• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۰۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۷
بین الملل » تحلیلی

تاکید رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت برتقویت همکاری با نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از فرانکفورت , یورگن بووس (رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت) در دیدار با قادر آشنا (قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران) گفت: گسترش و تقویت همکاری‌های نمایشگاه کتاب تهران و فرانکفورت برای ما مهم است و در این راه تلاش می کنیم.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این دیدار که در دفتر رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت برگزار شد قادر آشنا، محمود آموزگار، غلامرضا نوعی و مهدی عمرانلو حضور داشتند.

قائم‌مقام نمایشگاه کتاب تهران در این دیدار گفت: حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت از اولویت‌های نشر جمهوری اسلامی ایران است و ناشران و صاحب‌نظران حوزه نشر کشورما تمایل زیادی برای حضور در این نمایشگاه دارند.
وی با اشاره به مشکل صادر نشدن روادید برای برخی از ناشران گفت: متأسفانه هرساله تعدادی از کاروان اعزامی نشر جمهوری اسلامی ایران به‌ خاطر صادر نشدن ویزا از حضور در این نمایشگاه بی‌بهره می‌مانند و امیدواریم که نمایشگاه کتاب فرانکفورت برای حضور هیات ایرانی مکاتبات لازم را با سفارت آلمان صورت دهد و هماهنگی لازم در این راه انجام پذیرد.
آشنا افزود: برای حضور هیات ناشران ایران در نمایشگاه فرانکفورت شورایی از ناشران، نویسندگان و اتحادیه‌های نشر تصمیم‌گیری می‌کنند و زمانی که قسمتی از این پازل با مشکل روبرو شود تمام پازل ما با مشکل روبرو خواهد شد.
مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران با ارائه پیشنهادی برای تسهیل در حضور گروه اعزامی جمهوری اسلامی ایران به نمایشگاه فرانکفورت گفت: برای سال آینده ما فهرستی از گروه اعزامی به مسئولان نمایشگاه در زمان مناسب ارائه می‌دهیم تا نمایشگاه فرانکفورت با سفارت آلمان برای حضور تمامی افرادی که از طریق این فهرست معرفی می‌شوند رایزنی های لازم را انجام دهد و مشکلات در این خصوص به صفر برسد.
در ادامه این نشست یورگن بووس رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت گفت: خوشحالیم که جمهوری اسلامی ایران در این دوره از نمایشگاه شرکت کرده است و هر ساله با دکوری زیبا در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور دارد.
وی در ادامه گفت: قرار است سالن پنج نمایشگاه کتاب فرانکفورت جمع‌آوری و مدرن‌تر شود به همین خاطر سال آینده تمام ناشران و کشورهایی که در این سالن حضور دارند به سالن چهار منتقل می‌شوند و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا به ایران جایگاه مناسب و شایسته‌ای اختصاص دهیم.
وی از پیشنهاد ارائه شده توسط قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران برای حضور گروه ایرانی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت استقبال کرد و گفت: پس از ارسال نامه و معرفی گروه اعزامی ایرانی برای حضور در این رویداد تمام توان خود را به کار می‌گیریم و پی‌گیری می‌کنیم که حضور گروه ایرانی حداکثری باشد . سپس ما با بخش فرهنگی سفارت آلمان هم مکاتبه های لازم را انجام می دهیم .
بووس در ادامه گفت: اعتقاد من هم این است و روابط فرهنگی ما با ایران سابقه طولانی دارد و برای ما مهم است که این روابط فرهنگی را تقویت کنیم.
در ادامه فعالیت های غرفه ایران در روز اول نمایشگاه، در اولین دیدار رسمی معاون نمایشگاه چین وی ضمن دیدار با مدیر عامل موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران بر فعالیت های مشترک نشر میان ایران و چین تاکید کرد.
در این دیدارقادر آشنا، مدیر عامل موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران با اشاره به این که چین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران بود گفت : چین از جمله کشورهایی است که ناشران ایرانی برای همکاری های مشترک فرهنگی با آن علاقمند هستند 
ما از حضور چین در نمایشگاه کتاب تهران استقبال می کنیم و به این حضور علاقمند هستیم .
نی هونگ ری نیز از همکاری مشترک استقبال کرد و دو طرف در زمینه جانمایی مناسب تر در نمایشگاه های کتاب هر دو کشور به توافق رسیدند.
در این دیدار طرف چینی با اشاره به حضور سه تصویرگر ایرانی در چین برای گسترش همکاری ها ابراز رضایت کرد و گفت : اعزام تصویرگران بسیار موفقیت آمیز بود و ما دوست داریم باز این اعزام ها صورت بگیرد.قادر آشنا هم از حضور داوران چینی در مسابقه تصویرگری استقبال کرد و گفت:ما هم از آمدن داور چینی استقبال می کنیم .
کشور چین مهمان ویزه نمایشگاه کتاب تهران در سال گذشته بود. نمایشگاه کتاب فرانکفورت تا 28 مهر برپاست .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)