• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۲۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در افتتاحیه ۴۸ نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های هسته‌ای؛

بومی سازی کامل چرخه سوخت هسته ای

دستیار وی‍‍ژه رئیس سازمان انرژی اتمی: صددرصد فعالیت‌های چرخه سوخت صنعت هسته‌ای ایران بومی سازی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای اصغر زارعان در مراسم افتتاحیه ۴۸ نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور در کرمان افزود: به لطف خداوند امروز در طراحی و ساخت انواع سانتریفیوژ خوداتکا هستیم و خلأیی در این باره نداریم.
وی گفت: با توجه به فتوای رهبر معظم انقلاب به دنبال ساخت، انباشت و استفاده از بمب اتم نبوده و نیستیم، بلکه به دنبال پیشرفت و رسیدن به قله‌های نهایی دانش و فعالیت‌های صلح آمیز صنعت هسته‌ای و تولید انرژی پاک توأم با ارتقا وحفظ چرخه سوخت بومی از اکتشاف تا استخراج و ساخت انواع تجمع‌های سوخت برای نیروگاه‌های قدرت و تحقیقاتی و از سر ریز این دانش، ارائه خدمات دانشی به بقیه صنایع هستیم.
دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: با ایستادگی، ​مقاومت و تدبیر و هوشمندی، صنعت هسته‌ای با نشاط، فعالیت‌های خودش را دنبال می‌کند و پروژه‌های بزرگی را دردست اقدام از جمله فاز ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر، استانداردسازی تولید رادیو داروها، ​ مرکز جداسازی ایزوتوپ‌های پایدار در فردو، طراحی و ساخت پیشران هسته ای، ​ادامه تحقیق و اقدامات عملیاتی درحوزه دانش فوتون‌های درهم تنیده، ​گداخت هسته ای، استخراج و اکتشاف روش ژئوفیزیک هوابرد، ​ ساخت تجهیزات موردنیاز در زمینه شتاب دهنده‌ها و ارتقاء زیرساخت‌های تولید آب سنگین و مشتقات آن فعالیت‌های خود را با نشاط دنبال می‌کند و جا دارد از همه دولت‌ها از ابتدا تا امروز به ویژه حمایت‌ها و هدایت‌های مقام معظم رهبری پیرامون این صنعت تا به امروز قدردانی کنم.
وی با اشاره به عملیات ژئوفیزیک هوابرد برای کشف اورانیوم که یک ماده استراتژیک در این صنعت هم محسوب می‌شود گفت: همراه با اهمیت این دانش و ذخایر راهبردی و افزوده شدن حدوداً ۴۰۰ تن کیک زرد به ذخائر موجود در برجام و نحوه و چگونگی الزامات ۹ گانه‌ای که مقام معظم رهبری آن‌ها را ابلاغ کردند و چهار مورد آن مربوط به سازمان انرژی اتمی است و همه آن‌ها به ویژه در تبادل اورانیوم به نحو احسن انجام شده پرداختند.
آقای زارعان در ادامه به گام‌های برداشته شده در مقابله با بدعهدی نظام سلطه اشاره کرد و افزود:گام چهارم منوط به نظر هیئت نظارت بر برجام است مبنی بر اینکه سازمان انرژی اتمی مجری است و این گام ها، تمرینی است برای بازگشت پذیری در همه حوزه‌هایی که مورد نظر است.
وی به رونمایی از ماشین‌هایی سانتریفیوژ جدید در آینده و بهره برداری از مدار ثانویه رئاکتور خُنداب اراک اشاره کرد و اظهار داشت: سازمان انرژی اتمی ایران در یک چالش سیاسی، فعالیت‌های خود را با تلاش مضاعف تا به امروز دنبال کرده و این رویکرد با سرعت و با مد نظرگرفتن همه ملاحظات، در حال انجام است.
آقای زارعان درخواست کرد سازمان انرژی اتمی ایران آمادگی دارد دستگاه‌های نظارتی و تصمیم گیری وتصمیم سازی از فعالیت‌های این صنعت بازدید کنند و ببینند کجا بوده ایم، به کجا رسیده ایم و چه مسیری را طی می‌کنیم و برخود ببالیم که در این صنعت چه اقدامات اقتدار آفرینی با خون دل خوردن‌ها عملیاتی شده است و همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ قدرت علمی، عزت و اقتدار به همراه دارد؛ کار‌های بزرگ در سایه علم در این صنعت انجام شده است و می‌شود و با تولید ابزار‌های جدید همراه با ابداع و نوآوری و تنوع امکانات به قله‌های هدف گذاری شده خواهیم رسید.
دستار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: سازمان انرژی اتمی ایران مسیر علمی خود را با توان بومی و نگاه به درون دنبال می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زندگی از دل یک حادثه، جوان بوکانی فرصت دوباره به بیماران بخشید
مشارکت کودکان در حکمرانی شهری شرط تحقق حقوق کودک
اجرای ۱۴ پروژه راهداری در خاتم و مروست
فریاد حمایت از فلسطین در ورزشگاه بارسلون
ویژه برنامه سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان
آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۵ در اردبیل
کسب یک مدال طلا و پنج برنز توسط قهرمانان‌ام‌ام‌ای استان زنجان
تاکید دادستان تهران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه حجاب و عفاف
بیانیه استانداران و روسای استان‌های مناطق ساحلی دریای خزر
اجرای موفق طرح حامی در مدارس کشور
دولت بر مشارکت گسترده، سلامت و رقابت عادلانه در انتخابات تأکید دارد
افزایش پایداری شبکه برق در شبکه آبرسانی کرخه و شاوور
کاربرد فناوری هسته‌ای در آبزی پروری
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
تقریظ کتاب توسط رهبر معظم انقلاب مروج ارزش‌های اسلامی است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ایران همچنان در رده سوم
برنامه ریزی بیش از ۶ هزار ویژه برنامه برای هفته بسیج در خوزستان
توقیف ۴۳۰۰ کیلوگرم چوب و زغال بلوط از کارگاه غیر مجاز در فلاورجان
نقش مهم داده‌های مکانی و فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)