ایجاد موقوفات جدید منطبق با نیاز روز جامعه
نماینده ولی فقیه در استان: در جهت ایجاد موقوفات جدید منطبق با نیاز روز جامعه اقدام شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سمنان، آیت الله شاهچراغی در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان به مناسبت دهه وقف افزود: تصمیم سازمان اوقاف و امور خیریه در حمایت از طلاب قابل تقدیر است.
وی افزود: در اوقاف باید درآمدها درست و عادلانه بر اساس نیت واقف هزینه و حساب آنها درست محاسبه شود.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: موقوفه ای که سالها پیش از بین رفته و سندی از آن پیدا شده باید احیا شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان هم دراین جلسه گفت: طی یکسال گذشته 61 وقف جدید با ارزشی بالغ بر 150 میلیارد ریال در استان سمنان به ثبت رسیده است.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل تدینی اظهار کرد: حدود هزار مسجد در استان سمنان وجود دارد که همه این مساجد در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه استان سمنان ثبت است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: حدود ۲ هزار حکم هیئت امنایی برای امنای مساجد در شهرستان های مختلف استان صادر شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از رشد ۷۰ درصدی عواید موقوفات نسبت به سال گذشته در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بخش اعظم این افزایش درآمد مربوط به به روز رسانی اجاره بهای موقوفات میباشد و بر آنیم تا نسبت به به روز نمودن اجاره بهای تمامی موقوفات منطبق با نرخ عادلانه روز اقدام نماییم.