• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۷۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
با همکاری دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی

امکان دریافت خدمات دامپزشکی برای تمام دام‌ها

رئیس سازمان دامپزشکی کشور: از فردای روز گزارش ارزیابی کارشناسان سازمان بهداشت جهانی دام، به رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت اقدام خواهد شد.

امکان دریافت خدمات دامپزشکی برای تمام دام‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، آقای دکتر علیرضا رفیعی‌پور در آیین افتتاح فرایند ارزیابی تیم کارشناسان خبره سازمان جهانی بهداشت دام که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ افزود: از آنجا که ایران بصورت مستقیم و غیرمستقیم ۱۰ هزار کیلومتر مرز آبی، زمینی و هوایی با ۱۴ کشور منطقه آسیایی، آفریقایی و اروپایی دارد، لذا اهمیت تقویت خدمات دامپزشکی این کشور به بهره برداران حوزه دام، طیور و آبزیان اهمیت دو چندانی دارد و بر کسی پوشیده نیست؛ در همین راستا با همکاری و مساعدت همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی، در حال حاضر همه جمعیت دامی ایران چه صنعتی و چه عشایری، امکان دریافت خدمات دولتی و خصوصی پیشگیرانه و درمانی را دارند.
وی با بیان اینکه همکاران سازمان دامپزشکی کشور نزدیک به ۴۰ هزار نفر در مقاطع کاردانی تا PHD هستند و در ۴۰۰ هزار مرکز از مزرعه تا سفره در حال خدمت هستند، گفت:​ پس از اعلام گزارش ارزیابی تیم اعزامی از سازمان جهانی بهداشت دام، از فردای همان روز مشخص شدن نتایج، با زمان بندی مشخص نسبت به رفع نقاط ضعف و تکمیل نقاط قوت اقدامات لازم اعمال خواهد شد.
در این نشست، معاون پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشورمان نیز به طیف گسترده‌ای از اقدامات فنی پیشگیرانه و بهداشتی که پس از ارزیابی پیشین سازمان جهانی بهداشت دام به ویژه طی ۲ سال اخیر به آن پرداخته شده اشاره کرد که شاخص‌ترین آن اجرای برنامه‌های ملی در ۵ کامپوننت (جزء) بوده است که موارد اپیدمیوسرویلانس، معیارهای‌کنترلی، برنامه تشخیص، اطلاع‌رسانی و آموزش و در نهایت نظارت و مراقبت را شامل می‌شود.
دکتر علی‌صفر ماکنعلی در بخشی از اظهارات تفصیلی و فنی خود با بیان اینکه به طور نمونه در همین راستا ۴۱ هزار نفر عشایری و روستایی در زمینه‌های مختلف حوزه مراقبت و بهداشتی آموزش دیده اند و فقط برای مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به ۱۶ هزار نفر از جمعیتی که به نوعی در این زمینه فعالیت دارند، اضافه کرد: در سایر زمینه‌ها از جمله بیماری‌های تب برفکی، بروسلوز، نیوکاسل و سالمونلا و. نیز برنامه‌های ملی برای نخستین بار در دستور کار قرار گرفته که با وجود برخی مرانع اعتباربخشی متاثر از تحریم‌ها، چشم‌انداز نوید بخشی را جهت پیشگیری از بروز هرگونه بحران ایجاد کرده است.
گفتنی است، کارشناسان خبره سازمان بهداشت جهانی دام (oie) برای ارزیابی و آنالیز خدمات دامپزشکی ایران (PVS) به ایران آمده اند تا طی ۲ هفته حضور در کشورمان، ساختار، تشکیلات، نیروی انسانی، منابع مالی و فرایندها، دستورالعمل‌ها و استاندارد‌های این حوزه اعم از بخش دولتی و غیردولتی را مورد ارزیابی قرار دهند.
دکتر صلاح حَمامی (رئیس)، خانم دکتر داگمار مونیکا هیم (عضو تیم PVS)، آقای دکتر جیان‌کارلو فِراری (کارشناس فنی) و خانم دکتر ناتالی بلاچ (عضو فنی) اعضای تیم کارشناسان خبره اعزامی از OIE را تشکیل داده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)