• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۶
سیاسی » دولت
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی،

تجلیل رئیس جمهور از برگزاری باشکوه اربعین

رئیس جمهور: دنیا در راهپیمایی امسال اربعین حسینی (ع)، شاهد وحدت عمیق میان پیروان ابا عبدالله حسین (ع) بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی در جلسه عصر امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از ارایه گزارش وزیر کشور از چگونگی برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین، افزود: خوشبختانه سنت راهپیمایی اربعین در چند سال اخیر به رویدادی بزرگ، حماسه‌ای باشکوه و نماد وحدت و یگانگی مسلمانان و شیعیان تبدیل شده است.
رئیس جمهور با اشاره به ویژگی‌های این مراسم معنوی و اجتماع بزرگ مردم، اظهارداشت: جمعیت چند میلیونی شرکت‌کننده در این مراسم که حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر آن را ایرانیان عاشق امام حسین (ع) تشکیل دادند نشان‌دهنده محبت و ارادت مردم به دین و اهل بیت عصمت و طهارت بویژه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است که بحمدالله روز به روز نیز شاهد افزایش این ارادت و محبت هستیم.
آقای روحانی با اشاره به نشانه‌ها و تأثیرات سیاسی این اجتماع عظیم مردمی، خاطرنشان کرد: در کنار تأثیرات فرهنگی و دینی راهپیمایی اربعین، شاهد ویژگی‌ها و اثرات سیاسی عظیمی هستیم و در حالی که دشمنان می‌خواهند منطقه را ناامن و بی‌ثبات نشان بدهند، شاهد راهپیمایی جمعیتی چند میلیونی در کمال امنیت و آرامش هستیم.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، تنوع و تکثر جمعیت شرکت‌کننده در این اجتماع باشکوه را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در راهپیمایی اربعین، محبان امام حسین (ع) از هر قوم، طایفه و ملیتی حتی از غیرشیعیان نیز حضور دارند و دنیا شاهد پیوند و وحدت عمیق میان پیروان و دوستداران ابا عبدالله حسین (ع) است.
رئیس جمهور هماهنگی و همکاری میان مسئولان ایران و عراق را در هر چه بهتر و باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم تأثیرگذار دانست و گفت: بی‌تردید همکاری و هماهنگی مقامات دو کشور در برگزاری باشکوه مراسم اربعین موجب شرکت و حضور گسترده و فعال‌تر مردم در مراسم امسال بود و از این‌رو از مقامات، مسئولان و مردم عراق بخاطر میهمان‌نوازی و پذیرایی از زائران امام حسین (ع) و مردم ایران تشکر و قدردانی ویژه می‌کنیم
آقای روحانی با اشاره به سفر سال گذشته خود به عراق و دیدار با مقامات و مسئولان این کشور، افزود: در سفر به عراق، موضوع رایگان شدن روادید مورد توافق مسئولان دو کشور قرار گرفت و از فروردین امسال اجرا شد و در زمان برگزاری مراسم اربعین نیز با توافق مسئولان دو کشور روادید لغو گردید که این گام بزرگ، تاثیر عمده‌ای در برگزاری شکوهمند این مراسم و افزایش جمعیت شرکت‌کننده در آن داشت.
رئیس جمهور راهپیمایی اربعین را بزرگترین فرصت برای نمایش وحدت و انسجام ملی قلمداد کرد و گفت: راهپیمایی اربعین مختص به هیچ گروه، حزب و قومی نیست و همه حول محور محبت اهل بیت (ع) گرد هم آمدیم و باید از این فرصت برای انسجام ملی استفاده کنیم.
آقای روحانی ضمن ابراز امیدواری برای راه‌اندازی هر چه سریع‌تر ارتباط ریلی میان ایران و عراق، افزود: دولت در این راستا همه تلاش و عزم خود را بکار گرفته است تا زوار عتبات عالیات بتوانند راحت، امن و سریع‌تر به کشور عراق سفر کنند.
رئیس جمهور با تشکر از همه دستگاه‌ها و مسئولین ذیربط از جمله نیرو‌های نظامی و انتظامی، وزارت کشور و شخص وزیر کشور در برگزاری باشکوه مراسم راهپیمایی اربعین حسینی اظهار امیدواری کرد با تلاش مسئولان و فراهم شدن امکانات و تمهیدات بهتر، این مراسم در سال‌های آینده باشکوه‌تر از قبل برگزار شود.
آقای رحمانی فضلی وزیر کشور نیز در ابتدای جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از فعالیت‌ها و خدمات بخش‌های مختلف در برگزاری باشکوه، همراه با امنیت و آرامش مراسم راه پیمائی اربعین حسینی (ع) و حضور زائران ایرانی در این مراسم ارایه کرد.
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین موضوع بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه به منظور ارتقاء صنایع کشور بررسی شد.
اعضای شورای عالی فرهنگی در این باره بر نقش‌آفرینی فعال برای تبیین اولویت‌های فناوری نوظهور، رویکرد‌های بین‌المللی و صادرات محور در اقتصاد دانش بنیان، سپردن امور به بخش خصوصی بزرگ و توانمند و استفاده از ابزار‌های غیرمستقیم دولت در معافیت‌های مالیاتی، تحقیقاتی، استانداردسازی و شبکه‌سازی تأکید کردند.
همچنین مقرر شد طرح سند اقتصاد دانش‌بنیان توسط ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه و برای بررسی به این شورا ارایه شود.
بر این اساس مقرر شد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه فناوری‌های نوظهور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تهیه فهرست بنگاه‌های توانمند دانش‌بنیان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های بازرگانی در تهیه فهرست کارآفرینان و توانمندی‌های بخش خصوصی، وزارت اقتصاد در حوزه بررسی طرح معافیت‌های مالیاتی و تحقیقاتی، ستاد اقتصادی دولت در حوزه طرح شکل‌دهی شرکت‌های توسعه صادرات و صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه طرح همکاری با بنگاه‌های بزرگ، اطلاعات لازم را جمع‌آوری و به منظور تدوین طرح سند اقتصاد دانش‌بنیان به ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)