پخش زنده
امروز: -
کشاورز برخواری با برداشت 130 تن ذرت علوفه ای در هکتار موفق به کسب زتبه برتر تولید این محصول در استان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی برخوار گفت : مالوردی کشاورز برخواری در 50 هکتار از زمینهای کشاورزی خود با تولید 130 تن ذرت علوفه ای در هر هکتار رتبه اول تولید این محصول را در استان اصفهان کسب کرد.
نقدی با بیان اینکه چهار هزار هکتار از مزارع این شهرستان به کشت ذرت علوفه ای اختصاص دارد افزود: متوسط برداشت حدود هفت تن در هکتار است و بیش از 400 کشاورز در این شهرستان به کشت ذرت علوفه ای می پردازند.
جمالی کارشناس تولیدات گیاهی شهرستان برخوار هم گفت: کاربرد توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی در مراحل کاشت ،داشت و برداشت ، استفاده از ریز مغزی ها و رعایت سامانه ابیاری تیپ در این مزرعه از عواملی افزایش تولید این محصول است .
چجوری میشه از ایشون مشاوره گرفت؟
سلام چطوری میشه با ایشان مشورت کرد
از چه بزرگی استفاده کردن و چه کودی
از چه بذری و چه کودی و چندروز به چند روز آبیاری کرده اند
اسم بذری که ایشون کاشت کردن رو بگین
سلام وقتی تبلیغ می کنی حداقل وسایل تبلیغ را نام ببرید ازچه کودهای ودر چند مرحله وفاصله آبیاری چند روز ما هم کشاورز هستیم بتوانیم از این روش در آمد خودمون و بالا و به اقتصاد کشور کمک کنیم
ماشاالله من هم بذر کرودنا زدم ولی بیشتر ۱۱۵ تن برداشت نکردم
سلام امکان دارد که ایشان از کودهای آلی ارگانیک استفاده کرده که ما در منطقه اصفهان استفاده میکنیم با ما تماس بگیرید 09132114818