری‌ها تعلق می‌گرفت.
وی تاکید کرد: به استناد بند ۳ ماده ۴۱ لایحه مالیات بر ارزش افزوده دولت و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سهم شهرداری‌ها را به ۴ درصد تغییر دادند که امیدوارم این بند برای کاهش شهر فروشی و آسیب‌های مربوط به تراکم به همین صورت تصویب شود.
مناف هاشمی با اشاره به اینکه ماده ۹ لایحه مالیات بر ارزش افزوده به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده است، تصریح کرد: در ماده ۹ حدود ۱۶ بند برای معافیت‌ها و تخفیف‌ها در نظر گرفته شده است. کالا‌هایی از جمله محصولات کشاورزی، شیر، پنیر، ماست، تخم مرغ، آرد، گوشت، ماکارونی، کاغذ، کتاب، روزنامه و ... جزو این معافیت‌ها هستند که ما هم اعتقاد داریم، باید از این کالا‌ها حمایت شود و معافیت برایشان بلامانع است.
وی ادامه داد: دلیلی ندارد کالا‌هایی مانند شمش طلا، انواع حواله‌های کاغذی و الکترونیکی، دارایی‌های غیرمنقول، انتقال دارایی، صندوق‌های اقتصادی و ... هم معافیت مالیاتی داشته باشند.
مشاور شهردار تهران با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این موارد اختلاف نظر دارند، گفت: هر جا که دولت سهم خود را دریافت نکند به طور طبیعی، شهرداری‌ها هم آسیب می‌بینند. براساس گزارش مجلس شورای اسلامی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد از مالیاتی که باید وصول شود، در ماده ۹ مشمول معافیت می‌شود. وقتی می‌خواهیم کشور را بدون نفت اداره کنیم، چندان معنادار نیست که ۵۰ درصد مالیات کشور را دریافت نکنیم.
 
شهردار منطقه ۲
رونمایی از تمبر جاذبه‌های گردشگری منطقه ۲
تمبر جاذبه‌های گردشگری منطقه ۲ در نشست تخصصی تهران پژوهان با حضور رئیس و اعضای شورای شهر تهران رونمایی شد
رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ با بیان اینکه این منطقه نگین سبز پایتخت است، گفت: جاذبه‌های بی نظیر گردشگری، این منطقه را به مقصد سفر بسیاری از شهروندان و مهمانان داخلی و خارجی به صورت روزانه در تهران تبدیل کرده است.
وی افزود: با هدف افزایش سرمایه‌های اجتماعی شهر و بازشناسی هویت پایتخت برای چاپ تمبر و کارت پستال‌هایی از برخی تصاویر جاذبه‌های گردشگری مورد توجه شهروندان، اقدام و رونمایی شد.
آقای کشت پور منطقه ۲ را منطقه ویژه گردشگری خواند و افزود: از برج میلاد تهران تا منطقه گردشگری نهج البلاغه، بوستان گفتگو، پارک پردیسان، پارک ژوراسیک، بوستان پرواز و صد‌ها مرکز تجاری و محور‌های جذاب خدماتی همگی در کنار هم بر ظرفیت گردشگری در این منطقه افزوده است و با بهره برداری ده‌ها طرح شهری و گردشگری دیگر می‌رود تا به نماد آرامش شهری سبز تبدیل شود.
شهردار منطقه ۲ گفت: علاوه بر شاخص‌های توسعه انسانی، توسعه حمل و نقل عمومی و پاک در کنار فضای سبز استاندارد، باعث افزایش مسئولیت پذیری شهروندان ساکن در این منطقه شده است و با گسترش آموزش‌های شهروندی مناسب و برپایه نیاز‌های شهروندان در مسیر تبدیل تفکر شهرنشینی به شهروندی هستیم.
 
مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران
 اجرای طرح رفع سدمعبر وانتی‌ها در منطقه ۱۷ 
مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران از اجرای طرح رفع سدمعبر بساط گستران وانتی در منطقه ۱۷ خبر داد.
سید امیر فتاحیان گفت: طرح‌های انضباط شهری (رفع سدمعبر بساط گستران دستفروش و وانتی) با هدف حفظ حقوق شهروندی و ساماندهی این قشر از شهروندان، به صورت مستمر در نقاط و معابر آلوده به سدمعبر شهر تهران با همکاری شهرداری‌های مناطق اجرا شده است.
وی افزود: در پی درخواست شهروندان و کسبه نواحی ۱، ۲ و ۳ منطقه ۱۷ شهرداری تهران، طرح رفع سد معبر وانتی‌ها با هدف تسهیل تردد شهروندان، پیشگیری از وقوع تصادف در معابر، حفاظت از معابر عمومی، کاهش ترافیک و حفظ حقوق شهروندان به اجرا درآمده است.
آقای فتاحیان خاطرنشان کرد: خودرو‌های وانتی که سد معبر می‌کنند از سوی ماموران پلیس راهور جریمه می‌شوند و در صورت تکرار تخلف سدمعبر، خودروی آن‌ها توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)