• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۹۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
سیاسی » دولت
ربیعی در حاشيه هيئت دولت

حذف یارانه بگیران به سمت طبقه متوسط نخواهد رفت

سخنگوی دولت گفت: اطمینان می‌دهم که حذف يارانه بگيرها حتی به سمت طبقه متوسط هم نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای علی ربیعی، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران، اقدام دولت در حذف دهک‌های پردرآمد را از گردونه یارانه بگیران، قانون مجلس خواند و تصریح کرد: اجرای این قانون به اندازه وسع دولت است به این معنا که این حذف براساس تشخیص ما نسبت به ثروتمند بودن افراد انجام می‌گیرد.
وی، افزود: بار‌ها اعلام کردیم که گستردگی در نظر گرفته شده در قانون مبنی بر حذف تدریجی ۳۰ میلیون یارانه بگیر با شرایط فعلی کشور در شناسایی امکان پذیر نیست، لذا یارانه ثروتمندان شناسایی شده آرام آرام در حال حذف است.
سخنگوی دولت، با اشاره به ایجاد نگرانی در برخی از مناطق در اتفاقات اخیر به دنبال حذف تعدادی از یارانه بگیران، خاطرنشان کرد: برخی از این حذف ها، ناشی از اتفاقات شناسنامه‌ای بوده است، لذا بیش از تعطیلات جلسه مشترکی با سازمان هدفمندی یارانه‌ها و معاونت رفاه وزارت رفاه و امور اجتماعی برگزار شد تا کار به شکلی منظم و هماهنگ‌تر پیش برود.
آقای ربیعی، تاکید کرد: اطمینان می‌دهم که این حذف حتی به سمت طبقه متوسط هم نخواهد رفت.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سخنگوی دولت، همچنین در خصوص بازداشت رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز، گفت: ایشان فعلا متهم است و تا زمانی که اتهام وی در دادگاه ثابت شود، نمی‌توانم قضاوتی کنم، اما براساس آنچه که از وزیر جهاد کشاورزی شنیده ام؛ اتهام وی مربوط به مسئولیت فعلی اش نبوده است.
وی ادامه داد: اجازه دهید دادگاه کار خود را انجام دهد، لذا هر آنچه دادگاه تصمیم بگیرد برای ما قابل احترام خواهد بود.
آقای ربیعی، همچنین در خصوص خبر انتشار استعفای وزیر جهاد کشاورزی نیز گفت: ایشان در سمت خود هستند و پیش از این نیز استعفای آقای حجتی را تکذیب کرده بودم.
وی ادامه داد: معمولا همه ما گاهی که کار سخت می‌شود، دچار گرفتاری‌هایی می‌شویم، اما آقای حجتی در خصوص مسایل کشاورزان بسیار حساس است و همه اتفاق‌ها را با حساسیت و دلسوزانه دنبال می‌کند و تصمیماتش به نفع جامعه کشاورزی است؛ با توجه به حجم کار در وزارت جهاد کشاورزی، سیاست‌های آقای حجتی در امر کشاورزی موفق بوده است.
سخنگوی دولت، همچنین در خصوص مواضع کشورمان در اجلاس آستانه نیز گفت: مواضع ما همان پیشنهاد ۴ ماده‌ای در خصوص سوریه است که راه حل را نیز همان می‌دانیم؛ یعنی مشکل باید به شکل سوری - سوری حل شود، نیرو‌های نظامی سوریه باید در مرز‌ها مستقر شوند و همچنین به نگرانی ترکیه درباره فعالیت‌های تروریستی پاسخ داده شود.
آقای ربیعی، با اشاره به اهمیت ادلب در ناآرامی‌های خاورمیانه، تصریح کرد: اقدامات ارتش سوریه در ادلب می‌تواند به رفع ناآرامی‌ها کمک بسیاری کند، لذا کاری که ارتش سوریه در خصوص ادلب انجام می‌دهد، بسیار مهم‌تر از اتفاقی است که در خصوص سرکرده داعش رخ داده است.

کاهش ۲ میلیارد دلاری قاچاق و واردات غیرقانونی
سخنگوی دولت با اشاره به مصوبات امروز دولت گفت: قاچاق و واردات غیر قانونی ۲ میلیارد دلار کاهش یافته است.
آقای علی ربیعی در ادامه به تشریح مصوبات امروز دولت پرداخت و افزود: سامانه جامع مدیریت تضامین و شیوه کار آن امروز به تصویب اعضای دولت رسید.
وی اضافه کرد: در این سامانه که مسئولیت آن به عهده سازمان برنامه و بودجه کشور است تمام شرکت‌های دولتی و دستگاه‌ها موظف شدند در تصمیماتی که اتخاذ می‌کنند از چارچوب‌هایی پیروی کنند که بار مالی آن مشخص شود همچنین این سامانه از بار مالی در سال‌های آینده پیشگیری خواهد کرد.
سخنگوی دولت تجارت اموال تاریخی، فرهنگی و هنری را دیگر مصوبه هیأت دولت دانست و گفت: در ماده ۱۷ قانون آثار ملی به این مسئله پرداخته شده است، اما با توجه به این که بی سامانی قاچاق و شبه قاچاق را در این آثار شاهد بودیم با دستورالعمل هیأت دولت، شیوه حراج اموال و چگونگی برپایی نمایشگاه‌های دائمی و موقت این آثار و شرایط شرکت افراد متقاضی به مدت ۵ سال مشخص شد.
اقای ربیعی ادامه داد: هر هفته در جلسه هیئت دولت با توجه به تصویب قانون جامع حمایت از معلولان در مجلس بند‌هایی از این قانون مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این هفته نیز کمک هزینه ارتقای کارایی افراد دارای معلولیت با توجه به میزان و شدت و نوع آن را مشخص کردیم.
وی افزود: براساس آیین نامه کارفرمایانی که معلولان را به کار گیرند با توجه به طبقه بندی شدت معلولیت آن‌ها بخشی از مزد آن‌ها به کارفرما پرداخت می‌شود.
سخنگوی دولت تاکید کرد: ​امسال در مجموع هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای قانون معلولیت در نظر گرفته ایم که این مبلغ برای مرحله اول است و در کنار حق بیمه معلولان پرداخت می‌شود تا اقدامی برای ایجاد اشتغال آن‌ها باشد.
اقای ربیعی همچنین درباره گزارش واردات و صادرات که در جلسه امروز هیأت وزیران قرائت شد، افزود: براساس این گزارش، قاچاق و واردات غیر قانونی ۲ میلیارد دلار کاهش یافته، این رقم در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، ۳۱ و ۲ دهم درصد کاهش داشته است و از ۶ هزار تعرفه فعال، هزار و ۵۲۴ تعرفه تاکنون واردات آن‌ها ممنوع شده و این علامت خوبی برای ساخت داخل و کیفیت است که باید در داخل مراقبت شود.
وی همچنین درباره موضوع خوزستان و مشکل تنگی تنفسی در این منطقه گفت:​ بحث‌هایی در زمینه مشکلات تنفسی که سال‌های گذشته در استان خوزستان مشاهده شد در جلسه امروز بیان شد.
سخنگوی دولت با اشاره به این که در سال‌های گذشته و طی سال‌های ۹۱ و ۹۲ نیز ۳۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا شدند، افزود: براساس مطالعات ۱۷ عامل احتمالی برای این موضوع کشف شد و در نهایت یک گیاه خوش ترکیب کُنارکاپوس که با توجه به شرایط اقلیمی در این منطقه رشد می‌کند و واکنش افراد به آن متفاوت است عامل بروز تنگی نفس معرفی شد.
اقایی ربیعی گفت: وزیر کشور مسئول مقابله با این مسئله شد همچنین دستور هرس این گیاه که به شکل سالانه انجام شود، داده شد و شهرداری‌ها و وزیر بهداشت نیز در این زمینه هر کدام وظایفی را عهده دار شدند.
وی افزود: آیین نامه‌های دانشجویی نیز در اخبار جلسه نیز مورد بررسی قرار گرفت و وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر علوم و همچنین معاون حقوقی رئیس جمهور موظف شدند در این زمینه با مشارکت تشکل‌های دانشجویی با توجه به اعتراض دانشجویان موضوعات را بررسی کنند.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی که آیا با کشته شدن ابوبکر البغدادی داعش پایان یافته است نیز گفت: همان طور که با مرگ بن لادن ریشه ترور خشکانده نشد مرگ بغدادی نیز پایان داعشیسم نخواهد بود.
اقای ربیعی تاکید کرد: داعشیسم جریانی است که مبتنی بر سیاست‌های غلط مداخله گرایانه در منطقه و با حمایت برخی دولت‌های استبدادی شکل گرفته و رشد کرده است و نتایج آن چپاول و غارت ثروت‌های منطقه است و تا زمانی که این سیاست‌ها وجود دارد با این پدیده روبرو هستیم هر چند ما مبارزه با هر کسی را که تروریست و قاتل است نیکو می‌دانیم.
وی افزود: باید باتلاق داعش را خشکاند که قطعاً بخش عظیمی از آن در سیاست‌های امریکا وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)