• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۰۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹
سیاسی » دولت
حسن روحانی:

توسعه روابط ایران و آفریقای جنوبی،به نفع دو ملت

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توسعه همه جانبه روابط با آفریقای جنوبی گفت: بی تردید تعمیق این روابط، به نفع دوملت و دو منطقه است.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی شامگاه چهارشنبه در دیدار خانم «نالدی پاندور»، آفریقای جنوبی را یک کشور بسیار مهم در قاره آفریقا  با مردمی تحصیلکرده و دارای منابع غنی معدنی دانست و گفت: روابط ایران با آفریقای جنوبی به عنوان یک کشور دوست، همواره بسیار صمیمانه بوده است و در دوران مبارزات ضد آپارتاید ما  پیوسته در کنار شما بودیم.
رئیس جمهوری همچنین همکاری در زمینه های علمی و تحقیقاتی و روابط اقتصادی و تجاری دو کشور را  برای توسعه روابط  مورد اشاره قرار داد و افزود: روابط سیاسی و همکاری های بین المللی ما همیشه قابل توجه بوده است و نمایندگان آفریقای جنوبی در سازمان های تخصصی و بین المللی در اتخاذ مواضع، همواره در کنار ایران بوده اند.
آقاي روحانی با اشاره به اقدام غیرقانونی آمریکا در خروج از توافق هسته ای و همچنین اعمال تحریم های اقتصادی علیه ملت ایران، تاکید کرد: این اقدام دولت آمریکا به ضرر همه ما و خود آمریکا بود.
رئیس جمهور اظهار داشت: امیدواریم همه دوستان ما در سراسر دنیا از جمله آفریقای جنوبی در برابر اقدامات غیر قانونی و غیر انسانی آمریکا نسبت به ملت ایران که حتی تحریم غذا و دارو را هم شامل می شود، مواضع قاطع تری بگيرند.
آقاي روحانی خاطرنشان کرد: ایران و آفریقای جنوبی در زمینه مسئله امنیت منطقه و مبارزه با تروریسم نیز همواره نظرهاي مشترک  داشته اند و خواست ما همواره این بوده است که در خاورمیانه و خلیج فارس شاهد امنیت بیشتری باشیم.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بر ضرورت همفکری و رایزنی در جهان در مورد مردم مظلوم فلسطین و همچنین سایر جنگ زدگان و آوارگان از جمله مردم مظلوم یمن تاکید کرد.
خانم "نالدی پاندور" وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی نیز در این دیدار روابط دو کشور را بسیار محکم و اصولی دانست و گفت : اراده و قصد ما این است که روابط تهران و پرتوریا در همه حوزه ها گسترش یابد.
وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در تهران با حضور همتای ایرانی خود، اظهار داشت: این اجلاس بسیار خوب بود و زمینه های مشترک همکاری و توسعه روابط دو کشور را به خوبی شناسایی کردیم.
خانم نالدی پاندور ، برجام و توافق هسته ای را گامی بسیار شجاعانه توصیف کرد و گفت: ایران به تعهدات خود در برجام به صورت کامل عمل کرد اما آمریکا با عمل نکردن به تعهداتش از برجام خارج شد که ما خواهان بازگشت آمریکا به  برجام و پایان تحریم های آمریکا علیه ایران هستیم.
وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی همچنین در این دیدار با ابلاغ سلام گرم رئیس جمهور کشورش خطاب به اقاي  روحانی، دعوت رئیس جمهور آفریقای جنوبی از رئیس جمهور ایران برای سفر به این کشور را ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)