• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۹۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
بین الملل » آمریکا
در مناظره انتخاباتی در اوهایو

بایدن اقدام ترامپ را در سوریه شرم آور خواند

خروج از شمال سوریه شرم آور‌ترین کاری است که یک رئیس جمهور در زمینه سیاست خارجی در تاریخ مدرن ما انجام داده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از سی ان ان؛ جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در مناظره انتخاباتی شب گذشته در اوهایو اعلام کرد تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای خارج شدن از سوریه "شرم آور ترین" اقدامی بود که انجام شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جو بایدن طی این مناظره انتخاباتی از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از شمال سوریه انتقاد کرد، اما در عین حال، از پاسخ دادن مستقیم به سئوالی در این باره خودداری کرد.
بایدن در پاسخ به سئوالی در این باره که آیا او به عنوان رئیس جمهور نیرو‌های ویژه آمریکایی را به منطقه باز خواهد گرداند یا خیر، گفت: تصمیم ترامپ شرم آور‌ترین اقدامی است که یک رئیس جمهور در زمینه سیاست خارجی در تاریخ مدرن کشور ما انجام داده است. 
او همچنین از رئیس جمهور آمریکا به سبب هموار کردن مسیر ترکیه برای حمله به کرد‌های هم پیمان با آمریکا در سوریه انتقاد کرد. بایدن گفت: او بر این باور است که آمریکا باید در حمایت هوایی از آن‌ها دخیل باشد، اما به این سئوال پاسخ نداد که آیا او سربازان آمریکایی را به این منطقه باز خواهد گرداند یا خیر.
این یک موضوع پیچیده برای دموکرات‌هایی محسوب می‌شود که شمار زیادی از آن‌ها از اقدام ترامپ در سوریه انتقاد کرده اند. ترامپ خواستار خارج شدن آمریکا از درگیری‌ها در خاورمیانه شده است. ترامپ از اقدام خود دفاع کرد و گفت: خواهان دور شدن سربازان آمریکایی از مأموریت‌های شان در خارج است.
بایدن گفت: اگر من بودم این سربازان را خارج نمی‌کردم و هزار سرباز اضافی را از سوریه خارج نمی‌کردم. رئیس جمهور آمریکا می‌گوید اگر اعضای داعش از زندان‌ها فرار کنند روانه اروپا خواهند شد و به ما آسیب نخواهند زد. این شرم آور‌ترین کاری است که یک رئیس جمهور در زمینه سیاست خارجی در تاریخ مدرن ما انجام داده است. حقیقت این است که من هزاران ساعت را در اتاق امور اضطراری حضور داشتم و در ارتباط با سوریه و عراق کار کردم و فرماندهان سابق و کنونی ما از اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، شرم دارند. کاری که من می‌کردم این بود که به اسد اعلام کنم او دچار مشکل خواهد شد، زیرا ترکیه دچار مشکل شده است. من به رئیس جمهور ترکیه می‌گفتم که به سبب اقداماتش بهای سنگینی خواهد پرداخت. اکنون باید این بها را پرداخت کند. اگر من بودم می‌خواستم این هزار سرباز تحت حفاظت هوایی قرار داشته باشند و اعلام می‌کردم آن‌ها به هیچ جایی نخواهند رفت و از کرد‌ها هم محافظت می‌کردم. آن‌ها در حال کشته شدن هستند. اقداماتی که این مرد انجام می‌دهد، شرم آور است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)