• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۴۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰
سیاسی » دولت
ربيعي در حاشيه هيئت دولت؛

تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر برای احیای دریاچه ارومیه

سخنگوی دولت: امروز یکی از بحث‌های جلسه دولت احیای دریاچه ارومیه بود که گزارشی در جلسه مطرح شد و ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر برای احیای این دریاچه اختصاص پیدا کرد

تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر برای احیای دریاچه ارومیهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای ربیعی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات امروز دولت خاطرنشان کرد: ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار به تفکیک ۲۳۲ میلیارد تومان برای اعتبارات هزینه‌ای و ۱۲۸ میلیارد تومان تملک دارایی برای استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، فارس، مازندران و گلستان در زمینه طرح‌های آبی تصویب شد.
وی افزود: همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان تملک دارایی برای زهکشی دشت گمیشان در اختیار وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و نیرو قرار گرفت.
اقای ربیعی درخصوص پیگیری مسئله پسماند‌ها و زباله‌های بیمارستانی نیز گفت: گزارش‌هایی از مدت‌ها قبل درخصوص بحث پسماند‌ها تهیه و در جلسه امروز دولت مطرح شد و در این زمینه از رسانه‌هایی که فعال بودند سپاسگزاریم.
وی تاکید کرد: امروز در جلسه پیرامون پسماند‌های بیمارستانی و بوی بد آن‌ها که تقریبا در جنوب تهران و از سمت فرودگاه امام خمینی (ره) است بحث شد و درباره استان‌هایی که این پسماند‌ها در آنجا آسیب رسانی می‌کنند تصمیماتی گرفته شد.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه در سه استان شمالی طرح‌هایی برای تولید برق از پسماند‌ها ارایه شده گفت: بحثی مطرح شد که سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این زمینه تمایل ندارند چراکه قیمت برقی که دولت از آن‌ها می‌خرد مقرون به صرفه نیست به همین دلیل امروز دولت این اختیار را به وزیر نیرو داد تا به نحوی برق را خریداری کنند که برای سرمایه گذاران نیروگاهی مقرون به صرفه باشد تا تمایل پیدا کنند در زمینه تبدیل پسماند‌ها به برق سرمایه گذاری کنند.
اقای ربیعی در مورد پسماند‌های بیمارستانی استان تهران نیز افزود: قرار شد شهرداری مسئولیت تهران و حومه را برعهده گیرد و این سازمان به عنوان مسئول اجرا با سایر دستگاه‌ها همچون محیط زیست، جهادکشاورزی و وزارت بهداشت گرد هم آیند تا کمیته‌ای برای کاهش آسیب و رفع آسیب مناطق آلوده تشکیل دهند.
وی گفت: برای کل کشور هم وزارت کشور مسئول شد تا در این زمینه تصمیمات مقتضی را بگیرد.
سخنگوی دولت با اشاره به بحث کاهش مصرف پلاستیک در جلسه امروز دولت افزود: در برخی کشور‌های دنیا مصرف پلاستیک ممنوع شده و حتی در کشور‌هایی برای استفاده از آن جریمه در نظر گرفته شده که ما هم باید فرهنگ سازی در این زمینه را آغاز کنیم به همین خاطر سازمان حفاظت محیط زیست مسئولیت پیدا کرد تا این موضوع را در کمیسیون مربوطه مطرح کند.

ایران، دولت ترکیه را به خویشتن‌داری دعوت کرده است
سخنگوی دولت درباره تحولات اخیر در سوریه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، دولت ترکیه را در موضوع سوریه به خویشتن‌داری دعوت کرده است.
آقای علی ربیعی در حاشیه جلسه هیئت دولت، بررسی لایحه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت مالی و اداری در جلسه هیأت وزیران را از دیگر دستور کار دولت برشمرد و گفت: دولت لایحه شفافیت را به مجلس ارسال کرده که از نمایندگان مجلس درخواست می‌کنیم این لایحه را در اولویت قرار دهند.
سخنگوی دولت یادآورشد:​ لایحه شفافیت مربوط به کار‌های زیربنایی مبارزه با فساد است. دو لایحه دیگر یعنی «لایحه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت مالی و اداری» و «لایحه تعارض منافع» به اتفاق لایحه شفافیت، لوایح سه گانه‌ای هستند که در کنار هم، مبارزه ساختاری و هدفمند و درازمدت با فساد را تضمین می‌کند.
وی درباره گفتگو میان ایران و ترکیه در موضوع سوریه گفت:​ ارتش سوریه باید بر مرزهایش اختیار داشته باشد و این حق ارتش سوریه است.
آقای ربیعی با بیان اینکه ادلب برای ما مهم و به پایگاهی برای داعش تبدیل شده است و باید تعیین تکلیف شود، افزود:​ جمهوری اسلامی ایران همچنین از خروج آمریکایی‌ها از سوریه استقبال می‌کند.
سخنگوی دولت در پایان در پاسخ به سوالی درباره استفاده از سرنگ‌های آلوده، گفت: وظیفه پاسخگویی به شایعات مجازی را نداریم و این اخبار تنها ناامنی روانی ایجاد می‌کند و اقلام خریداری شده وزارت بهداشت منطبق با استاندار‌های جهانی بوده و قطعا این موضوع اتفاق نیفتاده است، مجامع و علوم آزمایشگاهی آزاد می‌توانند در این باره گزارش آزاد تهیه کنند و رسانه‌ها نیز باید به امنیت روانی مردم کمک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)