• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱
کرمان » سیاسی
یادواره شهدای صنعت مس

پاسخ ما ضربه‌ سنگین به کوچکترین حرکت دشمن

سخنگوی سپاه: توانمندی دفاعی کشورمان بالاست و دشمن می‌داند کوچکترین حرکت را باید با بیشترین ضربه تحمل کند.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان سردار رمضان شریف در یادواره شهدای صنعت مس و شهدای گمنام شهر سرچشمه رفسنجان  موفقیت صنایع  داخلی در اوج تحریمها را امیدوار کننده دانست وافزود: توطئه‌های دشمن با تمرکز بر اقتصاد و معیشت مردم به ویژه پس از ناامیدی در حوزه دفاعی و امنیتی ناکام مانده و این موفقیت‌ها که مدیران خلاق ایجاد می‌کنند، مایه افتخار است.

سخنگوي سپاه تصریح کرد: شاید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی معاندان با گرد و خاک و غباری که ایجاد می‌کنند اجازه ندهند کارهای عظیمی که در حوزه‌های مختلف در کشور صورت گرفته به خوبی ارائه شود که البته اين ظلم بزرگی به نظام و انقلاب است که نسل جدید که دوران امام (ره) و دفاع مقدس را ندیده امروز قدرت دشمن و ضعف نظام را تصور کند.

وی ادامه داد: در حالی که معادله برعکس است و این شعار نیست بلکه واقعیتی است که بعد از چهل سال برداشتن گام اول انقلاب صلابت و قدرتی که ملت ايران خلق کرده برای خیلی از ملت‌ها الهام‌بخش شده است.

سردار شریف خاطرنشان کرد: همان‌طور که سال دوم جنگ امام راحل نوید پیروزی در جنگ و در ادامه آن آزادی ملت عراق، لبنان، افغانستان و فلسظین را دادند، رهبر معظم انقلاب نیز پس از 6 ماه ورود داعش به شامات و تصور اینکه بیش از سه تا 6 ماه حکومت اسد دوام نخواهد آورد، فرمودند« دشمنان بدانند در سوریه کاری از پیش نخواهند برد».

وی  افزود: میلیاردها دلار هزینه‌ای که آمریکا و اروپا برای داعش کرد با جریان مقاومت که الگوی الهام‌بخش آن‌ها شهدا و دفاع مقدس ماست از بین رفت و مقاومت به پیروزی رسید و حاج‌قاسم سلیمانی دفاع مقدس را قله بلند مقاومت و جهاد دانست و کاری که در عراق و سوریه انجام می‌شد را سلسله‌جبال پایین این قله خواند.

سردار شریف با اشاره به اینکه جوانان ما برای شیعه و دنیای اسلام افتخار آفریدند و با نگاه عمل به تکلیف دینی و شرعی وارد میدان شدند، ادامه داد: جریان مقاومت و شکست پی‌در پی جبهه استکبار زایش دفاع مقدس است.

وی بیان داشت: رزمندگان ما با دست خالی و کمترین آموزش‌های نظامی در برابر چیره‌دست‌ترین تکاوران بعثی پیروز شدند و ملت را سربلند کردند چنانچه امروز کسی از صدام و ژنرال‌های او یاد نمی‌کند چون ارزش نام‌بردن ندارند اما مزار شهدای گمنام ما ملجأ و پناه مردم در سراسر ایران است.

سردار شریف اظهار کرد: پدران و مادران شهدا هزینه سنگینی پرداخت کردند اما آن‌ها با خدا معامله کردند و پیروز شدند و این همه عظمت دنیای اسلام محصول خون شهدا و گذشت و ایثار خانواده شهداست.

وی با اشاره به پیاده‌روی عظیم اربعین بازشدن راه کربلا را آرزوی تمام رزمندگان در دوران دفاع مقدس خواند که همه به آن امیدوار بودند و اعتقاد داشتند.

مسؤول روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: امروز دوست و دشمن به اراده و بصیرت ملت ایران و هوشمندی رهبری اذعان دارند که این‌ها برگرفته از تعالیم فرهنگ اهل‌بیت است.

وی در ادامه با اذعان بر اینکه توانمندی دفاعی کشور به حدی است که هیچ دشمنی جرأت نگاه چپ به کشور را ندارد، اضافه کرد: دشمن می‌داند کوچکترین حرکت را باید با بیشترین ضربه تحمل کند و قادر نیست بر انقلاب اسلامی ایران فائق آید.

سردار شریف خطاب به مدیران تصریح کرد: با توجه به اینکه امنیت فرصتی برای مدیران در بخش‌های مختلف فراهم کرده است ، اکنون که با بیکاری و معضلات اجتماعی روبه‌رو هستیم با ایجاد شغل برای فرزندان این سرزمین و برداشتن موانع بیکاری جلوی معضلات اجتماعی هم گرفته شود چون ملت ما صبور، باوفا و قدرشناس هستند.

گزارش رنجبر خبر نگار صداوسیما ازمراسم معنوی یادواره شهدای صنعت مس و شهدای گمنام شهر سرچشمه رفسنجان :

 

دانلود

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)